Ayy yok çocuğu bırakıp kaçacakmış! Yok niye çocuk yapmışmış! Kadın burda çare arıyor yazılanlara bak tenkit ediliyor buna da çok ihtiyacı vardı zaten, kocası yeterince aşağılayıp yerden yere vurmuyor! Çocuğumla kaçacağım diyor neden çocuğunu bıraksın o caniye, hey Allah'ım !!!
Arkadaşım anneniz kardeşiniz istemiyor ama ısrar edin gerekirse bu durumdan kurtulmak için yalvarın annenize, orda istenmesenizde lafda soksalar burnunuzdan da getirseler annenizin yanına gidin, çocuğunuz babası olacak adamın size yaptıklarını görerek büyümesin lütfen, iki gün sonra o yavruyada yapacak aynı caniliği baskıcı tutumu, anneniz yavrunuza bakacak bir zahmet torun torun diye istemeyi biliyormuş madem! Sizde işe girip çalışacaksınız, yavrunuz biraz büyüyüncede tam gün kreşe vereceksiniz kendi düzeninizi kuracaksınız, başka çareniz var şimdilik yok maalesef dik durun ezik durmayın sakın herkese karşı dik durun, ne kadar ezik durursanız o kadar ezilirsiniz! Çok zor olacak mücadele edeceksiniz ama inşallah değecek buna, Allah yardımcınız olsun.[/QUOTE Ailem konuşun da cevap yazdım bir arkadasa istersen oradan okursun... böyle yetişen bir aile de çocuk tan hicbirsey bekleme onun cok iyi farkindayim geceleri yanilıp yenil sin çocuk uyan sin yanımızda bitiyor. Yine noldu,ne diyor,ne istiyor, gel uyutalim gonlunu yapalim demedi birgun hiç anlayış yokkonuşmuyor ki ne dediğini bileyim bunu çocuk doğduğunda n bugüne kadar anlatamadım gitti adama çok yıprant beni yanilıp yenilip bir laf söyle beceriksiz bir çocuk sen de var sanki bakamiyorum demiyor sun daa sebep üretiyor sun Allah sun yardimci m da ailem olma z onlardan hiç umudum yok ancak bu yıl mezun olacak bir kuzenim var o eve çıkarsa ona giderim belli bir süre ya da son care siginma evi