Nerde büyük konustuysam Başıma geldi :/

Beribakbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
16
47
Asla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)

Gerçekten bende de oldu bir kaç şey. Sizinkiler kadar üzücü deneyimler değildi belki ama ne konuda büyük konuştuysam kimi kınadıysam geldi başıma.
Misal kışın düğün olur mu dedim. Ve hatta büyük konuşma diyen iç sesime herhalde kendi düğün tarihim de benim kontrolümde kışın yapmam dedim. Kasımda evlendim.

balayında aldatılmaz çok ilginç :S okadar mı karaktersiz bi adam . nasıl olabilir böyle bişey ?
nasıl oldu merak ettim . gördün mü hissettin mi ?

Kinadigini yasamadan olmezsin diye bir söz var o geldi aklıma hepsini anladım da balayinda nasıl aldatildin nasıl böyle bişey yapar esin

Ama bu Yaşadığım onca talihsiz yaşam beni şimdilerde cok güçlü bir kadın haline getirdi ( aman diyim dikkat güçlü kadın Olmayı kendim seçmedim güçlü kadın hatta adam gibi dimdik bir şahsiyet olmak durumundaydım) bu konuyu tek açma sebebim evet hepimiz birer insanız Hatalarla dolu hemde ; birincisi bunu unumatmamak ikincisi de evet büyük konuşmamak ; hayat herseyi gösteriyor insana vakti geldikçe ; Rabbim sizlere cok güzel bir baht nasip etsin ben bile kendi talihime herzaman şükrediyorum hic isyan etmedim ( bu kısmı da yalan cok zaman isyan ettiğim oldu )

Balayında aldatılmak mı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…