Nerden tutsam elimde kalan evliliğim...

Memursun arkadaşım garantin var ya madem şiddet var tehdit var psikolojik şiddet var bunları bir şekilde delil olacak şekilde kanıtla git mahkemeye ver.Koruma iste boşan çocuğunla hayat kur.He boşanmiyor mu?Ona hayatı zehir ett.O nasil yapıyorsa sende yap.Babandan da bir şey bekleme kendi ayaklarının üstünde duruyorsun madem manevî ihtiyacı çocuğunda ara yetin.Ve psikolojik tedavi al.Bastirmis normallestirmis

Şu koca denilen yaratıktan kurtulun lütfen. Kimden neden cekiniyorsunuz anlamadım. Kim ne duyarsa duysun, işyerinizde apartmaninizda üç beş kişiye rezil olmayim derken, kendi gözünüzde kendinizi rezil ediyorsunuz. Rezillik, insanların ne düşündüğünü mu yoksa sizin kendi kendinize layık gördüğünüz bu hayatı yaşamak mi? Psikolojik yada fiziksel şiddet gören ünlüler bile milyonlarca insanın önünde yaşadıklarını kendilerine layık görmeyip baskaldiriyorlar. Milyonlarca insan da şiddet gören kadını değil şiddet uygulayan adamı ayipliyor. Lohusayken dayak olayı olduğunda bitirmeliydiniz. Daha fazla geç kalmayın. Psikolojik destek le ayağa kalkın. Özgüveninizi tamamen kaybetmeden harekete geçin kendinizin de kızının da hayatını kurtarın. Emin olun; kızınız büyüdüğünde güçlü annesi ile gurur duyacak.

1- umarım araba ve ev sizin üstünüze yapılmıştır. Boşanmayı hisseden taraf varlıklarını çaktırmadan elden çıkarmaya çalışır. Ev sizin üstünüze değilse mutlaka tapuya tek başınıza gidip aile konutu şerhi koydurun.
2- bunlar sizin üzerinize değilse boşanma sırasında yarısını talep edebiliyorsunuz ama elden çıkarmaması için aile konutu şerhini unutmayın.
Bu iki konu dışında aranızın düzelme ihtimali hakkında ne diyebilirim bilmiyorum... Şiddet var çünkü. Ama cesur olun siz güvenceli bir işe sahipsiniz bugün boşanma kararı alsanız bir şekilde tayin isteyip oradan çocukla birlikte uzaklaşsınız. Ayrıca adam aleyhinde de tedbir aldırır sizden uzak durmasını sağlarsınız.
Çocugun velayeti size verilir daha küçük. Emin olun böyle adamlar yeniden evlendiklerinde çocuklarını gormeden de yapabiliyorlar. Bugun cocugu ben alirim diye tehdit eden adam evlenince nafakasını bile ödemiyor.
Boşandıktan sonra aile evine dönmek zorunda değilsiniz mal paylaşımından payınıza kalan ve maaşınızla geçinebilirsiniz.
Belki bunlara da gerek kalmaz ciddi bir boşanma konuşmasından sonra belki tavırlarına çeki düzen verir.
Boşanmayı düşünüyorsanız delil toplamaya bakın. Bu deliller sayesinde onu anlaşmalı boşanmaya ikna edebilir veya hiç olmazsa çekişmeli boşanmada kusurlu olduğunu ispatlayabilirsiniz.

Babanızla aynı karakterdeki adamı seçtiniz, çocukluğunuzdan beri maruz kaldığınız o baskıcı, hayatınızı kıskaç altına alan, sizi ezen karaktere bağımlısınız ve eşinizi seçerek bu bağımlılığınızı devam ettirdiniz. Bunları az buçuk görmeye başladınız, çevrenizdeki herkes sizinle aynı şeyleri yaşamıyor çünkü hayat böyle bişey değil, bunlar normal veya rutin ilişkiler değil. Karşıdaki adamın karakteri bu, bunun değişmesini beklemek ahmaklık olur ama siz arızanın farkına vardığınız için bu bağımlılıktan kurtularak döngüyü sonsuza kadar kırabilir, hem kendinizi hem de kızınızı müstakbel olumsuzluklardan kurtarabilirsiniz. Lütfen yapın bunu, yoksa hem kendi hayatınız hem de kızınızın hayatı yanacak. Siz döngüyü kırarsanız kızınız da kurtulacak ve baskı altında büyümediği için yanlış eş seçme olasılığı epey düşecek. Eğer yaşadıklarınızın normal olmadığının farkına varmamış olsaydınız, hala eşinizin etkisinde uyuyor olsaydınız hayat öyle geçer siz sömürüldüğünüzü farketmeden devam edebilirdiniz. Ama artık uyandığınız için eninde sonunda gerçekleşecek bir şeyi erteliyorsunuz sadece. Bunu kendinize yapmayın.

Kızlar ben öleceğimi bilsem bir dakika durmam..konu sahibi yanlış anlama korktuğunu sanki biliyor ve sizi en çok ordan vuruyor... düşünme, hayatını eline al çünkü bu yaşadığın hayat değil...

Boşan demeyecek yoktur bu şartlara ama korkunuzu hissedebiliyorum ve anlayabiliyorum... ne dşyeceğimi bilemedim ama kötü şeyler yaşanma olasılığı şu şekilde daha olası bence.. göze almak zorundasınız güzel kızınız için..

Cocugu alamaz, o is o kadar kolay degil. Hakim cocugu anbeye veriyor. O sadece korkutmak icin soyluyor. Bakamayacagini bal gibi o da biliyordur. Erkekletin genel tavri bu. Seni bosanmamak icin cocukla tehdit ediyor. Tavsiyem bir gun sana bagirdiginda ya da hakaret ettiginde gizli ses kaydi yap ki elinde kanit olsun. Darp eder siddet uygularsa hastaneye ya da polise git darp raporu al ve evden uzaklastirma karari cikarttir savciliktan. Bu ulkenin hakimi polisi var cocugu alirim vermem bilmem nelere kanma, o is o kadar kolay degil. Bu aradayeniden ozguvenini kazanmak istiyorsan bu adamla olmaz malesef cunku bu adam seni iyice sindirir.

Konu sahibi sen gayet aklı başında ve zeki bir kadınsın bir şekilde ondan para kaçır bir şekilde adam tut dövdür arabasına zarar ver vs vs ona biraz musallat ol ama çaktırmadan kendiyle uğraşmaktan sana saramasın
Boşansan gelip sana zarar verir mi o cesareti var mı bizim ülkemizde boşanmayı yediremeyip eski karısını öldüren psikopatlar var buradan boşan demek kolay

Öncelikle hayatınız gerçekten zor Rabbim kolaylıklar versin inşAllah.. çocuğunuz ileride size babasından gördüğü kötü davranışlarıN sözlerin hepsini tekrar söylicek emin olun.. böyle bi adamın yanında ne çocuk yetiştirilir nede ömür biter.. ne güzel çalışıyorsunuz kimseye muhtaç olmazsınız Allah’ın izniyle.. havlayan K...k ısırmaz merak etmeyin ama inanın o iğrenç rüyayı size anlatmaya cesaret bulduysa dediğini yapar ve sizinde kabullenmeniz için elinden gelen baskıyı uygular.. bi an önce uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın..

Arkadaşım yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım. Sen kamuda mühendismişsin. Maaşın yeter artar bile. Öncelikle bi avukata danış. Ev için araba için alınacak tedbirler var. Ayrıca devlet memurları boşanacağı zaman, sıkıntılı bir durumun içine düşeceklerse mazeret tayini hakları da var. Bunu güvendiğin bi amirinle konuş. Çocuğunu zaten senden alamaz yok öyle bir dünya. Darp raporu alırsan, adama kasten yaralamadan da dava açılır. Ayrıca şikayete bile tabi değil. Adam devlet memuru vs ise zaten bunu göze alamaz. Avukatın sana destek olur. Anında da karakoldan uzaklaştırma alırsın. Ne psikopat insanlar gördük avukat görünce canları çekiliyor. Biraz cesaretli ol. Ailenle konuş. Kafanı topla. Ses kaydı vs destekleyici delil olarak tabiki iş görür. Afedersin köpeksiz köy görmüş değneksiz geziyor adam. Sinme şunun karşısında ya. Komşular duyarsa da duysun.

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim..tam cevap yazıyordum ki toplantıdan çağırdılar kusura bakmayın..
ev araba hepsi onun üzerine ama inanın zerre umrumda değil yakamı kurtarayım para pul yok gözümde..dün evde dünden kalan yemek yüzünden yine bağırıp çağırdı neymiş dünkü yemeğimi yiyecekmiş zaten evde yemek yapmıyormuşum yaptıklarımda bişeye benzemiyormuş vs vs söylenip durdu..yemek yapıyorum çünkü küçük çocuğum var akşam yemeği yemesi gerekli beyefendi sürekli pirzoa vs yemekler istediği için inanın çoğu zaman yemekler çöpe gidiyor (sebzeli değil yanlış anlaşılmasın hepside etli yemekler)..insanlar 2 lokma yemek bulamazken biz yemekleri çöpe döküyoruz..

Dün bir kez daha anladım ki bu adamla asla hayatımı geçirmek istemiyorum pskilologtan randevu aldım gidip görüşcem...profesyonel desteğe ciddi anlamda ihtiyacım war artık..önce kendime olan saygımı geri kazanmam lazım..onun yönlendirmesi ile ciddi adım atmayı düşünüyorum

yok ya ne ikinci çocuğu bu adama bi tane bile fazlaydı..zaten onuda ben kendi istediğim için doğurdum o istedi diye değil..hep bi çocuğum olsun istedim göreseniz dünyalar tatlısı minnoş bi kızım var
Öncelikle Allah yavrunuzu bağışlasın. Ama sormadan edemeyecegim kızınıza da sorabilsek o böyle bir babanin kizi olmak ister miydi?

Kadın sığınma evine gitseniz? Hem yerinizi bilmez. Sonra kendinizi toparladıkça yeni bir düzen kurarsınız.

Aaa memur olduğunuzu yazmışlar. E siz kendinize yetersiniz neyi düşünüyorsunuz ki? Ailenizden destek almak zorunda değilsiniz.

Öncelikle Allah yavrunuzu bağışlasın. Ama sormadan edemeyecegim kızınıza da sorabilsek o böyle bir babanin kizi olmak ister miydi?
aslında diyebilirim ki hayatta en vicdanlı olduğu kişi yine kızı şu anda ona karşı ters bi hareketini hiç görmedim ama babalık yapıyormu desem oda yok alayaım ilgileneyim parka götüreyim yada en bastinden ben duştayken 15 dk bile ilgilenmez getirir duşun önüne bırakır durmuyor diye 15 dk bile baktığı olmadı ama atıyorum çocuk düştü bi yerine bişey oldu kıyametler kopar ilgilenmedin diye...mesela ben ev iş çocuk aynı anda idare ederken (ve de en önemlisi onun gibi bi insanı idare ederken) kendi oturduğu koltuktan elinde telefon tv ye bakarken ne biçim annesin çocuğunla ilgilenmiyorsun iş bahanesiyle evden kaçıyorsun vs vs gibi ithamlarda bulunmuştu bana..saat 5 te işte çıktım eve gelip yemek yaptım sofra hazırladım yedik topladım çamaşır attım makinaya çocuğu yıkadım kendim yıkandım ve yerde uzanmış çocuk üzerime çıkmış bi vaziyette emzirirken bunu söyledi bana

kadın sığınma evlik bi durumum yok evden ayrılsam ev tutacak eşya vs alacak çocuğuma bakacam maddi düzeye sahibim..yerimi bilmemesi gibi bi drum söz konusu değil çünkü hergün işe gidiyorum ve inanın iş yerimde o kadar dedikoducu adamlar var ki duyulursa reklam olduğumun resmidir...herşeyi göze alıp eşyaları toplayıp bi kerede çıkmak lazım o evden

ay ben bu adamı öldürürüm yahu basın gidin ailenizin evine allah aşkına. Sanki katkısı var da tek olsanız bile siz zaten her şeyle başa çıkıyorsunuz.

ay ben bu adamı öldürürüm yahu basın gidin ailenizin evine allah aşkına. Sanki katkısı var da tek olsanız bile siz zaten her şeyle başa çıkıyorsunuz.
ben zaten dediğiniz gibi herşeyi tek başıma yapıyorum ona zerre ihtiyacım yok hatta olmasa hayatım dahada kolaylaşır..inanın dua ediyorum hayatına biri girsind belki yakamı bırakır o kadar aciz durumdayım

boş tehditleri olsa inanın bir saniye bile durmazdım yapabilecekleri beni korkutuyor..show tvde çocuğunun önünde ölen anne haberinde anons edilmek beni çok korkutuyor
Ülkede kuş avlar gibi kadın öldürdükleri için kimseye boşan şöyle yap böyle yap diyemiyorum. Psikopat ise ne yapabilirsiniz hiç bilmiyorum

Öyle yapın o zaman çekmeyin bu adamın kahrını

Oğlum ilk doğduğunda eşim destek olmuyordu, bende benzer sıkıntıları yasamistim. Örneğin dışarı çıkacağız ama oncesinde evi toparlıyorum, utusunu yapiyorum, oğlanı giydiriyorum ve son kendim hazirlaniyorum. Beyfendi duş almış, ütülü kıyafetlerini giyip elinde telefon bık bık ediyor. En sonunda temiz bir cinnet geçirdim, size de aynısı yapın derdim ama eşinizden ciddi anlamda tepki görürsünüz diye korkuyorum.

Eşiniz çok merhametsiz ve bencil bir adam. Keşke duzelse diyecegim ama insanların kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum. Ailenizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Kadın cinayetleri malesef oluyor ama yılda yüz binlerce çift bosanirken, çok şükür bu tür olayların sayısı az. Maddi imkanlarinizda kötü sayılmaz, önemli olan kendinize inanmaniz. Rabbim yolunuzu açık etsin, evladinizla mutlulukla yaşayın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…