O zaman bizlerin diyebileceği baska bi sey yok..sessizce çıkıp gitse bela getirmese inanın koşa koşa giderdim mahkemeye işler çok pisleşecek ondan korkuyorum..mal mülk vs zerre umrumda değil maaşımla kızıma krallar gibi bakarım..olacakları göze alıp sizin gibi adımı atsam belki gerisi gelecek..sanırım bigün yerimden kalkamayack durumda bi dayak yiyip hastanede gözümü açıp kafama bişeylerin dank etmesinin bekliyorum ipleri tamamen koparmak için
Evet insan gerçekten onu bekliyor bıçağın kemiğe dayanmasını o gün zaten gelecek o kesin ama bundan önce sen atmalısın adımını ondan gizli eşyalarını topla kartını da al izini kaybettir sonra da doğru mahkemeye .Iyi bir avukat tut beni canımla ve çocuğumla tehdit etti o yüzden zar zor kaçtım dersin ailesi nasıl bu adaminsessizce çıkıp gitse bela getirmese inanın koşa koşa giderdim mahkemeye işler çok pisleşecek ondan korkuyorum..mal mülk vs zerre umrumda değil maaşımla kızıma krallar gibi bakarım..olacakları göze alıp sizin gibi adımı atsam belki gerisi gelecek..sanırım bigün yerimden kalkamayack durumda bi dayak yiyip hastanede gözümü açıp kafama bişeylerin dank etmesinin bekliyorum ipleri tamamen koparmak için
Korkunun ecele faydası yok. Er geç bu adamdan zarar göreceksiniz eğer terketmezseniz.yok ya ne ikinci çocuğu bu adama bi tane bile fazlaydı..zaten onuda ben kendi istediğim için doğurdum o istedi diye değil..hep bi çocuğum olsun istedim göreseniz dünyalar tatlısı minnoş bi kızım var
inanın bende bazen dedğiniz şeyi yapıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum anası babası var diye ama yaptıklarını söylediklerini düşündükçe senin anan baban yokmu aptal diyorum ama bende bazen ölmesini çok istiyorum..Çok iyi anlıyorum özelde çalışıyorum çünkü maaş günü geldiği gün bütün parayı alır benden 300 sana yeter gerisini vereceksin veremiyorum dersem kıyamet kopar bugün sabah arkasından beddua ettim gidişin olsun dönüşün olmadın inşallah dedim insan kocasının ölmesini ister mi ben istiyorum
gerçektende öyle..bazen evde ki yürüyüşüme bile karışıp bağırıyor yürüyüş ya o kadarda olmaz dimi..insan nasıl bu kadar merhametsiz olabilir hayat arkadaşına eşine çocuğunun annesine karşı anlamış değilim..Korkunun ecele faydası yok. Er geç bu adamdan zarar göreceksiniz eğer terketmezseniz.
Bu tipler siz yanlarında kaldıkça merhamete gelmiyor. Aksine manyak oldukları için size bilenmek için her gün bir bahane bulup, artık bıkınca zarar veriyorlar. Yani korkup o evde kalmanız çare değil.
inanın sonradan jeton düştü bende dedim ki bu bana mesaj mı veriyor 2. kadın konusunda..onu bile istiyorum belki yakamdan daha kolay düşer diye..bide diyo ki sende kabul etmiştin herşeyi kabul ettğim için sanıyor ki bunuda kabul edecem...Dayak olmuş. Devam etmişsiniz.
Dayaktan sonra evliliğiniz tamamen ölmüş.
Ve hala bu adam 2.cocuk için size baskı yapıyor.
Muhtemelen emeline de ulaşacak.
Mühendissiniz kamuda aldığınız maaş baya iyidir.
Ve hala hayatinizi figüran gibi sadece izliyorsunuz.
Şu konuyu dışarıdan okur gibi okuyun.
Konu sahibine ne derdiniz???
Bu arada buralarda 123456 kez yazıldı. Küçük bebeği annesinden hicbir hakim ayırmaz. Ayırmaz..
Bununla tehdit ediyor. Boş tehdit..
Okumuş bir kadının boş tehditlere kanması beni şok ediyor.
Çoklu yöntemle korunun.
Şu an ayrılamasanız da bu adama ikinci çocuğu vermeyin.
Spiral taktırın hormon iğnesi vurdurun.
Üstünüze kuma getirmek de sıkar biraz.
Dava acsaniz maddi/ manevi tazminat alırsınız.
Boş tehditlere pabuç bırakmayın.
Bir silkelenin..kendinize gelin..
Bu kadar edilgen olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?