Nerde büyük konustuysam Başıma geldi :/

Ayni ben... Hangi konuda buyuk konustuysam, kinadiysam basima geldi. Peygamber Efendimiz (sav) in hadisi de var " kinamayiniz, kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsinz " ... Hersey insanlar için malesef asla ben boyle yapmam, aman bu bunu yapmis vs vs, asla kucuk gorup kinamamak buyuk konusmamak lazim...

Benim hiç yok öyle bir durumum, asla aldatmam demiştim aldatmadım da , aldatacağımı da sanmıyorum hodri meydan :) ben her zaman büyük konuşurum :)

Askerlik yapmamış adama adam demem dedim, eşim hala askere gitmedi
(kısa dönem yapacak :)
Memleket konuları açılınca
"amaaaan evleneceğim insan Erzurum'lu olmasın,
nereli olursa olsun" dedim, eşim ve ailesi 7 göbek Erzurumlu...
Evleneceğim insanın gözleri "yeşil olsun huzur versin her baktıkça" dedim,
gözleri kaşları kara... :)
"Aynı binada eşimin ailesi ile beraber oturmam,
her 2 aileye de uzak yaşarız" dedim.. (evlenmeden önce)
Kayın valide kayın peder kayın elti hep beraber aile apartmanında yaşıyoruz :)
"Evlenince ilk 3 sene asla çocuk düşünmem" dedim 3. senenin içindeyiz çocuğum olmuyor
(işte bunu kötü söylemişim...)

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun size.. İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra..

Ben de şimdiye kadar "asla yapmam" dediğim bir suru seyi yaptim ama büyük konusmamayi hala ogrenemedim inşallah sizin aldgnz gibi bir ders almam bu konuda..

Bu arada tebrik ediyorum sizin ayakları yere basan bir karakteriniz oldugu için. Evet hiç bir zaman ben şunu yapmam,bunu yapmam yok yok istemem demiceksin sen ne kadar kaçsanda gelip o seni buluyor. Yinede tecrübe olmuş oldu size hayat devam ediyor . Allah gönlünüze göre versin.

ben de neyi kınasam başıma geldi. hala farkında olmadan ağzımdan çıkar bazen bir şey Allahım sen affet derim

seni seni demek ki degiyor arada şaka bir yana sen gene de deme öyle tatlım belli olmaz insan şaşarda beşer de

Hepimizin küçük küçük de olsa olmuştur böyle asla yapmam ben mi? yok canım daha neler deyip de
başa gelince kendimizi tanıyamaz tepkilerimiz..

Büyük, korkunç durumlar olmaz umarım.
Asla diye emin konuşmamak lazım da.
Benim asla diye konuştuğum bir kaç konu var yine de

seni o kadar iyi anlıyorumki :)

şişman erkekleri hiç sevmezdim zayıfla evlenecegim derdim, sozlum çok kilolu
yemek için kavga çıkaran insanlardan nefret ederdim, sozlum tek çesit yemek olunca kavga çıkarıyor
sarışın veya kumral istiyordum, sozlum esmer
benden buyuk olsun ben olgunum dedim, sozlumle yaşıtız
zengin koca istedim omur boyu çalışmak istemedigim için, ben çalışmazsam geçinemeyecek kadar az sozlumun maaşı
şehir dışına gelin gitmem dedim, gidiyorum
sozu uzatmadan evlenirim dedim, baya uzattık :))
dahada var aklıma gelenler bunlar ama artık dikkat ediyorum buyuk konuşmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…