Nerde büyük konustuysam Başıma geldi :/

kızlar kuantum teorisi var.bunula ilgili de the secret (sır) isminde bir kitap var.okumanızı tavsiye ederim.

yani özü şu,eskiden dediğimiz'' korktuğum başıma geldi'' cümlesinin bilimsel açıklaması.yani korktuğunun başına gelme sebebi.

istemediklerimizi ,korkarak kendimiz çekiyoruz zaten.

Asla dediğim iki şey de başıma geldi artık susuyorum o yüzden

bende yapmam asla yapmam dediğim her şeyi tekkk tek yaptım. biliyorum oluyor..

Gerçekten öyle insan ne için asla diyorsa o şey başına geliyor bende asla dediğim şeylerin hepsini yaptım neredeyse neyse sonrasina bakın bence bi daha hiç büyük konusmayin sevgiler :-\

benim de büyük konuşmaktan ziyade kınamakla ilgili tecrübelerim var. insanları kınadığım ve yargıladığım her şeyi yaşadım.

Faşist diye nitelendirilecek boyutta Türk Milliyetçisi olan,
ve Arap milletiyle ilgili kati fikirleri olan ben, Arap bir adama aşık oldum.
Galiba evleneceğim de..
Sanırım bundan sonra Asla "asla" dememeliyim.

Ben de asla bir polisle evlenmeyecegim dedim ve atanır atanmaz bir polise aşık oldum, evlendim. Cidden büyük konuşmamak gerek. Ama ne büyük konuşanlar var hiçbir şey olmuyor.

aaa bu kadar olur ancakk... nuryolu bu yaz tatile cikamaz diyin bakalim nolcak :) bununda aksi olursa mujdenizi isteyin vesselam

Bende evlenmeden önce büyük konuşanlardandım annem büyük konuşma evlendiğin erkek kesin çok çirkin olur diyordu. Çok şükür tam istediğim gibi bi eşim oldu bir kaç karakteristik özelliği dışında. Şimdi böyle olayları duydukça çok daha dikkat ediyorum asla dememeye Özen gösteriyorum.

Iyi de aldatilmak disinda butun bunlar sizin seciminiz. Kader gibi bahsetmeye gerek yok. Demek ki sizin kararlariniz pek ciddi ve gecerli degil. Ben bunu buyuk konusup basa gelmesiyle bagdastirmiyorum. Amaclara, kararlara sadik kalmak bana gore bu. Ben de bazi konularda kesin kararliyimdir, yani sizin tabirinizle buyuk konusurum. Basima da gelmeyecek, gelirse benim hatam olacak.

Maşallah tatlım hayat seni sınamış ama Sınavdan başarıyla cıkmıssın,bundan sonra mutluluk senin ve cocuklarının olsun inşallah.benimde var öyle emin emin asla deyipte başıma gelen Şeyler.örneğin erkek arkadasımın memleketlisi olan insanlara nedense biraz önyargılıydım.kuzenim aynı şehirden biriyle nişanlandı asla istemezdim geçmiş olsun yazık kıza dedim o ayrıldı aradan 5-6 gecti biz tanıştık.memleketini sordum ben şok o an söz verdim bidaha asla asla demiycem

insanların hayatında buna benzer hatalar olabilir ama seninkiler çok aşırıymış ve sen çok taviz vermişsin

neyse ki sonunda yaşadıklarından bir ders çıkarıp kurtulmuşsun

Tobe bismillah kahkaha attim o foto ne avatardaki ya hahhahaablalalala

Bu bashettigin sadece makinelerde olur duygusuz insan mi olur ne alaka insan fitratina ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…