Nikah mı önemli doğum mu?

Benim anlamadığım, neden nikah tarihinde doğum dikkate alınmadı?
Sonuçta abisi de olamayacak nikahta.
belki diğer gelin içinde o gün önemlidir o gün olmasını istemiştir. bunlar gelinler için önemli şeyler ve kayınvalide tabiki nikahta olucak konu sahibine söylüyorum. sizin doğumunuz sizin için önemli olabilir ama oğlunun düğünüde hicbiseyden önemli olamaz

Yok artık ne senaryolar yazmışsınız ya benim tarafımdan hiç bir zaman saygısızlığım, samimiyetsizliğim olmadı. Onun davranışları yüzünden eskisi gibi sevmediğimde doğru. Eşime de hiç bir zaman bu mevzuları açmadım çünkü onla alakalı değil. Size de hangisi önemli diye sordum sadece. Düğün olsa tabi o önemli derdim nikah olunca ikileme düştüm sordum

Valla ben senin yerinde olsam nikaha gitsin derdim.

Kayınvalidenin yerinde de olsam nikahı tercih ederdim.

Doğumumda kv görümcesinin kızının memleketteki düğününe gitti. Daha doğrusu eşim gönderdi. Babası gidecek; annesi gitmeyecekmiş; eşim apar topar onu da hazırlayıp bilet bulup gönderdi. annesi gelecek zaten dedi.

Ne kadar az kişi o kadar huzur.

Ben hiç eksikliğini hissetmedim; bu arada aynı şehirde yaşıyoruz kv ile kendi evi var; doğumda olsa da bende kalmayacaktı; ama olsun ilk günler onun stresini çekmedim.

siz nasıl doğurduğunuz evladı önemseyip hangisi önemli diye konu açıyorsanız,onun da doğurduğu evladın nikahına gitmesi doğru.düğün,nikah ne farkeder.ortada bir evlilik var.illa ki göbek atılacak bir ortam olması gerekmez gitmek için.
hiç takılmayın.siz burada ki insanlara kulak verin.sıkıntı yapıp gerilmeyin boşuna.

nikahtan evlenmıyorlarsa dogum
nıkahtan evlenıyorlar ıse nıkah onemlı

sonrada dugun olacagına gore. malesef sızın kı nıkahıonemsemıs

Bu özel günler bir kere oluyor.Doğum da bir kere nikahta bir kere.
O evladı ise benim eşim de evladı.Ben kendim için değil ki eşim için ailesine saygı sevgi gösteriyorsam doğum da da karşı taraftan bu saygıyı sevgiğyi beklerim.

Ben eşime derdim ki senin annen baban onların tercihi neyi tercih ederlerse sana yapılmış olur bana değil.Benim annem babamın gelmesi beni önemsediklerinden ise onun annesi babası onu önmesediklerindendir.

Bu arada doğum tarihini bile bile bu tarihi ayarladılar ise bunu bi zahmet o zaman düşünselermiş şimdi değil.

Aman gelmesinler daha iyi .

Tabiki oğlunun nikahı gidecek
Nikah yemek olur biter sonra yanınıza gelir sen zaten doğum yaparken Başucundan durup elini tutmasını falan mı istiyodun?
Hee öyle bi isteğin yoksa birgün sonra gelir olur biter

Benim doğurduğum evlat onun evladınında olmuyor mu eşimin önemli günü olmuyor mu

Benim doğurduğum evlat onun evladınında olmuyor mu eşimin önemli günü olmuyor mu
tabi ki öyle.ama bakın şunu demek istiyorum.nikah bir gündür ve tekrarı yok.tabi ki doğumun da yok.her evlat bir kez doğar ama birkaç saat sonra görebilir doğan bebeği.ya da bir gün sonra.ama nikahın tekrarı yoktur.

bence kv valide haklı sonuçta oğlunun nikahı var..senin yanına ailedenden başka biri gelebilir..anne kızkardeş v.s ama nikaha anne yerine başka birini yolluyamaz..

sen diyosun ki benimki önemli, gelseler çok mu mutlu olacaksın ne değişecek senin için, eski konularını da baz alarak yorum yaptım ve senaryo olduğunu düşünmüyorum, şayet gelmezlerse bir sonraki konunda done olacak bu, işte doğumuma gelmediler de şu bu diye, bunun için eşine söyleneceksin

Sonuçta kayınvalideniz bir akrabasının nikahına gidip sizin doğumunuza gelmemezlik yapmıyor. Oğlunun nikahı elbette ki, oğlunun nikahında bulunmak isteyecektir bu onun en doğal hakkı.

Olabilir tabi de, yine de eşimin abisinin nikahta bulunmaması onu, dolayısıyla beni de üzer diye empati yapmıştım.
Sadece 2 kişi gidip imza atacak olsa neyse de, sonrasında yemek olduğu için dedim.
Yine de bilemem tabi ki.
Annenin nikahta olması konusunda, ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Hayır belki doğum olmıcak bile 41.haftada doğuran da var tahminen diyosun sende zaten, ama nikah tarihi kesin tahmini değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…