ben bu konuyu düşündükçe hiç gülemiyorum malesef
Ne alaka makinayla? Sapla samanı birbirine karıştırmayın. Örneğin arkadaş doktor olmadan evlenmem dermiş. Pekala tahsil bitene kadar bekleyebilirdi.binlerce insan gibi. Ya da erken evlenmek... kör gözüm parmağına evlenmek zorunda değil. Sevse bile . Allah bize akıl başetmiş, kullanalım diye. Duygunun peşine gidip aklı mantığı devre dışı bırakırsan böyle 'ben ne oldum' dersin.
Velhasılı, salt duyguyla olmuyor. Asıl sizin dediğiniz insan fitratına ters. İç güdülerimizle yaşamıyoruz, hayvan değiliz. Akıl kullanılır hayatta. Akıl yönetir alınan kararları ve yaşanılan hayatı.
Ne alaka makinayla? Sapla samanı birbirine karıştırmayın. Örneğin arkadaş doktor olmadan evlenmem dermiş. Pekala tahsil bitene kadar bekleyebilirdi.binlerce insan gibi. Ya da erken evlenmek... kör gözüm parmağına evlenmek zorunda değil. Sevse bile . Allah bize akıl başetmiş, kullanalım diye. Duygunun peşine gidip aklı mantığı devre dışı bırakırsan böyle 'ben ne oldum' dersin.
Velhasılı, salt duyguyla olmuyor. Asıl sizin dediğiniz insan fitratına ters. İç güdülerimizle yaşamıyoruz, hayvan değiliz. Akıl kullanılır hayatta. Akıl yönetir alınan kararları ve yaşanılan hayatı.
Biraz daha abart ta hakarete varsin kale almiyorum seni safkelebek konularimda genelde aktif olumlu yazicidir, ki kendisini anlatti ve yanlis anlasilmayi duzelttik bence bu kadar ... yazmadan once bi oku yazilanlari aksi halde saldiriya gecmis oluyorsun
Hangimiz yapmadik bu hatalri hangimiz kendimizu bilmeden konusmadikkiAsla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
benm de düğün kışa kalabilirde öbür seneyi beklememek için ondan sordum canmKardeşimin Tus'u vardı eylülde. Baya önemliydi. Önden yapıp onun çalışmasını aksatmak istemedim. Öbür yaza da kalsın istemedim yaş olmuş 29 :)
İki arkadaşım Kasım ve Aralıkta evlenmişti benden önceki senelerde. Düğünleri de şehir dışında oldu. Ne söylenmiştim ama bu havada düğün mü olur diye. Yani başka insanlara da oluyor mu bilmiyorum ama ben ne büyük konuşsam başıma geliyor. Kimi kınasam hayatıma kınadığım özellik ya da huy dahil oluyor.
Bende hep bir kiz nasil kucuk yasta evlenir derdim hep(ters tepki yapsinda erken evleneyim diye ) benimkisi nasil bir buyuk konusmaysa hala gercek olamadiAsla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
deme öyle demeanlıyorum seni saygı duyuyorum ama ben böyle bi yanlışa düşebileceğimi sanmıyorum. O acıyı bilirim yani ben aldatıldım ama aldatmam.
kaç yaşındasın ki canmBende hep bir kiz nasil kucuk yasta evlenir derdim hep(ters tepki yapsinda erken evleneyim diye ) benimkisi nasil bir buyuk konusmaysa hala gercek olamadi