Nerden tutsam elimde kalan evliliğim...

Onun sizden vazgeçmesini sağlayın. Ondan vazgeçtiğinizi asla belli etmeyin. Onu çok Şseviyormuş gibi görünün ama bağlı değil bağımlı görünün. Sürekli kompleks kapris yapın. Sürekli kıskanın kıskançlığın dozunu artırın nerdeydin kimleydin neden geç kaldın eğer üstünüze gelecek olursa ağlayın. Maaşınızı daha az söyleme imkanınız varsa daha az söyleyin. Ücretsiz izne çıkma ihtimaliniz varsa çıkın. O sizi terketsin erkekler terkedilmeyi hazmedemez çünkü. Çekilmez bir kadın olun. Sakın yemekleriniz temizliğiniz iyi olmasın. Her dediğine evet diyen bir kadından adam neden vazgeçsin ki

Psikolojik şiddeti yakınen bilirim.
Ama dediğiniz gibi burada dik ve aklı selim kalabilmek çok zor.
Kendinizi böyle düşüncelerde bulduğunuz an, onun açmaya çalıştığı yaralara kurban olmuşsunuz demektir.
Ve psikolojik şiddet ne kadar ağır olsa da can güvenliği her şeydir.
Siz bunu yaşamışsınız, lütfen benliğinizi ezdirmeyin o şeref yoksununa.
İyileşmeniz, ondan kurtulmakla başlayacak.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..malesef içinde bulunduğum durumu bazı arkadaşlar şaka filan sanıyor yada keyfimden bişeyler yapmadığımı..psikolojik şiddetin ne demek olduğunu bilmedikleri için (inşallahda yaşamazlar) bazen keskin yorumlar yapabiliyorlar..profesyonel yardım alıcam psikologtan önce iyileşmem gerek

bende kocasız yaşayamam demiyorum nerde demişim yazdıklarıma baktım bi türlü göremedim..kendim ve kzım için bişeyler yapmaktan bahsetmişim hep..gerçek bi manyak karşınızda olsa yapabilirmiydiniz çok merak ediyorum..yapanlarıda zaten tv lerde görüyoruz..ben en az zararla bu işten nasıl kurtulurum onun derdindeyim

dedigim gibi mesela, imza atmiyorum de, kavga gürültü kiyamet kopsun gerekirse. ondan sonra cagir polisi, al uzaklastirma karari. eminim ki geri basacaktir. adam alismis tamam olur peki demene.

Cocugunuz olmasa direk bosan derdim allah yardimciniz olsun asla 2.cocugu yapmayin buadamdan

Back
X