- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
aynen,yavrum benim o gün o saatte doğmasa zaten kaybedecemiştik,yiyecek ekmeği varmış.doğduğunda bütün vücudu soyulmuş ve emzikten kurtulup pislik yemişti.hay maşallah abla daha dursa okula gidecekmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen,yavrum benim o gün o saatte doğmasa zaten kaybedecemiştik,yiyecek ekmeği varmış.doğduğunda bütün vücudu soyulmuş ve emzikten kurtulup pislik yemişti.hay maşallah abla daha dursa okula gidecekmis
aynen,yavrum benim o gün o saatte doğmasa zaten kaybedecemiştik,yiyecek ekmeği varmış.doğduğunda bütün vücudu soyulmuş ve emzikten kurtulup pislik yemişti.
yok canım.tam 9 gün bayram tatili vardı.sık sık kontrole gidiyorduk o zamanlar sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyordu.bayram öncesi kontrole gittik dr.bayramda doğmazsa pazartesi sabah 7'de acil geliyorsun dedi.ben cumartesi doğurdum.zaten geceye kalsam bile kaybedecekmiştik.Evet o durum çok tehlikeli diyolar sezeryan mı oldu abla
yok canım.tam 9 gün bayram tatili vardı.sık sık kontrole gidiyorduk o zamanlar sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyordu.bayram öncesi kontrole gittik dr.bayramda doğmazsa pazartesi sabah 7'de acil geliyorsun dedi.ben cumartesi doğurdum.zaten geceye kalsam bile kaybedecekmiştik.
Benim doğurduğum evlat onun evladınında olmuyor mu eşimin önemli günü olmuyor mu
Daha ne olacakmış ki zorunlu. Doktora keşke dava falan açsaydın. Çocuğun pisliğini yemesi çok riskli diye duymuştum. Çocuk ölcekmiş az kalsın. Allah uzun ömürler versin nasibi varmış dünyada..yok canım.tam 9 gün bayram tatili vardı.sık sık kontrole gidiyorduk o zamanlar sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyordu.bayram öncesi kontrole gittik dr.bayramda doğmazsa pazartesi sabah 7'de acil geliyorsun dedi.ben cumartesi doğurdum.zaten geceye kalsam bile kaybedecekmiştik.
dr bayram tatiline gidecekti,yani yoktu.hesapladı hesapladı tutturamadı,o zaman nedense sezeryan yapalım da demedi.muhtemelen doğmasa pazartesi sezeryana alacaktı.bizim de aklımıza gelmedi.ilk çocuğumuzdu.Daha ne olacakmış ki zorunlu. Doktora keşke dava falan açsaydın. Çocuğun pisliğini yemesi çok riskli diye duymuştum. Çocuk ölcekmiş az kalsın. Allah uzun ömürler versin nasibi varmış dünyada..
ben nikah tarihini sizin doğuma denk getirenlere taktım kafayı. insan hesaplar doğumdan iki hafta önce ya da sonraya getirir nikahı. kaçmıyor ya nikah. çocuğu siz onlara göre doğuramayacağınıza göre... :)
şimdi daha anlaşılır oldu derdiniz. :) kaynının bi sıkıntısı var herhalde eşinizle. kaynınız diyor ki bir de annesine, doğumdan sonda da gitme, eşimin kardeşinin düğününe gel, ayıp olur? garip bir insanmış. eşim üzülüyor diyorsan, eşine kv olmadan daha rahat edeceğinizi böylesinin daha iyi olacağını falan söylersen üzülmez belki...Asıl mesele bu aslında da NEYSE dedik. Kvalideminde suçu yok aslında kaynim bi tuhaf, tayin filan istenmeyecek düğüne 3 ay var, nikah düğün olacağı sırada olacakken kaynim istemiş şimdi olmasını. Birde eltimin kardeşinin düğünü var haftaya kayinvalideme düğüne gelmezsen laf ederler demişler ya doğuma gitmesende olur gibisinden. Eşimde kardeşinden için hep taş koymaya çalışıyo diyo önemli günlerimde. Annem yanımda zaten benim için önemli değil gelip gelmemesi. eşim üzülüyor bende o üzüldüğü için üzülüyorum bu halde.
nikah tabikiKızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
ben nikah tarihini sizin doğuma denk getirenlere taktım kafayı. insan hesaplar doğumdan iki hafta önce ya da sonraya getirir nikahı. kaçmıyor ya nikah. çocuğu siz onlara göre doğuramayacağınıza göre... :)