Eşim eril değil ne yapmalıyım ?

Aşık olduğunuzu söylemeniz yeterli. Fikren aldatmışsınız. O yüzden aldatanları anladığınızı söylüyorsunuz ya zaten. Bana göre aldatmanın bahanesi yok üzgünüm. Kalıp cümleler falan kurmuyorum.

Ben evliyken kimse peşimde koşamaz öncelikle. Hayıra ragmen ısrarla devam edenle mahkemelik olmuş olurdum en iyi ihtimal. Hadi Dediğiniz gibi bir eşim olsa ve aşık olacak kadar izin versem birinin ilgisine , o zaman da olmayan evliligimi bitirirdim zaten.
Ben bu adamla bişey yasamadım ama gidip yasasaydımda eşim malesef bunu hakediyordu ya dikren aldatmaysa adı oyle olsun o sürükledi beni buraya bende böyle olsun istemezdm mutsuz bi evliliğim olsun istemezdm ama oldu ve bosanıcam sanırım evet o adamla da olmıcam zaten boşanırsam o ayrı konu . Kişiliğine güvenmediğim için.

Aslında severek evlendik eşimle ama evlenince tabiki daha iyi tanıyorsun o insanı sevgililikte cok güzeldi her şey ama evlenince erkeklerin elde etmişliğinin verdiği rahatlıkla salması herseyi sinirlerini bozmaya başladı. 4 yıllık evliyiz.
İlişkide kendşmi erkek benmişim gibi hissediyorum artk herseyi ben düşğnüyorum herseye ben koşuyprum.
Eşim evin son cocugu cok sımarık büyütülmüş herseye aman o yapamaz denilerek hiç bişey yaptırılmamıs ve hiç bir el becerisi yok yumurta bile zor kırar oyle diyim. Ama onun dışında hani dışarı işleri olsun hastane işi ne biliym evde bozulan birley hiç bir seyden anlamıyor adam açıkçası ve sogumaya basladım. Sürekli bi yerleri agrıyor sğrekli yorgun ve yatmak istiyor. İnsanlar eşlerini neden aldatırmış anlamaya basladım bile. Cinsel hayatımız desen cok kötü 5 dakika filan sürüyor en fazla ve konustugum halde defalarca tedaviye bile gitmiyor. Ne yapmalıyım ? Bir bebegimiz var olmasa bosanırdım o derece çünkü artk ister istemez dısardaki her işten anlayan eril erkekleri görünce etkileniyor insan. Bunlar sadece burada yazabildiklerim uzatmiyim sıkmıyım istedim.
O kadar sayıp sövdüğün adamdan niye çocuk yapıyorsun? Bir de çocuğu boşanmamaya bahane olarak kullanıyorsun. Çok gözün dışarıdaysa git Bosan

Ben bu adamla bişey yasamadım ama gidip yasasaydımda eşim malesef bunu hakediyordu ya dikren aldatmaysa adı oyle olsun o sürükledi beni buraya bende böyle olsun istemezdm mutsuz bi evliliğim olsun istemezdm ama oldu ve bosanıcam sanırım evet o adamla da olmıcam zaten boşanırsam o ayrı konu . Kişiliğine güvenmediğim için.
İste aldatan herkes bu cümleleri kurar. Genelde erkekler yapar mesela bunu. Karım ilgisizdi, evde mutsuzdum, ben istemedim aklım celindi vs vs. Evet kocanız tam da dediğiniz gibi koca olamayan bir adamdir belki. Onu sevmemekte,sogumakta cok haklısınızdir. Ama o zaman aldatilmayi hak ettiğini düşündüğünüz kocanizla sevişip cocuk yapmak yerine bosanacaktiniz. Sizin aklınız çocuktan önce kaymaya başlamış çünkü.
Neyse aldatanin bahanesi hep çok. Hem ayranım dökülmesin, hem yoğurdum ekşimesin misali.

eril filan değil mevzu eski konularından da görüleceği üzere konu sahibinin gözü dışarda kendine yer yapıyor yarın gidip elin adamıyla aşna fişne yaparsa ve eşini suçluyor kendi hali için yani ben sağa sola bakıyorsam kocam yüzünden diyor.. aldatan adamların karım şöyle yapmıyordu böyle değildi gibi saçma bahaneleri gibi bahaneler sunmuş kendine.

kocası kendi halinde düzgün biridir eminim ama işte böyle kaliteli düzgün adamları beğenmiyor kadınlarımız.
yarın boşansa 2 el işi yapıyor diye hödüğün birine denk gelecek eminim. artık şiddet baskı küfür hakaret gırla gider.
hiç uğruna yuvasını yıkan huzur refah bulur mu?

Esin iyi kazaniyorsa eve sürekli yardımcı al.Cunku kolay kolay yapmaz ,öğrenmez.Cinsellik konusunda doktora gitmesi gerektiğini söyleyeceksiniz.Biraz çaba sarfetsin yahu

Back
X