Iyi de aldatilmak disinda butun bunlar sizin seciminiz. Kader gibi bahsetmeye gerek yok. Demek ki sizin kararlariniz pek ciddi ve gecerli degil. Ben bunu buyuk konusup basa gelmesiyle bagdastirmiyorum. Amaclara, kararlara sadik kalmak bana gore bu. Ben de bazi konularda kesin kararliyimdir, yani sizin tabirinizle buyuk konusurum. Basima da gelmeyecek, gelirse benim hatam olacak.
Asla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
çok genelleme yapmayalım arkadaşlar,çok ilginç bir konu,açanada çok geçmiş olsun dıyorum ama kınadığın için değil,duruşundaki sıkıntıdan ve başka nedenlerden sürdürmüşün hayatı,onun yaptığını aldatma değil geçmişinden kaynaklı sorunlardan olduğu için kızmamışsın ki haklısın,ama tercıh meselesi
ona bakarsak neleri kınıyoruz yanı örnek vermek istemedım e..c..l kınayna birçok insan var eş..c.slmi oluyor,yada ha.. ka..nı kınayan birçok dengesiz var hay..k.d.nımı oluyor,değil,hırsı.. kınayan bir çok insan hır..szmi oluyor,neye inanırsak kodalrsak o olur,o hadis ne kadra doğru bilemıyorum ve herşeye kopyala yapıştır bana göre değil
Kuzenlerle samsuna gitmiştik deniz kenarında bi yerde durduk. Kuzenimin biri burayı hiç sevmedim hayatta burda yaşamam hele bi samsunluyla asla evlenmem dedi.
8 sene sonra üni de tanıştığı samsunlu biriyle o lafları ettiği yerin hemen arkasındaki düğün salonunda evlendi ve orda yaşıyo
Aaaah ahhh canım ahhhhhhh
bu aptallığı diycem inşallah alınmazsın :) ben de yaptım. Ve şu çümlen harika :
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime
Ben de aynı şeyleri yaşadığım içibn herhalde ben de su sonuca varmıstım: asla buyuk konusmam demek bile buyuk konusmaktır. Gerçekten de öyle.
Allah'a isyan etmekten gene Rabb'ime sığınırım ama beni üzen kafama taktığım konu da şu ki: ben daha ergenliğimde hatta cocukluğumda henuz aklım ermezken bile ettiğim buyuk lafların karsılığını gördüm hepsini yaşadım. bu beni biraz üzüyor.
Bundan şöyle 10 sene önceki kendime deseler ki 10 sene sonra sen şöyle şöyle bir "kadın" olacaksın o asla inanmaz artis artis :)) gene buyuk buyuk laflar ederdi :)
ben bu konuyu düşündükçe hiç gülemiyorum malesefhayat bize bazı şeyleri öğretince böyle gülüyoruz .çok güldümm
Bu bashettigin sadece makinelerde olur duygusuz insan mi olur ne alaka insan fitratina ters
Yoo inat, sebat ve zor olanı yapma yapmak da insana özgü duygulardır, robot olmayla alakası yok ki. Ben de büyük konuşurum, büyük konuştuğum şeyleri yapmamak için de çaba gösterdim hep. "Asla" lı kurulan cümlelerin yapısıyla da ilgili bu biraz da. 'Dünyada son erkek kalsa asla ona varmam.' gibi abuk cümleler var, bir de 'asla ahlakından emin olmadığım biriyle beraber olmayacağım, farkettiğim anda da arkama bakmayacağım.' gibi cümleler var. İlkinin ne kadar uyduruk olduğu kendinden belli. Yok öyle bir dünya, asla da olmayacak felaket filminde yaşamıyoruz, olursa da düşüncemiz zaten son kalan erkekle evlenmek olmaz, hayatta kalabilmek olur.
sebep neydi peki kasımda düğün olmasının merak ettm =)Gerçekten bende de oldu bir kaç şey. Sizinkiler kadar üzücü deneyimler değildi belki ama ne konuda büyük konuştuysam kimi kınadıysam geldi başıma.
Misal kışın düğün olur mu dedim. Ve hatta büyük konuşma diyen iç sesime herhalde kendi düğün tarihim de benim kontrolümde kışın yapmam dedim. Kasımda evlendim.
sebep neydi peki kasımda düğün olmasının merak ettm =)
Güldürdün beniAz daha zorlasa düğünde halay çekerken aldatacakmış. Bu ne hız yaa?
Boşanma konusunda büyük konuşmanız iyi olmuş, gerçekleşmiş de kurtulmuşsunuz.
Şimdi her insan doğası gereği belli yaşlarda aynı hatalara düşer.Yani ilk gençlik yıllarında,başımızda kavak yelleri eserken asla kelimesini çok kullanırız.Senin ki de büyük bir ihtimalle öyle birşey.Asla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
Ne alaka makinayla? Sapla samanı birbirine karıştırmayın. Örneğin arkadaş doktor olmadan evlenmem dermiş. Pekala tahsil bitene kadar bekleyebilirdi.binlerce insan gibi. Ya da erken evlenmek... kör gözüm parmağına evlenmek zorunda değil. Sevse bile . Allah bize akıl başetmiş, kullanalım diye. Duygunun peşine gidip aklı mantığı devre dışı bırakırsan böyle 'ben ne oldum' dersin.Bu bashettigin sadece makinelerde olur duygusuz insan mi olur ne alaka insan fitratina ters