boş tehditleri olsa inanın bir saniye bile durmazdım yapabilecekleri beni korkutuyor..show tvde çocuğunun önünde ölen anne haberinde anons edilmek beni çok korkutuyorNe yazsam diye uzunca dusundum, hâlâ da düşünüyorum ama bulamadim..
Degisecek, duzelecek bi durum yok..
Kendi gözünde ve çocuğunun gözünde degerinin ve senelerinin yok olup gitmesine izin verme..
O tehditler de boş geldi bana, bu tipler iş ciddiye binince salya sümük kapida paspas olur bi de..
Peki ne soylenmesini istiyorsun?boş tehditleri olsa inanın bir saniye bile durmazdım yapabilecekleri beni korkutuyor..show tvde çocuğunun önünde ölen anne haberinde anons edilmek beni çok korkutuyor
inanın bende kendimde o ışığı arayıp duruyorum ne ara bu kadar pısırık oldum özgüvensiz oldum bilmiyorum..özellikle bebeğin doğumundan bu yana çok şey gitti benden kendimi toparlayamıyorum ağzımı açıpta hayır o öyle değil diyemiyorum..sesi kulağıma gelmesin yeter ki moduna girdim ama baktım ki sustukça o ses daha çok çıkmaya başladıPeki ne soylenmesini istiyorsun?
Kusura bakma, ben sende rest cekip tekmeyi basip hayatini kurabilecek ışığı alamadim..
Kimse sana devam et demeyecek burda, haberin olsun..
sonrasını okumadım maalesef !bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi
boş tehditleri olsa inanın bir saniye bile durmazdım yapabilecekleri beni korkutuyor..show tvde çocuğunun önünde ölen anne haberinde anons edilmek beni çok korkutuyor
inanın işinizde olsa eliniz kolunuz bağlı oluyor sabki basiretim bağlanmış gibi..param var ama üzerinde söz hakkım bile yokKonuyu sanki ben açmışım aynı adam isimler Farklı yaşanılanlar aynı eğer senin gibi ekonomik olarak iyi durumda olsaydım benim İçin herşey çok daha Farklı olurdu KPSS için çalışacağım bu yıl olmadı seneye deneyeceğim atandığım ilk gün koca bozuntusunu boşayacağım En son dün akşam ya masada. Kavun tabağını kaldırmadım sen kaldır dedim diye evde terör estirdi vurdu kırdı hakaretler kadınlığıma laf her zaman ki gibi değişmiyor değişmeyecek sadece zamanın gelmesi için sabrediyorum
belkide ondan korktuğum için susuyorum zarar vermesin diye..eve gelmediği akşam whapstan bi paylaşım yapmıştım tükendim vs diye sabah bebeğim kucağımda dayak yedim..üzerimde pijama sütyensiz beni kapıya atmaya kalktı..direnince bebeği aldı gitti..2 aylık bebek...millete rezil olmamak için sesimi bile çıkaramadım şimdi diyorum keşke bıarksaydım atsaydı herkes rezilliğini görseydi..Çalışsan kadınsınız, ailenize mecbur değilsiniz.
Kolay değil, olmayacak ama geçecek. Şu an kolay mı yaşadıklarınız?
Boşanmaya cesaretiniz yoksa mecburen katlanacaksınız ama bu adamın ne kadar suyuna giderseniz gidin zarar göreceksiniz.
Suyu ısıtılan kurbağa misali, korku ve tahammül eşiniz aşıldığında çok geç olabilir.
Yanında kaldığınız zaman bir sinir anında size zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?
Alttan da alsan uste de çıksan bu yapıdaki biriyle iyi ve mutlu olamazsın..inanın bende kendimde o ışığı arayıp duruyorum ne ara bu kadar pısırık oldum özgüvensiz oldum bilmiyorum..özellikle bebeğin doğumundan bu yana çok şey gitti benden kendimi toparlayamıyorum ağzımı açıpta hayır o öyle değil diyemiyorum..sesi kulağıma gelmesin yeter ki moduna girdim ama baktım ki sustukça o ses daha çok çıkmaya başladı
Çok iyi anlıyorum özelde çalışıyorum çünkü maaş günü geldiği gün bütün parayı alır benden 300 sana yeter gerisini vereceksin veremiyorum dersem kıyamet kopar bugün sabah arkasından beddua ettim gidişin olsun dönüşün olmadın inşallah dedim insan kocasının ölmesini ister mi ben istiyoruminanın işinizde olsa eliniz kolunuz bağlı oluyor sabki basiretim bağlanmış gibi..param var ama üzerinde söz hakkım bile yok
yok ya ne ikinci çocuğu bu adama bi tane bile fazlaydı..zaten onuda ben kendi istediğim için doğurdum o istedi diye değil..hep bi çocuğum olsun istedim göreseniz dünyalar tatlısı minnoş bi kızım varGücünü topla kendini değerli hissetmen için hayatta olduğunu, dünyalar tatlısı bir yavrun olduğunu düşünmen yeterli. Aman abla 2. çocuğu yapmak için zorlar falan aman diyim sakın müsaade etme.
Baktın bırakmıyor kaç yapacak bir şey yok çalışıyormuşsunuz gerekirse başka iş araştırın o bilmesin neresi olduğunu bir gün çekip gittiğinde bulamasın. Ah şu eski aileler, kızlarına her şeyi mübah görüyorlar.
sessizce çıkıp gitse bela getirmese inanın koşa koşa giderdim mahkemeye işler çok pisleşecek ondan korkuyorum..mal mülk vs zerre umrumda değil maaşımla kızıma krallar gibi bakarım..olacakları göze alıp sizin gibi adımı atsam belki gerisi gelecek..sanırım bigün yerimden kalkamayack durumda bi dayak yiyip hastanede gözümü açıp kafama bişeylerin dank etmesinin bekliyorum ipleri tamamen koparmak içinAlttan da alsan uste de çıksan bu yapıdaki biriyle iyi ve mutlu olamazsın..
Eski esim de kompleksli ve narsist biriydi, bizde kufur, dayak vs yoktu.. Ona ragmen benim yuruyusum bile degismisti, özgüveni kırık korkak ve mutsuz bi insana dönüşmüştüm, o kadar hayat dolu biriyken.. Ayrildim, asla pisman olmadım, aynadaki kadini da cok seviyorum..
Hadsiz, terbiyesiz, nankör bi herif var karsinda ve o kadar basit biri ki aslinda, sen yaşadiklarin ve korkularin yuzunden onu devleştirmişsin gozunde.. Sen dik durup guclu oldugunda göreceksin onun zavalliligini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?