Nikah mı önemli doğum mu?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra

Doğum daha önemli de kadında çocuğunun nikahını bırakıp gelse ayıp olur

sen doğum yaptıktan bir süre sonra gelsede normal olur yani

senin ailen illa gelecektir doğuma eşin var başında yalnız değilsin ki

Yakın Şehirde demişsiniz aynı gün aynı saatte olmaz herhalde ıkıside. Nikahı yemeği yapıp sizin yanınıza gelebilir elbet. Hem gelmese bile sonuç olarak siz doğuracaksınız.

gelmelerini istediğinden değil bence hatta gelmezlerse bak gelmediler diyip bağları tamamen koparacağını düşünüyorum
hııı ondan yani bende saf saf bak kvdesinin illa yanında olmasını istiyor diyorum

bu bir bahane olmaz ki çok kötü bir bahane

herkes bu saçma bahanesine bakıp konu sahibesini suçlar

gelmelerini istediğinden değil bence hatta gelmezlerse bak gelmediler diyip bağları tamamen koparacağını düşünüyorum
ay eski konularına baktım haklısın galiba hiç sevmiyor nefret bile ediyormuş

anneler gününü bile kutlayayım mı kutlamamayım mı diye konu açmış

bence bunu kullanma derdin var

bak bak beni degilde düğünü tercih etti deyip kv burnundan gelip hatta eşinin de araya iyiden soğukluk katma niyetindesin

düğünü bırakıp gelse karşıya ayıp sen bu bilinçte olmalısın sonuçta ailen yanında olucak.

ama niyet daha farklı olunca böyle oluyor

ne var şimdi kadın gitsin oğlunun nikahına senin ailen zaten yanında olur dogumda sonra da görür torununu ilk gün deil de iki üç gün sonra yanında olur büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…