Nikah mı önemli doğum mu?

Yahu nikah veya doğum 10 gün mü sürüyor?

Tutup da aynı saate mi denk gelecekler mesela?

Ayrıca kayınbiraderiniz kendisine de taş koymuş oluyor bu durumda. Kardeşi nikahına gidemeyeceğine göre.

Kayınvalideniz aynı saate denk gelse bile en geç 2 gün sonra yanınıza gelir. Olmadı 1 hafta sonra gelsin. Eşiniz ne yapacak ki annesini sizin doğumunuzda? Gerçekten anlayamadım.

Yorumları okumadan yazıyorum.

Doğum tarihiniz tam olarak belli mi? Bazen sancı gelmiyor iki üç gün ertelenebiliyor mesela ya da erken geldiği oluyor.
Nikah desen yarım saatlik iş değil mi? Nikahın olacağı gün kv elbet oğlunun yanında olacak.
Sizin yanınızda eşiniz olacak en başta ve anneniz de gelir diye düşünüyorum.
Bütün bunları gözönünde bulundurarak kafanızda ya nikah ya doğum gibi tercih çabasını gereksiz buldum..

Kv oğlunun nihakında olur eşin ve annen senin yanında. Nikah kıyıldıktan sonra kv iki güne gelir yanına bu kadar istiyorsanız.

Aynı soruyu kızımla oğlum için düşünüp cvplıyorum oğlumun nihakı kızımın doğumu olsa hangisini seçerdim diye kızımın yanına diğer kızımı bırakırdım oğlumun nikahına giderdim nikah biter bitmez kızıma koşardım eğer nikaha gidilmezse bir ömür oğlu ve gelini acaba diyecek onlar hatırlamasa bile mutlaka hatırlatan olur kvalidem istemiyordu nikaha bile gelmedi sonra sana karşı eltini dolduruşa bile getirirler yada o getirir kendi kendini bence kvaliden nikaha gitmesi en uygun olan 1 saat sonra görse ne olur torununu hiçbir şey ama nikaha gitmezse karşı tarafta bir ömür yara açar bu hem anne olarak cvplıyorum canımla başımla büyüttüğüm oğlumun en mutlu gününde yanında olmak isterim

atıyorum onlar tam 40.haftanın bitimine aldılar sen 41de doğurdun, olamaz mı, olabilir, olmayabilir de, ihtimaller denizi, belki o günün bi anlamı vardı bilemem orasını, eşinin kardeşiyle süregelen bir çekişmesi varsa da bu onları bağlar inan senlik bişey yok, sezeryandan çıktım benim odam panayır yeri gibiydi kp bile odadan çıkmadı eşim Batman'daydı geldiğinde gece 11di, hemşireler geliyo gaz çıktı mı diye soruyor hee çıktı odada bi dünya adam var gaz çıkara çıkara yatıyorum, sahip olduğun nimetin farkına var

İyi de simdi sizin nikahiniz olsa anneniz sizin nikahiniza gelmek yerine gelinin dogumuna gotse komik olmaz mi?

Sizin anneniz gelebilecekse kayinvalideniz de oglunun nikahina gitsin pek tabi

Alinganlik etmissiniz.

Ben olsam oğlumun nikahını bırakıp gitmem. Senin yanında muhtemelen annen olacak zaten ki sen kayınvalideni zaten sevmiyorsun.

Sen olsan oğlunun nikahını bırakıp gelininin doğumuna gider misin?

Ayrıca birde sezeryan değilse şayet doğumunla nikah aynı gün aynı saate gelmicek bile belki de. Kayınvalideni kötülemek için bahane arıyorsun gibi geldi bana

İyide doğumun vakti saati hiç belli olmuyor ki belkide şuan bile doğurabilirsin.Kv bence nikahına gitmeli sonra doğuma gelmeli benim şahsi fikrim bu açıkcası ve tabii ki eşiniz malesef kardeşinin nikahında değil sizin yanınızda olmalı.

Ben olsam nikah derdim. nikah bitince hemen atlar ertesi gün yanında olur doğumuna yetişemesede. sonuçta oğlunun nikahı. bence sorman yersiz bile olmuş komik yani. keşke nikah gününü senin doğumuna göre ayarlasalardı.

Azıcık sakin ol sana bahşedilen nimetlerin kıymetini bil

Sağlıkla kucağına al Kv nikahı yemeği yapsın ertesi güne gelsin 2-3 gün kalsın eltinin kardeşinin düğününe gitsin

Huzur seni çağırıyor o kaynına teşekkür et bence

aynı anda doğum ve nıkah olcak halı yok yaa. her halukarda gelmelı ayarlasın bı saatlıgıne bıle olsa GELMELII.gelmesze ben darılırdım vallahııı

Anneniz yanınızda olmayacak mı sonuçta. Tabiki doğumda bir kere oluyor ama bebeği 2 gün sonra görmeye gelse bir şey kaçırmış olmaz ama nikaha 2 gün sonra gitme şansı yok. Ayrıca bebeğin ne zaman doğaca bile belli değil. Artı kadan henüz bir seçim bile yapmamış.

Damat annesi olarak nikahta bulunmak damat annesi olarak doğumda bulunmaktan daha önemli. Doğumda katkıda bulunabileceği herhangi birşey yok çünkü. Ama ilk torununu görmeden, diğer dünürünün düğününde bulunması hoş olmaz. Kaynınızın baldızı evleniyor diye sizi görmeye gelmezse tepkinizi koyarsınız.

Şimdi sonuçta kadın oğlunun nikahında bulunmasın mı bir günlük bir olay o gün nikah olur ayn gün yemek verilir döner gelir kaynanan orada kalacak hali yok ayrıca doğumun neden illa nikahın olduğu gün oluyor. Normal doğumsa zaten sancının ne zaman geleceği belli olmaz, sezeryan ise ve acil bir durum yoksa o gün bekleyebilirsin de beklemene de gerek yok senin kendi annen yok mu o gelmeyecek mi zaten yanına kadının oğlu evleniyor ne yapsın gitmesin mi bir gün olmasa ne olur anlayamadım derdinizi kendi annen gelsin ne var.

kv çocuğunun herşeyinde olmalı
sizin anneniz hayatta ve gelecek mi
bence öküz altında buzağı aranmamalı
zaten sevmiyor demiş arkadaşlar ben olsam daha gelmeyecek diye sevinirim

benim sezeryanım bile gününde olmadı 18 nisan dedi doktor 10 nisanda nişanım geldi acil girdim sezeryana

eşe böyle bişey söylemek yangına körükle gitmek eşi de bol bol üzmek bence
millet kv gelmesin diye yırtınır..

Ben ilk doğumumda o.kadar yıldım ki daha hastanede 2.olursa kimseye söylemeden doğurucam dedim hastane odasında kalabalık etmenin faydası ne
ah ah
benim ilk doğumumda başımda 10 11 kişi vardı
kv, teyzem, eltim, babamın eşi, babam, can dostum, onun eşi
daha gelen giden.. keza lohusalığım da öyle
bu doğumumda baştan belli ettim bi kv olsun yeter
hatta eşim bile yeter bi de kardeşim hamile ama gelecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…