- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
belki diğer gelin içinde o gün önemlidir o gün olmasını istemiştir. bunlar gelinler için önemli şeyler ve kayınvalide tabiki nikahta olucak konu sahibine söylüyorum. sizin doğumunuz sizin için önemli olabilir ama oğlunun düğünüde hicbiseyden önemli olamaz
Ben olsam önce nikaha giderdim sonra da bebeği görmeye gelirdim.
Annesiz nikah düşünemiyorum.
Annesiz nikah çok tuhaf olmaz mı?Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
Dogum yapar yapmaz alip basini kacmayi dusunmuyorsan kv once nikaha gider sonra sana gelirBenim doğurduğum evlat onun evladınında olmuyor mueşimin önemli günü olmuyor mu
bizde olsa var ya ne dedikodu döner aaa gelini istemiyodu heralde baksanıza kadın nikaha gelmemiş, oğluna rest çekti zaar bu kızla evlenirsen gelmem diye bak bak gelmemiş bu uzar gider
benim rahmetli babam kalp hastalığı sebebi ile vefat etti intihar diye laf çıkarmışlar düşünün, milletin ağzı torba değil ki
Bebegin ne zaman gelecegi net degil ki? Sezeryan olacaksa bile bu tarih yeni belirlenmistir ama nikah aylar oncesinden belli oluyor. Burda eltin yada kayninin sana dusmanlik olsun diye davrandigini sanmiyorum.
Ve kesinlikle oncelik nikah diorum. Bende bebek bekliyorum ve kv boyle bir durumda kalsa ozellikle ben yollardim. Evladinin murvetini gorecek. Ben dogururken basimda beklese ne beklemese ne.
Benim kına gecemde yeğenim midesini üşüttü kardeşim kuaförden gelince bakıyor çocuk sürekli çıkarıyor hemen acile götürmüşler. Bütün gece serum yedi çocuk doğal olarak kardeşim kına gecemi göremedi neler demişler biz tam kınadan önce kavga etmişiz kardeşim gitmişbizde olsa var ya ne dedikodu döner aaa gelini istemiyodu heralde baksanıza kadın nikaha gelmemiş, oğluna rest çekti zaar bu kızla evlenirsen gelmem diye bak bak gelmemiş bu uzar gider
benim rahmetli babam kalp hastalığı sebebi ile vefat etti intihar diye laf çıkarmışlar düşünün, milletin ağzı torba değil ki
Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
of bugün sana neden çok hak verdim ki bi sus artıkhem sendeonu anneler gününde aramadın dimi
Bir anneyi evlatları konusunda böyle ikilemde bırakmayın.İkisi de onun için önemli.Nikahı yapar,sana doğumdan sonra gelir ne olacak ki?Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra