Nerden tutsam elimde kalan evliliğim...

O zaman bizlerin diyebileceği baska bi sey yok..
Allah yardimcin olsun..

ya ben kendimi o kadar seven kendimle o kadar barışık bi kadındım ki şimdi beni görenler komşularımız dahil gözünün feri sönmüz neyin var diyorlar bana..

Dayak olmuş. Devam etmişsiniz.
Dayaktan sonra evliliğiniz tamamen ölmüş.
Ve hala bu adam 2.cocuk için size baskı yapıyor.
Muhtemelen emeline de ulaşacak.
Mühendissiniz kamuda aldığınız maaş baya iyidir.
Ve hala hayatinizi figüran gibi sadece izliyorsunuz.
Şu konuyu dışarıdan okur gibi okuyun.
Konu sahibine ne derdiniz???

Bu arada buralarda 123456 kez yazıldı. Küçük bebeği annesinden hicbir hakim ayırmaz. Ayırmaz..
Bununla tehdit ediyor. Boş tehdit..
Okumuş bir kadının boş tehditlere kanması beni şok ediyor.

Çoklu yöntemle korunun.
Şu an ayrılamasanız da bu adama ikinci çocuğu vermeyin.
Spiral taktırın hormon iğnesi vurdurun.
Üstünüze kuma getirmek de sıkar biraz.
Dava acsaniz maddi/ manevi tazminat alırsınız.
Boş tehditlere pabuç bırakmayın.
Bir silkelenin..kendinize gelin..
Bu kadar edilgen olmayın.

Çok severek evlendik demişsiniz, flört ve sevgililik döneminde karakteriyle ilgili sinyaller vermiyor muydu ya da veriyordu da sizin mi aşktan gözünüz kör olmuştu? Bu tarz sorunlu ve hastalıklı ruhların genelde ufak da olsa belirtileri oluyor bu dönemde belki de siz görmeyi reddettiniz. Neticede olan olmuş ama bu hayatta bir ölüme çare yok. Kendinizi dibe vurmuş hissediyorsunuz, psikolojik destek almayı düşünebilirsiniz. Şuan kapana kısılmış gibi hissetmeniz de çok normal, basireti bağlanabiliyor insanın çoğu kadın da aman çocuğum üzülmesin diyerek kendilerini bu ateşte bırakmayı tercih ediyorlar belki dile kolay bize söylemesi kolay, ateş düştüğü yeri yakıyor ama bir tek hayatınız var, tek atımlık kurşunla bu hayatı sonlandıracaksınız. Kendinize bakın, değerinizin farkına varın, silkelenin, kalkın ayağa. Siz kadınsınız, gücünüzün farkına varın. Er ya da geç her şey geçecek, yeri gelecek evladınız da yuvadan uçacak bağımsız bir birey olacak siz yine bir zaman sonra kendinizle kalacaksınız. Kendinize yetecek kişinin yine siz olacağını sürekli hatırlatın kendinize.

Anlattıklarınıza göre tek çare boşanma gibi görünüyor. Bence önce bir avukata danışın. Küfürler, tehditler vs ile ilgili deliller toplayın. Ses kaydı kabul ediliyor mu bilmiyorum avukat yönlendirir. Tehditler nedeni ile uzaklaştırma çıkarırsınız. Çocuk küçük, baba şiddet eğilimli. Çocuğu alamaz.

Bugün, şu bu nedenle yapamam sandıklarınızı, bir gün gelecek çok daha zor şartlarda yapacak, boşanacaksınız.
Olan cânım senelerinize olacak.

Bir de, kızınızı, ruhu kırık dökük bir insan olmaya aday yetiştirmiş olacaksınız.
Bu adamla yaşarken o da yaralanacak, gidecek ileride, "normal"i bu olduğu için, benzer bir adama kapılacak.

Affınıza sığınıyorum, ne olur yanlış anlamayın, ama artık "yazık yahu" yerine, "ayıp yahu" diyesim geliyor.

İnsan kendine bunu niye yapar?
Kangren kol olsa kesip atarlar gıkınız çıkmaz, kolsuz yaşarsınız, altı üstü elin terbiyesiz ahlaksız adamı bu, biraz zorluk çekeceksiniz yeni düzeni oluşturmak için, hayatınıza devam edeceksiniz.

Tehditleri şusu busu bomboş, bir avukatın kapısını çalıp sorsaydınız, anlatırdı size.

Son düzenleme:
Bahaneler bahaneler bahaneler. Her çözüme olmaz demişsiniz, okumuş etmiş insansınız maddi gücünüz var ayakta kalmak için babanıza ihtiyacınız yok, babanız hayatta da olmayabilirdi. Her gün şiddet küfür hakaret kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu? Çocuğu hakim size verir eşiniz de devlet memuru sanırım o kadar kolay değil çocuğu kaçırmak falan, tüm kariyerini çöpe atmaz. Siz karşısında susup her şeyi yuttukça iyice arsızlaşmış, zaten bu tiplerin yapabileceği de ancak bu kadar olur. 2. Çocuk demiş bir de bırak çocuğu bu insanla aynı yatağa mı girilir. Tv de haberlere mi çıkayım demişsiniz de evli kalırsanız da bu ihtimal var, size şiddet uyguladığında kafanızı çarpsanız bitti gitti işte, ne kadar uzak olursanız o kadar iyi. Çekin restinizi hem ona hem babanıza kızınızı da bu travmalarla büyütmeyin, yarın ona da hem fiziksel hem psikolojik şiddet başlayacak maalesef

çok sevdiğim bir atasözü var bazıları için çok güzel bir dua oluyor

allah el kınamaz ayrılığı versin , bu tamda sizin için söylenmiş bir söz ,

o kocanı allaha havale et , en güzel o onun hakkından gelir ,

Ev kimin uzerine? Ne kadar var borcunun bitmesine?
Altinlariniz, birikmis paraniz var mi?
Gecimi kolay bir sehirde mi yasiyorsunuz?

Çalışıyorsun tek başına halledersin diyen arkadaslar, memur bile olsa,
1000 lira kira(buyuksehirde oyle bir kira kalmadi ya hadi neyse)
2000 bakici parasi verse,
Elinde kalanla gecinecek.
Bu arada yeni evi icin emlakci parasi,.masrafi, tasinmasi, esyasi olacak.

Kendinizi garantiye almadan adim atmayın.
Avukatla gorusun
Tek basiniza yaparsınız. Ama saglam adimlarla yola çıkın.
Darp raporunuz yada Siddet gördüğünüze dair kanitiniz yoktur diye tahmin ediyorum.
neler kanit olabilir ogrenin.
Fevri davranmayin ama kurbanlik koyun gibi de beklemeyin.
Harekete gecin.

Evet insan gerçekten onu bekliyor bıçağın kemiğe dayanmasını o gün zaten gelecek o kesin ama bundan önce sen atmalısın adımını ondan gizli eşyalarını topla kartını da al izini kaybettir sonra da doğru mahkemeye .Iyi bir avukat tut beni canımla ve çocuğumla tehdit etti o yüzden zar zor kaçtım dersin ailesi nasıl bu adamin

yok ya ne ikinci çocuğu bu adama bi tane bile fazlaydı..zaten onuda ben kendi istediğim için doğurdum o istedi diye değil..hep bi çocuğum olsun istedim göreseniz dünyalar tatlısı minnoş bi kızım var
Korkunun ecele faydası yok. Er geç bu adamdan zarar göreceksiniz eğer terketmezseniz.
Bu tipler siz yanlarında kaldıkça merhamete gelmiyor. Aksine manyak oldukları için size bilenmek için her gün bir bahane bulup, artık bıkınca zarar veriyorlar. Yani korkup o evde kalmanız çare değil.

bide kiz cocugun var, yarin bir gün o böyle bi adamla evli olsun istermisin? böyle hayati sizde görüp kocasi icin aslinda cok iyi adam demesini istermisin? baba ben bosanicam dediginde babanla ayni tepkiyi verecek olan babasi olsun istermisin? zihniyet ayni cünkü.

Yediğim dayaktan sonrasını okumadım. Madem iş var, krediye gideceğine canına gitsin. Hem çalış, hem hizmetçilik yap, hem dayak ye.

inanın bende bazen dedğiniz şeyi yapıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum anası babası var diye ama yaptıklarını söylediklerini düşündükçe senin anan baban yokmu aptal diyorum ama bende bazen ölmesini çok istiyorum..

arkadaşlkar herekese tek tek yazamadım işteyim toplu cevap vereyim..
ailesi aslında iyiler herkes onun dengesiz olduğunu biliyor o sinirliyken sesini çıkarma zaten siniri hemen geçiyo diyorlar ama susmak çare olmadı dahada tepeme bindi...üstelik ettiği laflardan sonra konuşmadım diyede bi sürü hakaret yedim..konuşsan dırdırcı konuşmasan surat asan kadın oldum..ailesinin biriciği benim yanımda gibi olsalarda en ufak bi hatamı görseler taraf değiştirirler ki benim yanımda olma sebepleri beni çok sevdiklerinden değil yine oğıllarını düdşünüyorlar yaiçip içip sokaklarda başına bişey gelirse diye..
ben memurum çocuğu alıp izimi kaybettrime ihtimalim yok çünkü çalıştığım kurum belli pozisyon belli eliyle koymuş gibi bulur beni..
belki korkak olmasam dik dursam çıkacak rezilliği göze alabilsem daha rahat kurtulurum ondan..sanırım olacaklardan çekiniyorum milletin gözünde şiddet gören ezik kariyerli kadın olmaktan,yaşadıklarımın duyulmasından..
Ben sırf komşular sesimi duymasın diye yüzyüze bakıyoruz diye evde bile sesimi yükseltmeyen biriyim çünkü sesimi yükseltirsem daha çok yükselecek sesi ve de rezil olacaz diye korktum hep...
ev araba vs hepsi onun üzerine zaten zerrede umrumda değil içinde bulunduğum durum gereği hiçbirinde gözüm yok kurtulup mutlu olayım yeter...kızımada tek başıma alsan gibi bakarım maddi manevi zaten manevi olarak bişey yaptığı yok evde bağırıp çağırmaktan başka ya yatar ya bağırıı çağırır yada sokakta zaten..çocuğun doğru dürüst gördüğü bile yok...
kızın böyle bir adamla karşılaşsa demişsiniz kahrımdan ölürdüm heralde..binbir emekle büyüttüğüm yavrum bunun gibi bi adama rast gelse kafayı yerim ailem nasıl bunu katlanabiliyo anlamış değilim..
çok çok güçlü bi kadın olup tüm rezilliği göze alıp bi yerden adım atmam gerekli belki ilk adımı atsam gerisi gelecek nasıl yapacağımı bilemiyorumm....

gerçektende öyle..bazen evde ki yürüyüşüme bile karışıp bağırıyor yürüyüş ya o kadarda olmaz dimi..insan nasıl bu kadar merhametsiz olabilir hayat arkadaşına eşine çocuğunun annesine karşı anlamış değilim..

inanın sonradan jeton düştü bende dedim ki bu bana mesaj mı veriyor 2. kadın konusunda..onu bile istiyorum belki yakamdan daha kolay düşer diye..bide diyo ki sende kabul etmiştin herşeyi kabul ettğim için sanıyor ki bunuda kabul edecem...

Ailene açılsan nasıl olur onu tehdit etseler
Bu onu sana karşı değişimi sağlar mi, eşin parayı görünce gerçek karekteri ortaya çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…