of bugün sana neden çok hak verdim ki bi sus artık
Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
siz kendi kızı olsaydınız doğum derdim , ama kv. deniz için oğlunun nikahı su an bir adım önde. hem nikahın ev sahibesi aile büyüğü hemde kendi anı. zaten doğumda eşiniz ve kendi aileniz yanınızda olacaktır. kv. de nikahtan sonra yanınıza gelir, kıyaslama yapmanıza gerekte yok aslında...Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
Ayyy bir an kendi kaynanami dogumhanede elimi tutarken dusundum de tuylerim diken diken oldu kabus gibiHerhalde doğuma kv deyide sokmayı düşünmüyorsun, o halde.
Bence oğlumlumun nikahı, gelinimin doğumundan daha önemli.
Sizin doğumunuzda eşiniz yada kendi aileniz yanınızda olsa yeterli ama bırakında oğlunun nikahına öncelik versin. Empati kurun, nikahınız var ama kayınvalideniz gelmiyor, aileniz ne der, siz ne hissedersiniz? Bozulursunuz belki kırılırsınız.Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
ben 42. haftada zorla doğum yaptım.bi ben mi duydum 41.haftada hatta 42.haftayı zorlarken doğuran, benim sezeryan tarihim bile. tutmadı doktor 18 nisan dedi 10 nisanda nişanım geldi acil sezeryana girdim
Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
sanki doğumu yaptıracak kaynana da önceliği soruyor konu sahibi.bu kaynanalar da ne yapsa ,yaranamıyor.düğün sonradan olacak olsa bile,nikaha gitmesi gerekli diye düşünüyorum.uzak değillerse,nikahtan sonra.uzaklarsa,nikahın ertesi günü size gelebilirler.
hem arkadaşların dediği gibi,kayınvalidenize bayılmıyorsunuz,yanınızda olsa ne olacak ki...
ben 42. haftada zorla doğum yaptım.