Nerde büyük konustuysam Başıma geldi :/

ben bu konuyu düşündükçe hiç gülemiyorum malesef

Sene olmuş 2015 ; artık görücü usulü kalmadı bile ...bizim dönemde Bulunduğum yerde bir genç kız 18 ini geçtikten sonra ,evde kalacak endişesi taşır... Arkanızda dimdik duran güzel bir aileniz var ki ne mutlu size . Bırakın doktor Olmayı evlendikten sonra ilk ay ailenize boşanmak istiyorum dediğinizde asla diye tepki alıyorsunuz ; dolayısıyla mekanizmalarımız yasam sekillerimiz farklıymış diyelim . Herseyin Mantıksal bir açıklaması vardır araştırın derim...insallah güzel bir Mantıksal bahtınız olur herdaim Hatasız yasarsınız sevgili kardeşim

Biraz daha abart ta hakarete varsin kale almiyorum seni safkelebek konularimda genelde aktif olumlu yazicidir, ki kendisini anlatti ve yanlis anlasilmayi duzelttik bence bu kadar ... yazmadan once bi oku yazilanlari aksi halde saldiriya gecmis oluyorsun

Hangimiz yapmadik bu hatalri hangimiz kendimizu bilmeden konusmadikki

benm de düğün kışa kalabilirde öbür seneyi beklememek için ondan sordum canm
bende öyle ya ne büyük konuşsam başımda :)

Bende hep bir kiz nasil kucuk yasta evlenir derdim hep(ters tepki yapsinda erken evleneyim diye ) benimkisi nasil bir buyuk konusmaysa hala gercek olamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…