Aynenbende hiç sarışın erkek sevmem derdim.evlendiğim kişi sarışın bide kırmızı tenli
ay ben yazdım zannettimbende hiç sarışın erkek sevmem derdim.evlendiğim kişi sarışın bide kırmızı tenli
insanların hayatında buna benzer hatalar olabilir ama seninkiler çok aşırıymış ve sen çok taviz vermişsinAsla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
kızlar kuantum teorisi var.bunula ilgili de the secret (sır) isminde bir kitap var.okumanızı tavsiye ederim.
yani özü şu,eskiden dediğimiz'' korktuğum başıma geldi'' cümlesinin bilimsel açıklaması.yani korktuğunun başına gelme sebebi.
istemediklerimizi ,korkarak kendimiz çekiyoruz zaten.
Iyi de aldatilmak disinda butun bunlar sizin seciminiz. Kader gibi bahsetmeye gerek yok. Demek ki sizin kararlariniz pek ciddi ve gecerli degil. Ben bunu buyuk konusup basa gelmesiyle bagdastirmiyorum. Amaclara, kararlara sadik kalmak bana gore bu. Ben de bazi konularda kesin kararliyimdir, yani sizin tabirinizle buyuk konusurum. Basima da gelmeyecek, gelirse benim hatam olacak.