Eşim eril değil ne yapmalıyım ?

Anacığım 22 yıl boyunca hem hasta babama bakti hem evin ihtiyaçlarını karşıladı bir kez bile erilligine laf etmeyi bırak imada dahi bulunmadı rahmetli babama. Sizin gözünüz dışarda hanımefendi şimdi kılıf uydurmaya çalışmayın. Baştan hersey gün gibi ortadaymış üstüne çocuk yapmışsınız.
Babanız hastaymıs benim eşim hasta degil nasıl bi bakıl açısı bu

Ay şükür anlayan birisi cıktı ya insanlar ne kadar ot kafalı anlamıs degilim herkes cocuga takılmış vay efendim önce niye farketmemişim ona takılmış bi ilşki dan diye bitirilmiyorki düzelir diye şans veriyosursun ilişkine anşamıyolar ve sanki aldatmısım gibi algılamıs herkes aldatcak olsam burda ne işim var niye soru soriym. Siz peki ilaççlamı düzeldi etken boşalması nasıl düzelttiniz
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sevgililik evlilik aynı değil aynı evin içine girmeyince nerden bileceksin adam elektrikli eşya bozulmuş umursamıyor alışveriş yapılması gerekiyor sallıyor evlenmeden aynı evde yasanmadiysa insan bilemiyor benim eşimde tek çocuk hiç bir şeye elini sürmemiş ama zamanla öğreniyor insan. Erken boşalma için egzersiz vermiş doktor ne gibi egzersizler söylemedi bana cekiniyormus bir de krem verdi geciktirici hemen düzelme beklemeyin zamanla kendini kontrol etmesini öğreniyor.

Hasta olmadıgı halde hastaymıs gibi davranan insandan şikayetlenilir ve düzelmesi beklenir dogal ılarak eşim olmuş diye napıcaz her yapılana eyvallah mı? Hasta olsaydıda sonsuza kadar bakardım nerak etmeyin burda benim yasadıklarımı yaşayan her insanın kolaylıkla hissedebilcegi seyleri yazdm diye yargılanıyorum cok sahte insanlar malesef.

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sevgililik evlilik aynı değil aynı evin içine girmeyince nerden bileceksin adam elektrikli eşya bozulmuş umursamıyor alışveriş yapılması gerekiyor sallıyor evlenmeden aynı evde yasanmadiysa insan bilemiyor benim eşimde tek çocuk hiç bir şeye elini sürmemiş ama zamanla öğreniyor insan. Erken boşalma için egzersiz vermiş doktor ne gibi egzersizler söylemedi bana cekiniyormus bir de krem verdi geciktirici hemen düzelme beklemeyin zamanla kendini kontrol etmesini öğreniyor.
Doktorda hangi alan bakıyor buna oeki konusıym eşimle ? Sizin düzeldi yani cinsellik suan degilmi

Babanız hastaymıs benim eşim hasta degil nasıl bi bakıl açısı bu
hasta değil
hasta olmadığı için de öğrenebilir

ha siz gerçekten gidip beceriksiz, ailesiyle iş yapan, kendi başına hiç hayat idame ettirmemiş adamla evlenmişsiniz. bu adam süper sorumluluk alan, ev çevirebilen birisi olsaydı ben zaten şaşardım. şans olurdu. ülkede erkeklerin genelinde evlenmeden öyle çok çok bi ev sorumluluğu bilinci olmuyor ki. anca kendisi ayrı evde okuyacak, ayrı evde yaşayıp çalışacak, kendi geçinecek e öyle adamla da siz evlenmemişsiniz. baştan pozisyon ofsayt yani.

ben erillik dişilik hikayesini bilmiyorum bu arada. nereden çıktı bunlar kim tanımlıyor bunları bir fikrim yok. duyuyorum herkes psikoloji ve enerji ha bir de kuantum uzmanı oldu, ama ben uzağım.

o yüzden o açıdan bakamıyorum. ben "yetişkin, sorumluluk sahibi, donanımlı birey" diye bakıyorum. öyle birey yok karşınıda. ama dedim ya öğrenebilir. siz her şeye kendiniz yetişmeyin, çocuğunuza bakın (özel br çocukmuş) evdeki işleri de ona yönlendirin, madem boşanmam diyorsunuz.

önce cinsel sorununuzu çzün tabi o belki de en büyük handikap burada.

İnaninki çok bilende iyi olmuyor.herseyi kendisi yapabildiği için sizin yaptığınizi beğenmiyor.Adam çalışıyorsa,Anlasabiliyorsaniz, seviyorsaniz bir problem yok bence.Zaten bizim ulkemizde büyük problemlerden biri herkesin herşeyi bildiğini sanması bence Bir şey bozulursa tamirci cagirirsiniz olur biter.

Arkadaslar sakin olun eşimi aldatırım ya da altıcam demedim. Yaşadıklarımın herhangi birini yaşamış olsanız bir evlilikte yapayalnız hissetseniz sizde bunları hissederdeniz kimse kendini kandırmasın. Aldatırdım demiyorum onu yapıcak olsam yapardım ben evliliğimi düzeltme derdindeyim.
Ben senin ne demek istedigini anladim benim eşim de aynen oyle asiri usengec ve hep yorgun. Aldatmak ya da gozumun baska bir yere kaymasi soz konusu degil cunku bile bile sevdim o ayri. Sogumaniz normal boyle bir adamdan ayrica size hak veriyorum.

Ben başka bir noktaya değinmek istiyorum. Neden kendi işlerini halletmek, kimsenin yardımına muhtaç olmamak, iş bitirici olmak gibi nitelikler enerji bazında bile olsa "eril" oluyor da pasiflik, beceriksizlik, bir işin ucundan tutamayıp hep başkalarının yardımına muhtaç olmak gibi kişilik özellikleri "dişil" oluyor? Her ay regl ağrısı çeken, çocuk taşıyıp doğuran bir canlı sözümona dişil enerjide bahsedildiği gibi ezik ve sünepe olamaz.
bir kadin forumunda su yoruma begenmedim atanlarin olmasina şaşıyorum

Ay şükür anlayan birisi cıktı ya insanlar ne kadar ot kafalı anlamıs degilim herkes cocuga takılmış vay efendim önce niye farketmemişim ona takılmış bi ilşki dan diye bitirilmiyorki düzelir diye şans veriyosursun ilişkine anşamıyolar ve sanki aldatmısım gibi algılamıs herkes aldatcak olsam burda ne işim var niye soru soriym. Siz peki ilaççlamı düzeldi etken boşalması nasıl düzelttiniz
Ay cınım haklısın bundan koca olmaz, kocanı aldat dememizi mi bekliyorsunuz? Daha ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz. Sizin kafanızda kurduğunuz cinsiyetçi tanımlarda yumurtayı kıran erkek değil kadın olmalı. Kimmiş ot kafalı bir daha düşünün!

çalıstıgım şehirde bir kişi var ne kadar istemiyorum desemde bende hoşlandıgını söyleyen ve vazgecmeyen ve en sonunda onun bu vazgeçmemesi ister istemez aklıma düşürdü onu.

o diğer kişiye aslında aşık oldugumu farkettim bu süreçte 🥹🥹 cok çıkmazdayım normal bir bebek olsa belki bosanır bakarım diye düşünürdüm ama özel gereksinimli olunca kendimede güvenemiyorum. Sırf bunun için bir ömür bu hayatımı cekicem diyorum. Yerimde olsanız ne yapardınız ?

Üstüne çalıstıgım şehirde bir kişi var ne kadar istemiyorum desemde bende hoşlandıgını söyleyen ve vazgecmeyen ve en sonunda onun bu vazgeçmemesi ister istemez aklıma düşürdü onu.
Kendimi tüm bunlar için zaten cok kötü hissederken hamile oldugumu öğrendim. Aslında bosanmayı düşünürken bebek için devam ettim.

Bir yanım cocuk için eşimle evliliğimizi düzeltmek istiyor bir yanım artık şefkatten baska hiç bişey hissetmiyor ona. Ve o diğer kişiye aslında aşık oldugumu farkettim bu süreçte

Eski konunuzdan alinti bu. Hani yorum yazanlara laf ediyorsunuz ya sanki aldattım kocamı ben sadece çözüm ariyorum diye.

Başkası sana ilgisini söyleyip aklına girebilmiş, sen aşık olduğunu fark etmissin falan. Bunlar yetmiyor mu aldatmış olmak için.

Aslında severek evlendik eşimle ama evlenince tabiki daha iyi tanıyorsun o insanı sevgililikte cok güzeldi her şey ama evlenince erkeklerin elde etmişliğinin verdiği rahatlıkla salması herseyi sinirlerini bozmaya başladı. 4 yıllık evliyiz.
İlişkide kendşmi erkek benmişim gibi hissediyorum artk herseyi ben düşğnüyorum herseye ben koşuyprum.
Eşim evin son cocugu cok sımarık büyütülmüş herseye aman o yapamaz denilerek hiç bişey yaptırılmamıs ve hiç bir el becerisi yok yumurta bile zor kırar oyle diyim. Ama onun dışında hani dışarı işleri olsun hastane işi ne biliym evde bozulan birley hiç bir seyden anlamıyor adam açıkçası ve sogumaya basladım. Sürekli bi yerleri agrıyor sğrekli yorgun ve yatmak istiyor. İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile. Cinsel hayatımız desen cok kötü 5 dakika filan sürüyor en fazla ve konustugum halde defalarca tedaviye bile gitmiyor. Ne yapmalıyım ? Bir bebegimiz var olmasa bosanırdım o derece çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan. Bunlar sadece burada yazabildiklerim uzatmiyim sıkmıyım istedim.
Ya ahlaksızlığa bahane uydurmak da moda oldu ,gönlün kayiyorsa boşa eril eril erkeklerle birlikte ol !

Eski konunuzdan alinti bu. Hani yorum yazanlara laf ediyorsunuz ya sanki aldattım kocamı ben sadece çözüm ariyorum diye.

Başkası sana ilgisini söyleyip aklına girebilmiş, sen aşık olduğunu fark etmissin falan. Bunlar yetmiyor mu aldatmış olmak için.
Nasıl aynı şey olabilir acaba karsılıkmı vermişim ben ona hep tersledim hep kaçtım ama bi yanda 1 yıldır peşinizde koşan biri bir yandanda evde sizinle hiç ilgilenmeyen biri siz olsanız girmezmıudı aklına objektif olun lütfen dogruluk abidesi kalıp cümlelerle düşünmeyelim

Nasıl aynı şey olabilir acaba karsılıkmı vermişim ben ona hep tersledim hep kaçtım ama bi yanda 1 yıldır peşinizde koşan biri bir yandanda evde sizinle hiç ilgilenmeyen biri siz olsanız girmezmıudı aklına objektif olun lütfen dogruluk abidesi kalıp cümlelerle düşünmeyelim
Aşık olduğunuzu söylemeniz yeterli. Fikren aldatmışsınız. O yüzden aldatanları anladığınızı söylüyorsunuz ya zaten. Bana göre aldatmanın bahanesi yok üzgünüm. Kalıp cümleler falan kurmuyorum.

Ben evliyken kimse peşimde koşamaz öncelikle. Hayıra ragmen ısrarla devam edenle mahkemelik olmuş olurdum en iyi ihtimal. Hadi Dediğiniz gibi bir eşim olsa ve aşık olacak kadar izin versem birinin ilgisine , o zaman da olmayan evliligimi bitirirdim zaten.

Back
X