Nikah mı önemli doğum mu?

Evet o durum çok tehlikeli diyolar sezeryan mı oldu abla
yok canım.tam 9 gün bayram tatili vardı.sık sık kontrole gidiyorduk o zamanlar sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyordu.bayram öncesi kontrole gittik dr.bayramda doğmazsa pazartesi sabah 7'de acil geliyorsun dedi.ben cumartesi doğurdum.zaten geceye kalsam bile kaybedecekmiştik.:KK43:

yok canım.tam 9 gün bayram tatili vardı.sık sık kontrole gidiyorduk o zamanlar sezeryan zorunlu olmadıkça yapılmıyordu.bayram öncesi kontrole gittik dr.bayramda doğmazsa pazartesi sabah 7'de acil geliyorsun dedi.ben cumartesi doğurdum.zaten geceye kalsam bile kaybedecekmiştik.:KK43:

Allah esirgemiş valla

Benim doğurduğum evlat onun evladınında olmuyor mu :KK45: eşimin önemli günü olmuyor mu :KK45:

Fark etmez, kızı da doğursa nikahta olması daha mantıklı.

Siz kavga vs dışında çocuğunun nikahına gitmeyen anne duydunuz mu?

Ama çocuğunun doğumuna gitmeyen anne sayısı inanılmaz çok.

Zaten doğum sırasında ne yapacak, gelip doktorlara mı yardım edecek?

Sağduyu sahibi değilsiniz. Anlamsız şeyler sıralıyorsunuz.

Daha ne olacakmış ki zorunlu. Doktora keşke dava falan açsaydın. Çocuğun pisliğini yemesi çok riskli diye duymuştum. Çocuk ölcekmiş az kalsın. Allah uzun ömürler versin nasibi varmış dünyada..

Daha ne olacakmış ki zorunlu. Doktora keşke dava falan açsaydın. Çocuğun pisliğini yemesi çok riskli diye duymuştum. Çocuk ölcekmiş az kalsın. Allah uzun ömürler versin nasibi varmış dünyada..
dr bayram tatiline gidecekti,yani yoktu.hesapladı hesapladı tutturamadı,o zaman nedense sezeryan yapalım da demedi.muhtemelen doğmasa pazartesi sezeryana alacaktı.bizim de aklımıza gelmedi.ilk çocuğumuzdu.

Dogum ani denk gelmedikce, abisi bile gitmeli nikaha.
Kayinvalidesi doguma gelmeyen ilk gelin degilsiniz.
Hatta biz burada kayinvalidem 40 cikana kadar gelmesin diye konu acanlari bile gorduk.

ben nikah tarihini sizin doğuma denk getirenlere taktım kafayı. insan hesaplar doğumdan iki hafta önce ya da sonraya getirir nikahı. kaçmıyor ya nikah. çocuğu siz onlara göre doğuramayacağınıza göre... :)

ben nikah tarihini sizin doğuma denk getirenlere taktım kafayı. insan hesaplar doğumdan iki hafta önce ya da sonraya getirir nikahı. kaçmıyor ya nikah. çocuğu siz onlara göre doğuramayacağınıza göre... :)

Asıl mesele bu aslında da NEYSE dedik. Kvalideminde suçu yok aslında kaynim bi tuhaf, tayin filan istenmeyecek düğüne 3 ay var, nikah düğün olacağı sırada olacakken kaynim istemiş şimdi olmasını. Birde eltimin kardeşinin düğünü var haftaya kayinvalideme düğüne gelmezsen laf ederler demişler ya doğuma gitmesende olur gibisinden. Eşimde kardeşinden için hep taş koymaya çalışıyo diyo önemli günlerimde. Annem yanımda zaten benim için önemli değil gelip gelmemesi. eşim üzülüyor bende o üzüldüğü için üzülüyorum bu halde.

Asıl mesele bu aslında da NEYSE dedik. Kvalideminde suçu yok aslında kaynim bi tuhaf, tayin filan istenmeyecek düğüne 3 ay var, nikah düğün olacağı sırada olacakken kaynim istemiş şimdi olmasını. Birde eltimin kardeşinin düğünü var haftaya kayinvalideme düğüne gelmezsen laf ederler demişler ya doğuma gitmesende olur gibisinden. Eşimde kardeşinden için hep taş koymaya çalışıyo diyo önemli günlerimde. Annem yanımda zaten benim için önemli değil gelip gelmemesi. eşim üzülüyor bende o üzüldüğü için üzülüyorum bu halde.
şimdi daha anlaşılır oldu derdiniz. :) kaynının bi sıkıntısı var herhalde eşinizle. kaynınız diyor ki bir de annesine, doğumdan sonda da gitme, eşimin kardeşinin düğününe gel, ayıp olur? garip bir insanmış. eşim üzülüyor diyorsan, eşine kv olmadan daha rahat edeceğinizi böylesinin daha iyi olacağını falan söylersen üzülmez belki...

Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
nikah tabiki
çocugu kv dogurtmayacak..

Öyle bir sormuşsunuz ki sanki doğumunuzu kayınvalide yaptıracak ama ihmal edip nikaha gidiyormuş gibi...
Doğumu kv yaptırmadığı sürece nikah daha önemli. En azından kayınvalide ve oğlu için. Tabii ki nikaha gidecek.

nikah daha önemli. oglunun nikahina hangi
anne gitmez?
torunda cok önemli tabiki ama sonucta yanliz
kalmiycaksin dogumda.

Iyide insanlarin istekleri olamaz mi? Kim bilir gelin hanim için, yada çift için o gün önemlidir? Yada ne bilim, çabuk olsun istiyorlardir,.. Sonuçta ayni sekilde, bebek kaçmiyor ya :KK48:

Ben sahsen dogumda sadece esimi isterdim yanima, baska ne annemi, ne kayinvalidemi. Onlar hastanede olupta ne yapacaklar? Disarda benim bagirdigimi duyacaklar? Önemli olan dogum sirasi degil, dogum sonrasi zaten. Ondanda annemi yanima isterim, beni ilk zamani yardim eder diye. Kv'dede torunu istedigi zaman ziyaret eder tabiki.

Yani neticede ben olsam kv'demin nikaha gitmesini isterdim. Hatta esimide yollardim. Sonuçta dogum o gün olmayabilir ve nikah saatlerce sürmüyor.

ne kadar saçma bi soru kusurabakmayında :KK70: kadının oğlu evleniyo tabiki yanında bulunmalı..çoçuk kaçmaz ama nikah kaçar bide oğlu yaniii..senin ailen yanında olur okadarlıkta olsun bi zahmet sen şimdiden başlamışın eltiliğe mi ne :p şaka bi yana kolay doğum olmasını temenni ederim bebeğin hayırlı olsun şimdien,hamilelik hormonundan sorduğuna eminim ilerleyen zamanda sana da komik gelicek sevgili anne adayı :)

Nikahın sonrasında gelebilir şehirler yakınsa...aman valla ben olsam gelmesin diye uğraşırdım ne gerek var ki kaynanaya...

X