- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.326
- 208
- 36
Memursun arkadaşım garantin var ya madem şiddet var tehdit var psikolojik şiddet var bunları bir şekilde delil olacak şekilde kanıtla git mahkemeye ver.Koruma iste boşan çocuğunla hayat kur.He boşanmiyor mu?Ona hayatı zehir ett.O nasil yapıyorsa sende yap.Babandan da bir şey bekleme kendi ayaklarının üstünde duruyorsun madem manevî ihtiyacı çocuğunda ara yetin.Ve psikolojik tedavi al.Bastirmis normallestirmisherkese merhabalar....
öncelikle kamuda memurum 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bi evladım var..
eşimle çok severek evlendik uzuun bir flört dönemi ardından..okulların bitmesi işlerimizi vs elimize almamız evlenmemiz bizim için hayaldi..evlendik ben rüyadan uyandım kabusum başladı..
sevgiliyken hiç mi farketmedin diyenler olacak tabiki zor bi adamdı hep ama kabalığı yoktu şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan..
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla..artık yoruldum sırf sussun çenesi kapansın diye herşeye tamam dedim ama hiçbişeyin sonu gelmedi..içip içip eve gelmemelerini, bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi 2. çocuk için baskı yapıyor bana..üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..artık bana mesaj mı vermeye çalışıyor başka bişey mi bilmiyorum..bende öyle bi niyetin varsa hiç bekleme hemen git al dedim..
Bu adam bende özgüven karakter hiç bişey bırakmadı..herkesin hakkından gelen ben ezik pısırık bi kadın oldum ve beni en çok yaralayan evladımın bu durumlara şahit olması..ilerde belki o bile bana saygı duymayacak..
Boşan diyeceksiniz bende herşeyden çok istiyorum ama beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..ailem deseniz babama o kadar normal ki yaptıkları kendide zamanında aynı şeyleri yaptığı için..
ben kendime saygımı yeniden kazanmak istiyorum yeniden kendimi sevmek istiyorum evladıma iyi bir anne olmak istiyorum ama nasıl yapıcam kurtulcam bu durumdan bilmiyorum..iş yerinde arkadaşlarımın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki anlımda yazıyor yaşadıklarım yüzüme bakınca anlayacaklar diye ödüm kopuyor..bu işin sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum
Öncelikle hayatınız gerçekten zor Rabbim kolaylıklar versin inşAllah.. çocuğunuz ileride size babasından gördüğü kötü davranışlarıN sözlerin hepsini tekrar söylicek emin olun.. böyle bi adamın yanında ne çocuk yetiştirilir nede ömür biter.. ne güzel çalışıyorsunuz kimseye muhtaç olmazsınız Allah’ın izniyle.. havlayan K...k ısırmaz merak etmeyin ama inanın o iğrenç rüyayı size anlatmaya cesaret bulduysa dediğini yapar ve sizinde kabullenmeniz için elinden gelen baskıyı uygular.. bi an önce uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın..herkese merhabalar....
öncelikle kamuda memurum 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bi evladım var..
eşimle çok severek evlendik uzuun bir flört dönemi ardından..okulların bitmesi işlerimizi vs elimize almamız evlenmemiz bizim için hayaldi..evlendik ben rüyadan uyandım kabusum başladı..
sevgiliyken hiç mi farketmedin diyenler olacak tabiki zor bi adamdı hep ama kabalığı yoktu şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan..
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla..artık yoruldum sırf sussun çenesi kapansın diye herşeye tamam dedim ama hiçbişeyin sonu gelmedi..içip içip eve gelmemelerini, bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi 2. çocuk için baskı yapıyor bana..üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..artık bana mesaj mı vermeye çalışıyor başka bişey mi bilmiyorum..bende öyle bi niyetin varsa hiç bekleme hemen git al dedim..
Bu adam bende özgüven karakter hiç bişey bırakmadı..herkesin hakkından gelen ben ezik pısırık bi kadın oldum ve beni en çok yaralayan evladımın bu durumlara şahit olması..ilerde belki o bile bana saygı duymayacak..
Boşan diyeceksiniz bende herşeyden çok istiyorum ama beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..ailem deseniz babama o kadar normal ki yaptıkları kendide zamanında aynı şeyleri yaptığı için..
ben kendime saygımı yeniden kazanmak istiyorum yeniden kendimi sevmek istiyorum evladıma iyi bir anne olmak istiyorum ama nasıl yapıcam kurtulcam bu durumdan bilmiyorum..iş yerinde arkadaşlarımın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki anlımda yazıyor yaşadıklarım yüzüme bakınca anlayacaklar diye ödüm kopuyor..bu işin sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum
Öncelikle Allah yavrunuzu bağışlasın. Ama sormadan edemeyecegim kızınıza da sorabilsek o böyle bir babanin kizi olmak ister miydi?yok ya ne ikinci çocuğu bu adama bi tane bile fazlaydı..zaten onuda ben kendi istediğim için doğurdum o istedi diye değil..hep bi çocuğum olsun istedim göreseniz dünyalar tatlısı minnoş bi kızım var
Kadın sığınma evine gitseniz? Hem yerinizi bilmez. Sonra kendinizi toparladıkça yeni bir düzen kurarsınız.arkamda duran kimse yok belki birazda ondan korkuyorumdur..babam sözde kadın hakları savunucusu bir adam ama zamanında anneme tabiri yerindeyse ağzına etmiş bi adam..işine gelmeyen bir konu olunca ruh hastası kadınlar vs diyen ama asıl kendi ruh hastası olan bi adam..boşanacaksan ya o bizi öldürecek ya biz ona bizimde elimiz armut taopmaıyor bunu bil öyle gel diyen biri..bu laftan sonra sonra nereye giderisn artık
aslında diyebilirim ki hayatta en vicdanlı olduğu kişi yine kızı şu anda ona karşı ters bi hareketini hiç görmedim ama babalık yapıyormu desem oda yok alayaım ilgileneyim parka götüreyim yada en bastinden ben duştayken 15 dk bile ilgilenmez getirir duşun önüne bırakır durmuyor diye 15 dk bile baktığı olmadı ama atıyorum çocuk düştü bi yerine bişey oldu kıyametler kopar ilgilenmedin diye...mesela ben ev iş çocuk aynı anda idare ederken (ve de en önemlisi onun gibi bi insanı idare ederken) kendi oturduğu koltuktan elinde telefon tv ye bakarken ne biçim annesin çocuğunla ilgilenmiyorsun iş bahanesiyle evden kaçıyorsun vs vs gibi ithamlarda bulunmuştu bana..saat 5 te işte çıktım eve gelip yemek yaptım sofra hazırladım yedik topladım çamaşır attım makinaya çocuğu yıkadım kendim yıkandım ve yerde uzanmış çocuk üzerime çıkmış bi vaziyette emzirirken bunu söyledi banaÖncelikle Allah yavrunuzu bağışlasın. Ama sormadan edemeyecegim kızınıza da sorabilsek o böyle bir babanin kizi olmak ister miydi?
kadın sığınma evlik bi durumum yok evden ayrılsam ev tutacak eşya vs alacak çocuğuma bakacam maddi düzeye sahibim..yerimi bilmemesi gibi bi drum söz konusu değil çünkü hergün işe gidiyorum ve inanın iş yerimde o kadar dedikoducu adamlar var ki duyulursa reklam olduğumun resmidir...herşeyi göze alıp eşyaları toplayıp bi kerede çıkmak lazım o evdenKadın sığınma evine gitseniz? Hem yerinizi bilmez. Sonra kendinizi toparladıkça yeni bir düzen kurarsınız.
Aaa memur olduğunuzu yazmışlar. E siz kendinize yetersiniz neyi düşünüyorsunuz ki? Ailenizden destek almak zorunda değilsiniz.
arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim..tam cevap yazıyordum ki toplantıdan çağırdılar kusura bakmayın..
ev araba hepsi onun üzerine ama inanın zerre umrumda değil yakamı kurtarayım para pul yok gözümde..dün evde dünden kalan yemek yüzünden yine bağırıp çağırdı neymiş dünkü yemeğimi yiyecekmiş zaten evde yemek yapmıyormuşum yaptıklarımda bişeye benzemiyormuş vs vs söylenip durdu..yemek yapıyorum çünkü küçük çocuğum var akşam yemeği yemesi gerekli beyefendi sürekli pirzoa vs yemekler istediği için inanın çoğu zaman yemekler çöpe gidiyor (sebzeli değil yanlış anlaşılmasın hepside etli yemekler)..insanlar 2 lokma yemek bulamazken biz yemekleri çöpe döküyoruz..
Dün bir kez daha anladım ki bu adamla asla hayatımı geçirmek istemiyorum pskilologtan randevu aldım gidip görüşcem...profesyonel desteğe ciddi anlamda ihtiyacım war artık..önce kendime olan saygımı geri kazanmam lazım..onun yönlendirmesi ile ciddi adım atmayı düşünüyorum
ben zaten dediğiniz gibi herşeyi tek başıma yapıyorum ona zerre ihtiyacım yok hatta olmasa hayatım dahada kolaylaşır..inanın dua ediyorum hayatına biri girsind belki yakamı bırakır o kadar aciz durumdayımay ben bu adamı öldürürüm yahu basın gidin ailenizin evine allah aşkına. Sanki katkısı var da tek olsanız bile siz zaten her şeyle başa çıkıyorsunuz.
Ülkede kuş avlar gibi kadın öldürdükleri için kimseye boşan şöyle yap böyle yap diyemiyorum. Psikopat ise ne yapabilirsiniz hiç bilmiyorumboş tehditleri olsa inanın bir saniye bile durmazdım yapabilecekleri beni korkutuyor..show tvde çocuğunun önünde ölen anne haberinde anons edilmek beni çok korkutuyor
Öyle yapın o zaman çekmeyin bu adamın kahrınıkadın sığınma evlik bi durumum yok evden ayrılsam ev tutacak eşya vs alacak çocuğuma bakacam maddi düzeye sahibim..yerimi bilmemesi gibi bi drum söz konusu değil çünkü hergün işe gidiyorum ve inanın iş yerimde o kadar dedikoducu adamlar var ki duyulursa reklam olduğumun resmidir...herşeyi göze alıp eşyaları toplayıp bi kerede çıkmak lazım o evden
Oğlum ilk doğduğunda eşim destek olmuyordu, bende benzer sıkıntıları yasamistim. Örneğin dışarı çıkacağız ama oncesinde evi toparlıyorum, utusunu yapiyorum, oğlanı giydiriyorum ve son kendim hazirlaniyorum. Beyfendi duş almış, ütülü kıyafetlerini giyip elinde telefon bık bık ediyor. En sonunda temiz bir cinnet geçirdim, size de aynısı yapın derdim ama eşinizden ciddi anlamda tepki görürsünüz diye korkuyorum.aslında diyebilirim ki hayatta en vicdanlı olduğu kişi yine kızı şu anda ona karşı ters bi hareketini hiç görmedim ama babalık yapıyormu desem oda yok alayaım ilgileneyim parka götüreyim yada en bastinden ben duştayken 15 dk bile ilgilenmez getirir duşun önüne bırakır durmuyor diye 15 dk bile baktığı olmadı ama atıyorum çocuk düştü bi yerine bişey oldu kıyametler kopar ilgilenmedin diye...mesela ben ev iş çocuk aynı anda idare ederken (ve de en önemlisi onun gibi bi insanı idare ederken) kendi oturduğu koltuktan elinde telefon tv ye bakarken ne biçim annesin çocuğunla ilgilenmiyorsun iş bahanesiyle evden kaçıyorsun vs vs gibi ithamlarda bulunmuştu bana..saat 5 te işte çıktım eve gelip yemek yaptım sofra hazırladım yedik topladım çamaşır attım makinaya çocuğu yıkadım kendim yıkandım ve yerde uzanmış çocuk üzerime çıkmış bi vaziyette emzirirken bunu söyledi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?