- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam ailesi bile savunurken yaptığı birşeye karşı bişey olmaz ne var bunda diyen biri..ölmemizi öldürmemizi göze al öyle gel diyen biri..erkek kardeşime asal bahsetmem başka şehirde yaşıyor zaten başıne belaya sokamam..Ailene açılsan nasıl olur onu tehdit etseler
Bu onu sana karşı değişimi sağlar mi, eşin parayı görünce gerçek karekteri ortaya çıkmış
annesi babası hariç..inanın onlara bile bazen zulüm ediyor ettiği lafları kendi anne babama etsem yüzüme bakmazlardı bi daha..başta üzülüyordum ama sonra onlar onu bu hale getirmiş boşwer dedim..neticede evlatları belki laflarını onlar unutuyor ama benim içinde ki kin ona katlanarak artıyorAzmettirici olmak istemem ama eşiniz yok olsa kimse üzülmezdi sanırım
o kadar tanıdık ki hikayen, duygularını korkularını çok iyi anlıyorum...sana benzerlerini hatta fazlasını yaşamış üstüne de 10 yıl eklemiş bir kadın olarak tek tavsiyem olacak, ya şimdi ya hiç...hemen harekete geç, aileni gözden çıkar, faydalarından çok zararları olur, itibar konu komşu düşünme, gerekirse sığınma evine git, hatta direkt oraya git, polise savcıya....bulduğun her yere şikayet et, her delili şahidi kullan , tayin iste ne gerekiyorsa yap ve hemen kurtul, zor olacak evet ama başka şansın yok,beklersen hayatın elinden kayıp gider çocuğun da bu adamla büyür bunu yapma kendinearkadaşlkar herekese tek tek yazamadım işteyim toplu cevap vereyim..
ailesi aslında iyiler herkes onun dengesiz olduğunu biliyor o sinirliyken sesini çıkarma zaten siniri hemen geçiyo diyorlar ama susmak çare olmadı dahada tepeme bindi...üstelik ettiği laflardan sonra konuşmadım diyede bi sürü hakaret yedim..konuşsan dırdırcı konuşmasan surat asan kadın oldum..ailesinin biriciği benim yanımda gibi olsalarda en ufak bi hatamı görseler taraf değiştirirler ki benim yanımda olma sebepleri beni çok sevdiklerinden değil yine oğıllarını düdşünüyorlar yaiçip içip sokaklarda başına bişey gelirse diye..
ben memurum çocuğu alıp izimi kaybettrime ihtimalim yok çünkü çalıştığım kurum belli pozisyon belli eliyle koymuş gibi bulur beni..
belki korkak olmasam dik dursam çıkacak rezilliği göze alabilsem daha rahat kurtulurum ondan..sanırım olacaklardan çekiniyorum milletin gözünde şiddet gören ezik kariyerli kadın olmaktan,yaşadıklarımın duyulmasından..
Ben sırf komşular sesimi duymasın diye yüzyüze bakıyoruz diye evde bile sesimi yükseltmeyen biriyim çünkü sesimi yükseltirsem daha çok yükselecek sesi ve de rezil olacaz diye korktum hep...
ev araba vs hepsi onun üzerine zaten zerrede umrumda değil içinde bulunduğum durum gereği hiçbirinde gözüm yok kurtulup mutlu olayım yeter...kızımada tek başıma alsan gibi bakarım maddi manevi zaten manevi olarak bişey yaptığı yok evde bağırıp çağırmaktan başka ya yatar ya bağırıı çağırır yada sokakta zaten..çocuğun doğru dürüst gördüğü bile yok...
kızın böyle bir adamla karşılaşsa demişsiniz kahrımdan ölürdüm heralde..binbir emekle büyüttüğüm yavrum bunun gibi bi adama rast gelse kafayı yerim ailem nasıl bunu katlanabiliyo anlamış değilim..
çok çok güçlü bi kadın olup tüm rezilliği göze alıp bi yerden adım atmam gerekli belki ilk adımı atsam gerisi gelecek nasıl yapacağımı bilemiyorumm....
herkese merhabalar....
öncelikle kamuda memurum 3 senelik evliyim ve 1 yaşında bi evladım var..
eşimle çok severek evlendik uzuun bir flört dönemi ardından..okulların bitmesi işlerimizi vs elimize almamız evlenmemiz bizim için hayaldi..evlendik ben rüyadan uyandım kabusum başladı..
sevgiliyken hiç mi farketmedin diyenler olacak tabiki zor bi adamdı hep ama kabalığı yoktu şimdi ise küfürler havada uçuşuyo..en basit bi konu için bile mesela bulamadığı kül tablası(gözünün önünde) için bile bağırıp çağıran bi insan..
bebek konusunda sürekli beni ewleştiren yaptığım hiçbişeyi beğenmeyen sürekli talimat veren ama asla elini bişeye sürmeyen bi adam..çocuğu yıka,çocuğa bunu niye giydirdin,bunu neden yedirdin veye yedirmedin,ilacını ver,altını değiş,çocukla oyna vs vs sanki çocucğun annesi değilde bakıcısıyım..
Mali konulara gelince elimde 3 kuruş para yok çünkü bana sormadan ev araba aldı ve maaşımın tamamı kredilere gidiyor..ama krediler üzerime değil..sıkıyorsa verme evde kavga gürültü zırla..artık yoruldum sırf sussun çenesi kapansın diye herşeye tamam dedim ama hiçbişeyin sonu gelmedi..içip içip eve gelmemelerini, bebeğim 2 aylıkkken emzirirken yediğim dayağı vs söylemiyorum bile..
çok iyi bi baba gibi 2. çocuk için baskı yapıyor bana..üstelik dün bana rüyasını anlatıyor üzerime birini getirmiş bende kabul etmişim 7 8 tane çocuğu olmuşmuş..artık bana mesaj mı vermeye çalışıyor başka bişey mi bilmiyorum..bende öyle bi niyetin varsa hiç bekleme hemen git al dedim..
Bu adam bende özgüven karakter hiç bişey bırakmadı..herkesin hakkından gelen ben ezik pısırık bi kadın oldum ve beni en çok yaralayan evladımın bu durumlara şahit olması..ilerde belki o bile bana saygı duymayacak..
Boşan diyeceksiniz bende herşeyden çok istiyorum ama beni çocuğumu almakla öldürmekle tehdit etti sürekli..ailem deseniz babama o kadar normal ki yaptıkları kendide zamanında aynı şeyleri yaptığı için..
ben kendime saygımı yeniden kazanmak istiyorum yeniden kendimi sevmek istiyorum evladıma iyi bir anne olmak istiyorum ama nasıl yapıcam kurtulcam bu durumdan bilmiyorum..iş yerinde arkadaşlarımın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki anlımda yazıyor yaşadıklarım yüzüme bakınca anlayacaklar diye ödüm kopuyor..bu işin sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum
Çünkü hasta. Ona katlanmanız onu durdurmaz. Yakında daha da zarar verecek hem size hem bebeğinize.gerçektende öyle..bazen evde ki yürüyüşüme bile karışıp bağırıyor yürüyüş ya o kadarda olmaz dimi..insan nasıl bu kadar merhametsiz olabilir hayat arkadaşına eşine çocuğunun annesine karşı anlamış değilim..
çok haklısınız herkes onu böyle kabul etmiş aman sinirli konuşmayalım aman duymasın sinirlenmesin..annesi arayıp yemeğe çağırmaya korkan bi insan bana sen ara der terslerse diye..bide ilk evlendiğimizde kızım sen onu değiştir demişti bana ne demek istediğini anlayamamıştım şimdi şimdi dank etti..30 yaşına kadar böyle gelmiş adamı ben nasıl değiştirebilirim kii ben değişmeye başladım...aranızda bahane ürettiğimi düşünenler olmuş inanın böyle bi hayata devam etmek için bahane üretmeye gerek yok kim yerimde olsa çoktan bırakıp giderdi...ben dışarda bambaşka evde bambaşka oluyorum adamın yüzünü görünce elim dilim bağlanıyor basiretim bağlanıyor kelimeler ağzıma tıkılıyor kocaman oluyor çıkaramıyorum..benim anneliğme laf ederken ulan sen kimsin sen kendi babalığna bak bi önce diyemiyorum..
ailesi alkol dışındaki hiçbi konu için yanımda değiller..yapısı bu sinirliyken cevap verme diyorlar..kendileride oğullarının ne mal olduğunu biliyorlar ama b.k sürmüyorlar yinede..
Allah kimsenin kızını,kardeşini ve de kendini böyle hasta ruhlu insanların eline düşürmesin