- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
Iyi de aldatilmak disinda butun bunlar sizin seciminiz. Kader gibi bahsetmeye gerek yok. Demek ki sizin kararlariniz pek ciddi ve gecerli degil. Ben bunu buyuk konusup basa gelmesiyle bagdastirmiyorum. Amaclara, kararlara sadik kalmak bana gore bu. Ben de bazi konularda kesin kararliyimdir, yani sizin tabirinizle buyuk konusurum. Basima da gelmeyecek, gelirse benim hatam olacak.
bu hayatta kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz deniliyor.. evet ölmeyeceğiz..
ama arkadaşın söylediklerine de katılıyorum... siz kendinizi daha iyi tanımış olsaydınız.. hayatınızın amacı yolku nerdeyim nereye gidiyorum beni ne mutlu eder gibi soruları ara ara sorsup samimi cevaplar verseydiniz kendinize zararın taaaa en başından dönerdiniz.
bende boşandım 8 yıl evli kaldım, yolunda gitmeyenbir evliliğe iki tanede çocuk yaptım...
erken yaşta evlenenleri falan bende aaaaa diye şaşkınlıkla karşılardım..
ama farkettimki ben bu 8 yıl boyunca hiç düşünmemişim mantıklı davranmamışım.. bir çıkış yolu aramamışım... haliyle başıma gelmeyende kalmamış.. şimdi soruyorum kendime hayattan beklentim ne hedeflerim ne ve bunlara ulaşmak için nasıl bir yol çizmeliyim.. hayatıma aldığım insanlar bana ne katıyor yada benden ne çalıyor...
sorgulayın kendinizi cevaplara çok şaşıracaksınız