Nikah mı önemli doğum mu?

belki diğer gelin içinde o gün önemlidir o gün olmasını istemiştir. bunlar gelinler için önemli şeyler ve kayınvalide tabiki nikahta olucak konu sahibine söylüyorum. sizin doğumunuz sizin için önemli olabilir ama oğlunun düğünüde hicbiseyden önemli olamaz

Olabilir tabi de, yine de eşimin abisinin nikahta bulunmaması onu, dolayısıyla beni de üzer diye empati yapmıştım.
Sadece 2 kişi gidip imza atacak olsa neyse de, sonrasında yemek olduğu için dedim.
Yine de bilemem tabi ki.
Annenin nikahta olması konusunda, ben de aynı şeyi düşünüyorum.

sen zaten kv yi sevmiyosun hepimizin malumu, yok eğer eşim gönül koyar diye endişe ediyosan bu da onların kendi meseleleri, eşin gelmezlerse kırılırım diyo mu mesela

bi ben mi duydum 41.haftada hatta 42.haftayı zorlarken doğuran, benim sezeryan tarihim bile. tutmadı doktor 18 nisan dedi 10 nisanda nişanım geldi acil sezeryana girdim

Ben olsam önce nikaha giderdim sonra da bebeği görmeye gelirdim.
Annesiz nikah düşünemiyorum.

bizde olsa var ya ne dedikodu döner aaa gelini istemiyodu heralde baksanıza kadın nikaha gelmemiş, oğluna rest çekti zaar bu kızla evlenirsen gelmem diye bak bak gelmemiş bu uzar gider

benim rahmetli babam kalp hastalığı sebebi ile vefat etti intihar diye laf çıkarmışlar düşünün, milletin ağzı torba değil ki

kendi anneniz yaninizda olacakmi yoksa dogumda yalnizmisiniz?
Oglunun nikahida önemli tabiki...
Sizin yaninizda anneniz ve esiniz varsa yeterli olmazmi?

zaten pek haz etmediğin için sorun da olmaz senin için canımcım. gitsin oğlunun nikahını yapsın sonra gelse de olur.
senin kocan ve ailen yanında olucak nasılsa..
aslında hiç gelmesinler bence de daha iyi ama işte şartlar.. yerden bitmedi ya bu kocalar :KK54:
hiç olmadı bi kaç hafta gelmese sen evine geçsen o öyle sadece bi görmeye gelsin gitsin hemencik.
başında bikbikbik yapmasın sana..aaah ahh negzel hayaller bunlar :eek:

Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra
Annesiz nikah çok tuhaf olmaz mı?
Aynısını sizin anneniz yapsa? Nikahınıza gelmeyip doğum beklemeye gitse ne hissederdiniz?

Allah izin verirse sizi de bebeğinizi de 1 2 gün sonra görebilir, ama nikahı bir daha göremez.

Bebegin ne zaman gelecegi net degil ki? Sezeryan olacaksa bile bu tarih yeni belirlenmistir ama nikah aylar oncesinden belli oluyor. Burda eltin yada kayninin sana dusmanlik olsun diye davrandigini sanmiyorum.

Ve kesinlikle oncelik nikah diorum. Bende bebek bekliyorum ve kv boyle bir durumda kalsa ozellikle ben yollardim. Evladinin murvetini gorecek. Ben dogururken basimda beklese ne beklemese ne.

Bosver sen rahat rahat dogur sev bebegini. simdi her kafadan bi ses cikicak. En guzeli daha az insan olmasi bende 5 ay once dogum yaptim hic gelmeselerdi iyiydi. geldiler bide olay cikardilar

bizde olsa var ya ne dedikodu döner aaa gelini istemiyodu heralde baksanıza kadın nikaha gelmemiş, oğluna rest çekti zaar bu kızla evlenirsen gelmem diye bak bak gelmemiş bu uzar gider

benim rahmetli babam kalp hastalığı sebebi ile vefat etti intihar diye laf çıkarmışlar düşünün, milletin ağzı torba değil ki

Aynen öyle derler; nerde olduğunu bilen bile nikaha gelmemiş de büyük gelinin doğumuna gitmiş; bunu istemiyor; her şeyi büyük gelinine yapar bu kadın derler.

Şöyle düşün. Kardeşinin nikahı var ve senin doğumla aynı tarihe geliyor. Annenin hangisini tercih etmesini isterdin. Ben kardeşimin nikahına gitmesini isterdim. Doğum anı öyle çok özel yaşanacak bir durum değil bence. Yanında sana yardımcı olacak biri ve eşin olsun yeter. Hatta ne kadar az kişi o kadar kafa rahatlığı. Zaten ağrılar sızılar, bir de her kafadan bir sesin çıkması insanı strese sokar.

Ayrıca ölüm kalım meselesi dışında hiç bir şey evladımın nikahını görmemi engelleyemez. Doğal olarak çoğu anne aynı düşünür.

Bebegin ne zaman gelecegi net degil ki? Sezeryan olacaksa bile bu tarih yeni belirlenmistir ama nikah aylar oncesinden belli oluyor. Burda eltin yada kayninin sana dusmanlik olsun diye davrandigini sanmiyorum.

Ve kesinlikle oncelik nikah diorum. Bende bebek bekliyorum ve kv boyle bir durumda kalsa ozellikle ben yollardim. Evladinin murvetini gorecek. Ben dogururken basimda beklese ne beklemese ne.

Yukarda da yazdım; eşim halasının kızının düğününe şehir dışına yolladı annesini; ne kadar mutlu olmuştum anlatamam.

Çok iyi bir doğum hediyesi idi benim için.

Tabıkı de nıkah onemlı oğlu kaç kere evlenecek, zaten bebeğinizi doğumdan sonrada gelıp görebilir ama nikah bır kere olan bırsey ve ertesı gun tekrar göreceği birşey degıl,Ben bu durumda olsam anlayışla karsılardım..

Benim kına gecemde yeğenim midesini üşüttü kardeşim kuaförden gelince bakıyor çocuk sürekli çıkarıyor hemen acile götürmüşler. Bütün gece serum yedi çocuk doğal olarak kardeşim kına gecemi göremedi neler demişler biz tam kınadan önce kavga etmişiz kardeşim gitmiş:KK70:

Kızlar ben önümüzdeki hafta tahminen doğum yapıcam aynı sıralarda kaynımın nikahı var. Yakın ama başka şehirlerdeyiz. K.validem nikahta aile arası yemek vericez filan dedi. Yani doğuma gelmeyecek gibi. Hangisi daha önemli düğün bi kaç ay sonra

Kiz bosver sen dogur o aci sanci karmasada napcAn kayganayi :):anneadayı:Hoppa

Bir anneyi evlatları konusunda böyle ikilemde bırakmayın.İkisi de onun için önemli.Nikahı yapar,sana doğumdan sonra gelir ne olacak ki?

X