Asıl mesele bu aslında da NEYSE dedik. Kvalideminde suçu yok aslında kaynim bi tuhaf, tayin filan istenmeyecek düğüne 3 ay var, nikah düğün olacağı sırada olacakken kaynim istemiş şimdi olmasını. Birde eltimin kardeşinin düğünü var haftaya kayinvalideme düğüne gelmezsen laf ederler demişler ya doğuma gitmesende olur gibisinden. Eşimde kardeşinden için hep taş koymaya çalışıyo diyo önemli günlerimde. Annem yanımda zaten benim için önemli değil gelip gelmemesi. eşim üzülüyor bende o üzüldüğü için üzülüyorum bu halde.
Asıl mesele bu aslında da NEYSE dedik. Kvalideminde suçu yok aslında kaynim bi tuhaf, tayin filan istenmeyecek düğüne 3 ay var, nikah düğün olacağı sırada olacakken kaynim istemiş şimdi olmasını. Birde eltimin kardeşinin düğünü var haftaya kayinvalideme düğüne gelmezsen laf ederler demişler ya doğuma gitmesende olur gibisinden. Eşimde kardeşinden için hep taş koymaya çalışıyo diyo önemli günlerimde. Annem yanımda zaten benim için önemli değil gelip gelmemesi. eşim üzülüyor bende o üzüldüğü için üzülüyorum bu halde.
Öyle bir sormuşsunuz ki sanki doğumunuzu kayınvalide yaptıracak ama ihmal edip nikaha gidiyormuş gibi...
Doğumu kv yaptırmadığı sürece nikah daha önemli. En azından kayınvalide ve oğlu için. Tabii ki nikaha gidecek.
kv çocuğunun herşeyinde olmalıYok artık ne senaryolar yazmışsınız yabenim tarafımdan hiç bir zaman saygısızlığım, samimiyetsizliğim olmadı. Onun davranışları yüzünden eskisi gibi sevmediğimde doğru. Eşime de hiç bir zaman bu mevzuları açmadım çünkü onla alakalı değil. Size de hangisi önemli diye sordum sadece. Düğün olsa tabi o önemli derdim nikah olunca ikileme düştüm sordum
Şimdi sonuçta kadın oğlunun nikahında bulunmasın mı bir günlük bir olay o gün nikah olur ayn gün yemek verilir döner gelir kaynanan orada kalacak hali yok ayrıca doğumun neden illa nikahın olduğu gün oluyor. Normal doğumsa zaten sancının ne zaman geleceği belli olmaz, sezeryan ise ve acil bir durum yoksa o gün bekleyebilirsin de beklemene de gerek yok senin kendi annen yok mu o gelmeyecek mi zaten yanına kadının oğlu evleniyor ne yapsın gitmesin mi bir gün olmasa ne olur anlayamadım derdinizi kendi annen gelsin ne var.
eşe böyle bişey söylemek yangına körükle gitmek eşi de bol bol üzmek benceBu özel günler bir kere oluyor.Doğum da bir kere nikahta bir kere.
O evladı ise benim eşim de evladı.Ben kendim için değil ki eşim için ailesine saygı sevgi gösteriyorsam doğum da da karşı taraftan bu saygıyı sevgiğyi beklerim.
Ben eşime derdim ki senin annen baban onların tercihi neyi tercih ederlerse sana yapılmış olur bana değil.Benim annem babamın gelmesi beni önemsediklerinden ise onun annesi babası onu önmesediklerindendir.
Bu arada doğum tarihini bile bile bu tarihi ayarladılar ise bunu bi zahmet o zaman düşünselermiş şimdi değil.
Aman gelmesinler daha iyi .
ah ahBen ilk doğumumda o.kadar yıldım ki daha hastanede 2.olursa kimseye söylemeden doğurucam dedim hastane odasında kalabalık etmenin faydası ne