- Konu Sahibi siyahinci88
Hepsinide okudum kendi hayatim bian gözlerim önüne geldi flim şeridi gibi geçti...sen yardim et yarabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam seni döverek sindirmeye çalışıyor..ona yenik düşme keşke şikayet etseydin korkmasaydın keşke..
elinde cocukla hicsey olmuyor sacma sapan nedenler bahaneler cikartip dovuyor kovuyorlar yada tehdit ediolar cocugu birak git bi yol bulsan gitceksin yol yok para dogru duzgun vermezler almazlar bile aldiklarinin lafi olur istedikleri gb gezerler sen eve hapissindir kimseye anlatamazsin cunku en buyuk kapi yuzune kapanmistir ayrilirsin ayri tutsan busefer iki tarafli tehditler alirsin biz kadinlarin cogu sessiz coguda sessizce sessizlik icerisinde katledio kimiside sesini cikarttigi icin arkanda nasil buyuguyecegini bilmedigin nsl goz yasi dokceni bilmedigin cocugun var o yuzden katlaniosun sofrada tuz yok ama halbuki baska biseydir kurmustur kafasinda bahane tuz iste gereksiz deil mi iste bu gereksiz bahane canimizi yakiyo ben 2 haftalik gelind dayanamadim intar ettim polis benim ifademi bile almadi ne dendiyse cahil dendi yada baska bisey almadi ifademi yedim serumu ciktim ben simdi sukur iyim 2 senedir rahatim unuttum mu hayir hersey bitti mi dayak bitti kovulmalar bitmedi gitsem gondermez gitmesem bitmez sabir et canim benim laflari duyma hep iy gor iyi yorum yap yarrabbim yar ve yardimcin olsun ins biter o kabuslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Düzelir die umut kalmadı ancak nasıl düzelir biliyor musun salagi oyuncak sin o ne derse o olacak hep sus acak sin her tartışmada dövsede sen özür dinleyecek sin sensin dicek sin öyle çocuğu düşündüm için hala burdayım yaYasadigini en iyi sen bilirsin. Gercekten kurtulmak istiyosan, kadin siginma evine gec, ulasamaz sana hic bir sekilde. Yok belki duzelir diyosan, sabret biraz, oglun kucuk yazik
sakın ama sakın kaçma
yaşadıgın sstresi o çocuktan çıkarma
sen böyle sakın yazsanda stresten cadılaşmışsındır
agresifsindir
sakın ogluna kötü olma sakın lütfen
Hemen konuya girmek istiyorum 2.5 yıllık evliyim bizim evliliği mi z normal bir evlilik değil ben ilk zamanla r farketme sem de eşim sayesinde farkettim benim kagit üzerin de olan bir evli ligim olmuştu nişanlı lik süresi yaşadım yurtdışı muhabbeti oldu nikah olmuştu sonra bir öğrendim 2. Evliliği mis çok kısa sürmüş soyleme geregi duymadik dediler ben hepten cildirmistim denedim ama içim e sindiremedim 2. Evliliği olmasını değil de yalan soylemelerine her ne olursa olsun ayrılacağı m dedim ve bitirdim. Beni gelecekte ne zorluklar beklediğini bilmeden 2 yıl kadar geçti esimle tanıştık onun da 2. Evliligi 2 kizi var di aramızda yaş farkı olmasına rağmen çok cana yakın sevecen iyi niyetli bir insan di aramız da ki yas farkını hiç sorun yapmadım olgun dedim beni Üzmez dedim herneyse çok kısa bir zaman da evlendik neden bilmiyorum 2. Evliliği ilk evliliğin den 2 kızı nin olmasını vs. Hiç sorun yapmadım insanın çekeceği varsa o an gerçekler goremiyor. Esim e inanip ailemi isimi cevremi birakip geldim bu sehre ama degdimi kocaman bir HAYIR haketmedigim bir cok seyle karsi karsiya geldim evlendik balayindan geldik hafta demedi 2. Değil 3. Evliliği olduğunu öğrendim 2. Evliliği çok kısa sürmüş seninle hersey çok güzel gidiyordu bozulmasını istemedim dedi şaka mi bu dedim donup kalmıştım ama kocaman bir gercekti bunda dönüşüm öbürü kadar kolay olmadı o ilk hafta var ya ilk dayağı da yedim suçlu olabilirim işten düğünü m den 15 gün önce ayrıldım sonrası düğün sonrası balayı vücudum yorgun düştü bir sabah uyana madim die o melek gibi adam gitti bambaşka bir insan geldi oda ya kapatıp dövmüştü saçlarımı y olmuştu ömrüm de oyle birsey le karşılaşmadım yabancı bir ev yabancı bir adam ve bu çok ağır gelmişti geri gitmeyi okadar çok istedim ki aile m de sorunluy du annem babam ayri abim kaza sonucu felçli nişanlı da ayrıldım çevre ne der muhabbeti yaptılar oturdum kaldım... Bu gel gitlerin arasin da balayin da olsa gerek hamile kaldığı mi öğrendim o strese düştü 3 ay sonra tekrar hamile kaldım sanki bir yere yetişece giz o acele ciligi zaman geçtikçe daha iyi anlıyor insan eşim o arada düzelmesi ama gerçek yüzleri hamile ligim de tamamen çıktı annemden emdiği m sütü burnum dan getirdiler ayrıntıya girersen bu konu bitmez zaten çok uzattım basta esim olmak uzere ettiler görü m celer o göz onun de olmayan kızları bile bile gelmedin mi dahil dediler eşim GİK demedi bana dönüp sus dedi hala icim den çıkmaz en zorunda bu ömür boyu unutmayacağım kızlarıyla tartistik bayram için köylerin e götürdü kızların gelmesin bana laf söylüyor lar sesin çıkmıyor biz gidelim onlar gelsin dedim demez olaydım dedesinin evine gelirken sana mi soracak lar die 8. Hamileyim o kapının arkasında görünce min ve babasının onun de dövmüştü beni hakaretler çabası herseyi unutmam onu asla unutmam annemi arayı kendisi söyledi ailem sahip çıkmadı el in böyle yapması normal geliyor artık bana en son dayağı pazar günü yedim saçları min kökleri hala acıyor dun aksam yemek saati ysklasti ayaklarimin titredigini hissettim sinirden bana boyle davranan bir adama hska hizmet yapiyorum die kendime bin lerce kufur ettim bir hatanin hayatimi mahfetmesine izin verdim abim i aradım biz zorlami evlenirdi k seni dedi arama beni birdaha dedim annem Le de gorusmice m diyorum ama ona dayanamıyorum söz hakkı bile yok o evde bir çok kişi kızacak nie cekiosun die ama tanımadan yargılama yın ayrilmak istedigm de taramaliya dizerim hepinizi diyor yaparmi tartisilir ams gozumu korkuttu yalan yok evlenmeden önce nekadar güçlü hisseder dim artık kendimi bitmiş hissediyorum insan in bir evet demesi hayatını bu duruma getiriyor bütün umudumu bitirdi ler buarada oğlum 2 yaşına yol aldı gidiyor umudum o biraz daha büyüsün kacicam ölmez sağ kalırsam. ..... Aslin da en büyük etken de maddiyat maddi durumu iyi olmasına rağmen bize geldimi kısıtlı yor suan birikinti olsa kim tutar beni bu evde çalışmadım mi zamanin da çok calistim evdeki sömür du babasız ev felç li kardes ilk zamanlar maaş lari da yoktu gerisini siz düşünün hayat hikaye mi yazdım resmen ama çok bunal dim umarım okur fikirlerinizi paylaşırsiniz .....
Bu nasıl yorum ya... Cadılaşmışsındır,,,!,?
Ben de daha bu pazar siddet gordum. Sali gittim avukatla anlastim bosaniyorum. Sana da aynini tavsiye ederim
adamın neden çok evlılık yaptıgı bellı oldu bazı yerlerde en azından nokta kullansaydın daha anlaşılır olurdu.
adamın evınde işkence görmekten iyidir konu komsunun 2-3 laf etmesı bir müddet konuşulurdun sadece...
keşke korunsaydın, evlendıgının ılk günü bu adamın ne oldugu zaten çıkmıs ortaya
neden çocuk yaptın kı? ben bunu da almıyorum işte, neden çocuk yaptını?[/ Geç olsa da anladım aslında ilk zamanlar anlamak istemedim düzelir dedim basından kötük evlilikler geçmiş düzelir dedim. hangi akla hizmetle çocuk yaptım bilmiyorum ailem evlendikten sonra torun torun mehabbeti yapıp durdular onun etkisi de çok aslın da çocuk olursa düzelir tam bir uçuruma sürüklediler haberleri yok lütfen arkadaşlar ( neden çocuk yaptın ) die soru sormayın evliliğim de hiçbirşey istediğim gibi gitmediki böyle bir karar alırken de sağlıklı düşünsün insan benim desteğe ihtiyacım var umarım bilinçli insanlarla feraha çıkacağım nasıl olur nasıl biter bilmiyorum.....
ya çocugum büyüsümesini bekliyorum kaçıcam diyo !!! cadı ötesi !![/QUOTEY Yeter artık beni nekadar yanlış yargıladığının farkındamısın dengesizlik yapma lütfen çocuğu bırakıp gidecek olsam şimdi bırakır giderim........... SAÇMALAMA
işte bu duruma gelmemesi için ilerde kızım olursa, gücüm yettiğince okutucam, böyle iki kuruş etmeyen insanların içinde hapis hayatı yaşamasın diye..
Kaç yaşındasınız?
Keşke ama keşke, araştırsaydınız, madem bi kere yandı diliniz, ikinciyi iyice araştırsaydınız
İkinci evliliğiniz sırf aman birşey demesinler, dedikodu olmasın diye yapılmış bi evlilik..
En kısa zamanda rapor almaya bakın..Ayrıca Kadın Sığınma Evleri var..Müracat edebilirsiniz, yerinizi kesinlikle bulamaz o haydut..
buarada 28 yaşındayım.Haklısınız ilkin de araştırdılar da noldu biz söyledik dediler söyledikleri kişiyle yüzleştirdim. AAA öylemiy miş ben anne babası ayrı anladım ondan önemsedim Yanlış anlamışım k.bakma dediler. Nikat olmuş bunu söyledi ailem den insanlar, benim annem babam ayrıy dı annem öyle bir insan ki ne söyleseler ona inanır. birsey olsun herkez söz hakkına sahip gibi ağzı olan konuşur du, babam ilgisiz bencil bir insan baba demeye bile değmez abim de kendi elleriyle hayatını mahfetti annemin başına bela oldu bu kişi yabancıydı tanıitıranlar iyi insan zarar gelmez dediler. zarar gelmeyen buysa insanlar çok menfeatçi olmuş, yaşayarak öğreniyoruz. İşte bu yüzden (KIZ ÇOCUKLARI OKUSUN) Böyle yaşamak tan sa ölmek daha iyi zandetmeyin direnmedim çok direndim gerek okumak gerek evlenmemek için okuyamadım maddi imkansızlıklardan dolayı elin işin de çalış çalış nereye kadar sigorta yapmıolar vs. vs. mesleğin olacak şöyle güzel bir maaşın bak ozaman noluyor du isterdim ki iyice tanıdığım biriyle olsun evliliğim ona da izin vermediler hayatım döndü cehenneme kadın sığınma evleri araştırıorum. çok tşkler
Ben de daha bu pazar siddet gordum. Sali gittim avukatla anlastim bosaniyorum. Sana da aynini tavsiye ederim