çocuğumu alıp gitmeyide denedim tehditler havada uçuştu..bazen diyorum ne olacaksa olsun kopar kıyameti kır dök ne varsa al çocuğunu git ne b.k yerse yesin kime rezil oluyorsan ol sonra diyorum sen nasıl olun seviyesine ineceksin rezilliği bi ele alsam belki herşey hallolacakYeeeetteeeerrr de ve sana kambur olan ne varsa at sırtından. Al çocuğunu ve git. Yaşayacakların, yaşadıklarından kötü olamaz. İşin var gücün var kredilerde senin üzerine değil. Çok afedersin eşşeek gibi öder o kredileri o zaman anlar ne b*k yediğini
Elimiz armut toplanıyor demiş, işte gerekeni yaparız demişarkamda duran kimse yok belki birazda ondan korkuyorumdur..babam sözde kadın hakları savunucusu bir adam ama zamanında anneme tabiri yerindeyse ağzına etmiş bi adam..işine gelmeyen bir konu olunca ruh hastası kadınlar vs diyen ama asıl kendi ruh hastası olan bi adam..boşanacaksan ya o bizi öldürecek ya biz ona bizimde elimiz armut taopmaıyor bunu bil öyle gel diyen biri..bu laftan sonra sonra nereye giderisn artık
evet tam olarak öyle dedi kan çıkacak senin yüzünden hepsini göze al bu işe kalkışırsan altında asıl anlatılmak istenen belli olmuyor sanırımElimiz armut toplanıyor demiş, işte gerekeni yaparız demiş
aksine hiç öyle bi düşüncem yok çocuğum daha sağlıklı bir ortamda büyüsün diyeayrılmak istiyorum..ben kötü bir baba olmasındansa hiç olmaması daha iyi kafasındayımevladinizia iyi bir anne olmak istiyorsaniz bosanacaksiniz, bunun baska yolu yok,
ah ben cileler cekeyim, evladim icin bosanmayayim diyen annelerimiz hep hata yaptilar maalesef.
kamuda mühendisim maddi manevi ihtiyacım yok ona..inanın yaşadığım psikolojik şiddettin yanında hiç kalıyor artık fiziksel şiddet..hergün yaptıklarıyla beynimin içinde savaşıyorum dua ediyorum ki o beni salsın ayrılmak istiyorum desin yoksa çok çirkeflik çıkacak..güçlü bi kadın hiçbi zaman olmadım ben dışardan biri başka bişey için bile sesini yükseltse benim kalbim çarpmaya başlıyo panik atak gibi bişey..kavga gürültü hiç bana göre şyler değildi neyin içine düştüm bilmiyorumDelil topla, kanıt topla, süreçte biraz kendini topla. Avukata git. Gerekirse kadın sığınma evine git. Haber vermeden yap bunları. Bak ben gidiyorum beni durdur demeden yap. Bu adamdan kurtul.
kimse değişmez, aynı evin içinde beter hale gelir.
Elalemi komşuyu niye düşünüyorsun? Sen içten içe çökmüşsün elaleme ne? Dişini göstermedikçe daha beter olmuş. Cehennemi dünyada yaşayıp paranızı, zamanınızı, sabrınızı tüketince nasıl bir ödül alabilirsiniz? Geçen bir dakikalık geri dönüşü yok.
Büyüdükçe kızına da şiddet uygulayacak, onu da sindirecek. yeni kadın getirip doğurtacakmış bir de. Dağdaki ayı dediğimiz Varlık daha medeni.
gerçekten, 2 aylık bebekle şiddete maruz kalıp nasıl basıp gitmediniz? Neden darp raporu uzaklaştırma aldırmadınız? maaş var, imkan var, sineye çekmek zorunda değilsiniz. Allah yardımcınız olsun
kamuda mühendisim maddi manevi ihtiyacım yok ona..inanın yaşadığım psikolojik şiddettin yanında hiç kalıyor artık fiziksel şiddet..hergün yaptıklarıyla beynimin içinde savaşıyorum dua ediyorum ki o beni salsın ayrılmak istiyorum desin yoksa çok çirkeflik çıkacak..güçlü bi kadın hiçbi zaman olmadım ben dışardan biri başka bişey için bile sesini yükseltse benim kalbim çarpmaya başlıyo panik atak gibi bişey..kavga gürültü hiç bana göre şyler değildi neyin içine düştüm bilmiyorum
Bazı insanlar güzelden anlamıyor. Güzel söz, güzel huy, güzel geçim gibi. O yüzden anladığı dilden konuşmak şart olmuş. İnanın kendinize bismillah deyip harekete geçince sizdeki güce siz bile inanamayacaksınız. Bi tane hayatımız var ya bi tane. Neden bir başkasına defa ediyoruz ki.çocuğumu alıp gitmeyide denedim tehditler havada uçuştu..bazen diyorum ne olacaksa olsun kopar kıyameti kır dök ne varsa al çocuğunu git ne b.k yerse yesin kime rezil oluyorsan ol sonra diyorum sen nasıl olun seviyesine ineceksin rezilliği bi ele alsam belki herşey hallolacak
Yok ben gerçekten biz de onun hakkından geliriz dedi diye algiladimevet tam olarak öyle dedi kan çıkacak senin yüzünden hepsini göze al bu işe kalkışırsan altında asıl anlatılmak istenen belli olmuyor sanırım
inanın bahaneler sıralamıyorum içinde olduğum durumu içinde olan kişiler anlar Allah kimseyi böyle bi duruma düşürmesin insan nereye nasıl bi adım atacağını bilemez duruma geliyor ama kendim için bişeyler yapıcam ilk iş olarak özel bir psikologtan randevu aldımHayretler içinde okuyorum gerçekten bu şiddet gördüğü evliliğe devam eden kadınların öğretmen veya memur çıktığı konuları. Siz eğitimli, işi garanti, düzenli maaş alan ve maaşı da Türkiye ortalamasına bakınca az olmayan insanlar olarak bu kadar başka çareniz yokmuş gibi davranırken eğitimi, mesleği, kazancı olmayan kadınlara sineye çekip evliliklerine devam ettiklerinde şaşırmamak lazım.
Hala çocuğu vermem lafına kanan kadınları görünce hele deli oluyorum. İmkansız, mümkün değil o yaşta bir çocuğun babaya verilmesi. Neyi gerekçe göstererek alabilir sizce çocuğu? Ailenizin arkanızda olması da şart değil. İsteseniz kendinize yepyeni bir hayat kurabilirsiniz. Havlayan köpek ısırmaz derler bence boş tehdit kocanızın söyledikleri. Hadi mahkemede pisleşti diyelim ne kaybedersiniz? Muhtemelen siz bu yorumu ciddiye almayıp yine bahanelerin arkasına sığınacaksınız ama olsun ben yine de yazmak istedim.
inanın bahaneler sıralamıyorum içinde olduğum durumu içinde olan kişiler anlar Allah kimseyi böyle bi duruma düşürmesin insan nereye nasıl bi adım atacağını bilemez duruma geliyor ama kendim için bişeyler yapıcam ilk iş olarak özel bir psikologtan randevu aldım
Ne yazsam diye uzunca dusundum, hâlâ da düşünüyorum ama bulamadim..
Degisecek, duzelecek bi durum yok..
Kendi gözünde ve çocuğunun gözünde degerinin ve senelerinin yok olup gitmesine izin verme..
O tehditler de boş geldi bana, bu tipler iş ciddiye binince salya sümük kapida paspas olur bi de..
Adam sizi niye bıraksın; adamın hizmetçiliğini yapıyormuşsunuz, kadınlık yapıyorsunuz, bütün maaşınızı önüne seriyormuşsunuz, başka kadınlarla sizin sağladığınız ekonomik rahatlıkla gününü gün edip, onlara hediyeler alıp hava atmak, evde sizi hizmetçi gibi kullanmak varken, asıl o zaman sizi bırakmaz, zira ikinci kadınlar paraya mala mülke geliyor, asıl o zaman başınıza iyice çöreklenir, sizde gene rezil olmayayım kafasıyla sizin ve evladınızın yiyemediği alın terinizi elin kadınlarının yemesini izlersiniz.inanın sonradan jeton düştü bende dedim ki bu bana mesaj mı veriyor 2. kadın konusunda..onu bile istiyorum belki yakamdan daha kolay düşer diye..bide diyo ki sende kabul etmiştin herşeyi kabul ettğim için sanıyor ki bunuda kabul edecem...
Siz adamın eline düşmüş değilsiniz ki sanki adamın elinde trilyonluk senetleriniz var da kaçamıyorsunuz, ya da adam sizi köle pazarından aldı da zincirleyip eve hapsediyor. Sizin tüm zincirleriniz beyninizde bir adım atsanız kurtulacaksınız ama korkuyorsunuz alışmışsınız, yeni bir hayat korkutuyor sizi yoksa maddi olarak bir zorunluluğunuz yok. Kendinize acımayı bırakın, kurban rolünden çıkın ve hayatınızın iplerini elinize alın artık, size sizden başka kimse yardım edemezailesi alkol dışındaki hiçbi konu için yanımda değiller..yapısı bu sinirliyken cevap verme diyorlar..kendileride oğullarının ne mal olduğunu biliyorlar ama b.k sürmüyorlar yinede..
Allah kimsenin kızını,kardeşini ve de kendini böyle hasta ruhlu insanların eline düşürmesin
Öncelikle seni benzer yaşantımdan ötürü malesef çok çok iyi anlıyorum.. Ama bu 1 sene sürdü bır seneden sonra o bardak kırdıysa ben sürahi kırdım o telefon kırdıysa ben tv kırdım evde olaylar büyüdü ve polise verdim bıdaha kalkışamadı.. Herşeye gücü yeten ben pısırık oldum lafınız çok yaralayıcı bır kadın için ama sızın sağlığınız olduğu sürece tek yapmanız gereken hayatınızın Bı pause tuşuna basın.. Olanları ve olacakları gözden geçirin.. Kimse size bır hayvan muamelesi veya değersiz bır hızmetçi parçası gibi davranamaz.. Kimsenın mecburıyet durağı değiliz. Geleceğinizi planlayın kanıtlarınızı bolca toplayın ve davanızı açın o her çocuk benım dıyenın olmuyor malesef. Kimseye ihtiyacınız yok. Öldürmekle tehdit ediyorsa kanıtlayın uzaklaştırma alın. Ya da gideceğiniz yer varsa gidin davanızı açın. Sakın korkmayın en kotu su bıle şuandan kotu olamaz.. Ya da hastalıklı tıpse sık sık ayrılık lafını getırın gündeme onu o algıya alıştırın sürece alıştırın. Ama böyle bır sene daha yaşamayın Allah yardımcınız olsunherkese merhabalar....
öncelikle kamuda memurum 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bi evladım var..
eşimle çok severek evlendik uzuun bir flört dönemi ardından..okulların bitmesi işlerimizi vs elimize almamız evlenmemiz bizim için hayaldi..evlendik ben rüyadan uyandım kabusum başladı..
sevgiliyken hiç mi farketmedin diyenler olacak tabiki zor bi adamdı hep ama kabalığı yoktu şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan..
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla..artık yoruldum sırf sussun çenesi kapansın diye herşeye tamam dedim ama hiçbişeyin sonu gelmedi..içip içip eve gelmemelerini, bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi 2. çocuk için baskı yapıyor bana..üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..artık bana mesaj mı vermeye çalışıyor başka bişey mi bilmiyorum..bende öyle bi niyetin varsa hiç bekleme hemen git al dedim..
Bu adam bende özgüven karakter hiç bişey bırakmadı..herkesin hakkından gelen ben ezik pısırık bi kadın oldum ve beni en çok yaralayan evladımın bu durumlara şahit olması..ilerde belki o bile bana saygı duymayacak..
Boşan diyeceksiniz bende herşeyden çok istiyorum ama beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..ailem deseniz babama o kadar normal ki yaptıkları kendide zamanında aynı şeyleri yaptığı için..
ben kendime saygımı yeniden kazanmak istiyorum yeniden kendimi sevmek istiyorum evladıma iyi bir anne olmak istiyorum ama nasıl yapıcam kurtulcam bu durumdan bilmiyorum..iş yerinde arkadaşlarımın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki anlımda yazıyor yaşadıklarım yüzüme bakınca anlayacaklar diye ödüm kopuyor..bu işin sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum
Epeydir ugramiyordum, doğrusun :)Sanki uzun zamandır yoktun ya da ben denk gelmedim hoşgeldin seni görmek güzel:)
Konu sahibi dinsizin hakkindan imansız gelir. Ciddi söylüyorum sizden hiç ummayacagi şeyler yapın.
Gücünüz var aslında size pek çok anlamda muhtaç farkındaysanız.
Doğduğun ev kaderindir diye dizi var ya.İzlemedim ama gerçekten doğru söz.Fark etmeden bilinçaltı baba gibi bir adam seçmiş geçmiş olsun.herkese merhabalar....
öncelikle kamuda memurum 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bi evladım var..
eşimle çok severek evlendik uzuun bir flört dönemi ardından..okulların bitmesi işlerimizi vs elimize almamız evlenmemiz bizim için hayaldi..evlendik ben rüyadan uyandım kabusum başladı..
sevgiliyken hiç mi farketmedin diyenler olacak tabiki zor bi adamdı hep ama kabalığı yoktu şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan..
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla..artık yoruldum sırf sussun çenesi kapansın diye herşeye tamam dedim ama hiçbişeyin sonu gelmedi..içip içip eve gelmemelerini, bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi 2. çocuk için baskı yapıyor bana..üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..artık bana mesaj mı vermeye çalışıyor başka bişey mi bilmiyorum..bende öyle bi niyetin varsa hiç bekleme hemen git al dedim..
Bu adam bende özgüven karakter hiç bişey bırakmadı..herkesin hakkından gelen ben ezik pısırık bi kadın oldum ve beni en çok yaralayan evladımın bu durumlara şahit olması..ilerde belki o bile bana saygı duymayacak..
Boşan diyeceksiniz bende herşeyden çok istiyorum ama beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..ailem deseniz babama o kadar normal ki yaptıkları kendide zamanında aynı şeyleri yaptığı için..
ben kendime saygımı yeniden kazanmak istiyorum yeniden kendimi sevmek istiyorum evladıma iyi bir anne olmak istiyorum ama nasıl yapıcam kurtulcam bu durumdan bilmiyorum..iş yerinde arkadaşlarımın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki anlımda yazıyor yaşadıklarım yüzüme bakınca anlayacaklar diye ödüm kopuyor..bu işin sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?