Arkadaslar uzun oldu ibretlik bir hayat çok yalnızım dertlesmeye çok ihtiyacım var

ben evlendiğim de çok istedim çalışmak evde vakiit geçmiyor die ozaman olmaz die die dediğini yaptı düne gelene kadar cocuk kreş gitme yaşına gelsin çalışağım derdim suratı değişiyor böyle a-tuaf alaycı bi tavır nere de nasıl gibi off baş olmazzzz yeminle

seni çaresiz bırakmak için.insan eşinden nie bu kdr nEfret ederki ya.sevmiosan boşa.anllamıorum bu erkekleri

ya sebep ne olursa olsun çocuk büyüsün kaçıcam diyo
ölecegini bilsen evladını bırakır mısın !
o lafından dolayı güven vermedi
çocugun halini düşündüm

cocuguyla kacacak galiba arkadasım 2 yasında bebek vardan yoktan anlamaz nasıl kacsın.ben böle anladım.ölecegimi bilsem kocam işkence etse kacamayacak durumda olsam, yine katlanırım yeterki evladımdan ayrı kalmayım ben.evlat öle baska ki:KK19:

kaçmak elbette çözüm değil. kendini geliştir bıdısını da geçin. çocuğun daha fazla büyümeden boşan. yokda çocuğunu alabilir. sana dayak atan adama hizmet edeceğine git annene hasta kardeşine himet et dualarını al. hizmet etmek güzel bi kelime değil belki ama şöyle söyleyeyim annen çocuğuna bakarsın çalışırsın sende onlara bakarsın ve dayak yemezsin.kendini ancak bu şekilde geliştirebilirsin. durumuunu düzeltene kadar geçici bir çözüm olabilir bu. umutsuzluğa kapılma unutma hayır da şer de allah tan.

Ben ailem rahat etsin die neler yaptım neler laf başı gelince naptin ki bize dediler kardeşim trafik kazası geçirdi ne maaşları vardı ne bir kazançları yeri geldi gece kardeşime ilgilendi m gündüz is hafta sonu da yemeklerini temizliklerini yaptım kendim e 1 gün ayırdığı m vaktim yok tu yanilıp yenilip is değiştirdiği m zamanlar oldu o boşlukta evde kalayım burası Otel değil ya evlen ya is bul çalış maaşlar i bağlandi engelli olduğu için Maaşı mi kesilecek senin yüzün den die die insan oğlu nankör bekar ken hiç bir takıntı m yok iken böyle yapa n bir aile var şimdi elimin çocuğuyla asla ora da olmaz hatta geçen yaz gittim sorunları biliyorlar geldi de gitmeyecek die kardeşim yok yere tartışma çıkarıp gelme birdaha buraya diyen biri hadi gittim kaç gün böyle sürecek tekrar evlen die tekrar baskı kurarlar sa işte ozaman nereye gideceğim !!!

Ayy yok çocuğu bırakıp kaçacakmış! Yok niye çocuk yapmışmış! Kadın burda çare arıyor yazılanlara bak tenkit ediliyor buna da çok ihtiyacı vardı zaten, kocası yeterince aşağılayıp yerden yere vurmuyor! Çocuğumla kaçacağım diyor neden çocuğunu bıraksın o caniye, hey Allah'ım !!!

Arkadaşım anneniz kardeşiniz istemiyor ama ısrar edin gerekirse bu durumdan kurtulmak için yalvarın annenize, orda istenmesenizde lafda soksalar burnunuzdan da getirseler annenizin yanına gidin, çocuğunuz babası olacak adamın size yaptıklarını görerek büyümesin lütfen, iki gün sonra o yavruyada yapacak aynı caniliği baskıcı tutumu, anneniz yavrunuza bakacak bir zahmet torun torun diye istemeyi biliyormuş madem! Sizde işe girip çalışacaksınız, yavrunuz biraz büyüyüncede tam gün kreşe vereceksiniz kendi düzeninizi kuracaksınız, başka çareniz var şimdilik yok maalesef:KK43: dik durun ezik durmayın sakın herkese karşı dik durun, ne kadar ezik durursanız o kadar ezilirsiniz! Çok zor olacak mücadele edeceksiniz ama inşallah değecek buna, Allah yardımcınız olsun.
[/QUOTE Ailem konuşun da cevap yazdım bir arkadasa istersen oradan okursun... böyle yetişen bir aile de çocuk tan hicbirsey bekleme onun cok iyi farkindayim geceleri yanilıp yenil sin çocuk uyan sin yanımızda bitiyor. Yine noldu,ne diyor,ne istiyor, gel uyutalim gonlunu yapalim demedi birgun hiç anlayış yokkonuşmuyor ki ne dediğini bileyim bunu çocuk doğduğunda n bugüne kadar anlatamadım gitti adama çok yıprant beni yanilıp yenilip bir laf söyle beceriksiz bir çocuk sen de var sanki bakamiyorum demiyor sun daa sebep üretiyor sun Allah sun yardimci m da ailem olma z onlardan hiç umudum yok ancak bu yıl mezun olacak bir kuzenim var o eve çıkarsa ona giderim belli bir süre ya da son care siginma evi

Ailem konuşun da cevap yazdım bir arkadasa istersen oradan okursun... böyle yetişen bir aile de çocuk tan hicbirsey bekleme onun cok iyi farkindayim geceleri yanilıp yenil sin çocuk uyan sin yanımızda bitiyor. Yine noldu,ne diyor,ne istiyor, gel uyutalim gonlunu yapalim demedi birgun hiç anlayış yokkonuşmuyor ki ne dediğini bileyim bunu çocuk doğduğunda n bugüne kadar anlatamadım gitti adama çok yıprant beni yanilıp yenilip bir laf söyle beceriksiz bir çocuk sen de var sanki bakamiyorum demiyor sun daa sebep üretiyor sun Allah sun yardimci m da ailem olma z onlardan hiç umudum yok ancak bu yıl mezun olacak bir kuzenim var o eve çıkarsa ona giderim belli bir süre ya da son care siginma evi

Mesajların hepsini okudum, ailen hakkında yazdıklarınıda, ailen bu durumda kötünü iyisi oluyor maalesef, Allah yardımcın olsun son seçeneklerinde iyi inşallah gerçekleşirde kurtulursun çocuğunla o adamdan.

Mesajların hepsini okudum, ailen hakkında yazdıklarınıda, ailen bu durumda kötünü iyisi oluyor maalesef, Allah yardımcın olsun son seçeneklerinde iyi inşallah gerçekleşirde kurtulursun çocuğunla o adamdan.

Insan in ailesi duracak arkasında gerisi boş meydanı boş bulunca erkeklerin napti k larını da gördük annem 3-5 eşya yaptı Eyvah buda mi gelecek ti basima dedi ne zorluklar la yaptım ben o ce yiz leri die lafını bile kurdu bi kaç posta gönderdim yaptıklarını busefer yine göndereceğim aman aklı kalmasın kalbine inmesi sonrasın da da kim tutar beni burada acaba ben hayatım boyunca ne dünya malının ne de paranın kölesi oldum ama olmak gerek mis kurnaz lik yapıp hesap actirip koymak gerek mis yok hepsi bu demek gerek mis iyi zor günler için iyi niyetim yüzünde n geldi bunlar başıma yoksa çok farklı olacaktı bundan eminim

X