Nikah mı önemli doğum mu?

Benim bilmediğim mevzular varmış eskiden olan kaynımdan kaynaklanan zaten bilerek nikah tarihi alınmış şimdi görümcemin söylediğine göre,benim umrumda olmaz ama eşim üzülüyor. Diyalogları yok davette etmedi zaten kaynm eşimi, mevzu kayıvalideden baya uzaklara gitti zaten. Yorumları için herkese teşekkür ederim..

konu. zaten baştan beri kV değildi iki kardeş arasındaki sorundu bir anneyi bile isteye arada bırakıyosa kaynın suç onun

tabiki doğum daha önemli.doğumun tarihi değişmez ama nikah niye o tarihteki.gün mü kalmamış

Aaaaaa anladın mı AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ :KK45: çok değişik bi kardeş. Bende kardeşlerimle canciğer değilim ama mutsuzluklarını istemem hayatta. Daha neler goreceğim bakalım :anneadayı:

konuyu açarken neler yazdığını bi daha oku istersen sonrasında da 3 mesajın var diğer mesajlarda kötüsünüz vs müneccim değilim aile durumlarınızı bilemem ki sen de görümcenden yeni öğrenmişsin

ben yorumlarımın arkasındayım kişi bi tek kendine yalan söyleyemezmiş en iyi. sen bilirsin ne niyetle ne yazdığını ne istediğini

X