Nikah mı önemli doğum mu?

nikahtan sonra gelebilir.gelin dogurdu ben nikaha gelemeyecegim de olmaz.kasten yapılan bir şey yok gibi.

tabi ki oğlunun düğününe gidicek.doğuma ertesi gün gelebilir zaten ilk gün kimseyi gözü görmüyor insanın. önemli olan eşinizin gitmemesi kardeşimin nikahı var diye. ben olsam ondan korkardım.

siz kendi kızı olsaydınız doğum derdim , ama kv. deniz için oğlunun nikahı su an bir adım önde. hem nikahın ev sahibesi aile büyüğü hemde kendi anı. zaten doğumda eşiniz ve kendi aileniz yanınızda olacaktır. kv. de nikahtan sonra yanınıza gelir, kıyaslama yapmanıza gerekte yok aslında...
duruma ve kosullara göre biri diğerinden daha önemli olabilir

Bence de nikaha gitmeli, sonucta doguma saati saatine gelse, doguma girip ebelik mi yapacak? Yani ertesi gun gelse de olur, hem siz de biraz toparlanmis olursunuz. Ama nikah beş dakka, orda olmasi icap eder.

Herhalde doğuma kv deyide sokmayı düşünmüyorsun, o halde.
Bence oğlumlumun nikahı, gelinimin doğumundan daha önemli.

bu kaynanalar da ne yapsa ,yaranamıyor.düğün sonradan olacak olsa bile,nikaha gitmesi gerekli diye düşünüyorum.uzak değillerse,nikahtan sonra.uzaklarsa,nikahın ertesi günü size gelebilirler.
hem arkadaşların dediği gibi,kayınvalidenize bayılmıyorsunuz,yanınızda olsa ne olacak ki...

Sizin doğumunuzda eşiniz yada kendi aileniz yanınızda olsa yeterli ama bırakında oğlunun nikahına öncelik versin. Empati kurun, nikahınız var ama kayınvalideniz gelmiyor, aileniz ne der, siz ne hissedersiniz? Bozulursunuz belki kırılırsınız.
Anneniz gelebiliyorsa annenizi çağırın bence. Bu durumda kayınvalideniz gelemez , gelmemeli yani. Doğum sonrası ve nikah sonrası zaten gelir.
Sağlıklı doğumlar diliyorum.

şu var, nikahta anne olması çok önemli bişi, sonucta bebişin dogacak ve artık sizinle olacak
akşam veya ertesı gun gelır kayınvalıden..
hem nıye bu kadar dert ettın kı? boşver...

gelmemesi senin icin daha iyi olabilir. hic usteleme bence birak nikaha gitsin. sen kendini toparladiktan sonra gelsin gelecekse. lohusa hainda kv hic cekilmez soyliyim.

sanki doğumu yaptıracak kaynana da önceliği soruyor konu sahibi.
ayyy birde benim kocam da onun çocuğu değil mi diye kocasının da sorgulamasını istiyor.sanki bayılıyor kaynanasına

sizin yerinize kendimi koyarsam (onceki konunuz varsa okumadim)asla istemezdim etrafimda kayinvalde falan,bir de onun stresini cekmezdim.kayinvalde acisindan da dusunulurse tabi ki oglunun yaninda olmak isteyecek,ama dogum sonrasinda da hicbir seye karistirmazdim,ne kadar uzak o kadar iyi kisacasi

Sen doğururken önemsemişsin o evlenirken önemsemeyecek mi? Tabii ki nikah önemli. Çocuğunun en mutlu günü. Sana sonra da gelebilir biraz da empati yapalım hep kendinize beklemeyin..

Ben olsam nikahi 1 ay sonraya yada onceye alirim herkes nikahta bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…