Nerde büyük konustuysam Başıma geldi :/

Yaşadıklarınızın hepsi çok kötü şeyler ama sonucunda gerçekten güçlü ve dimdik duran bir kadın çıkarmış ortaya.
Tebrik ederim sizi.

Yaşadıklarınızın hepsi çok kötü şeyler ama sonucunda gerçekten güçlü ve dimdik duran bir kadın çıkarmış ortaya.
Tebrik ederim sizi.
Gecen gün anneler günüydü her taraf Çicek böcek anneler günü Mesajı ... Hic insan annesinden nefret eder mi edemiyorum bende fakat öyle kırgınım ki bir Çık gel kızım diyemedi ne annem ne babam.... Bu bir evlatta sahipsizlik hissi yaşatan bir aile aile degildir bana göre ve evet anneler Günü'nde hic tanımadığım anneleri ninenelri kutladım ama annemi aramadım ... Asla aramam demiyorum yine de :) cok kırgın ve kızgınım ....şımarık küçük kız Olmayı tercih ederdim olamadım :)

Tebrik ederim sizi.
Gecen gün anneler günüydü her taraf Çicek böcek anneler günü Mesajı ... Hic insan annesinden nefret eder mi edemiyorum bende fakat öyle kırgınım ki bir Çık gel kızım diyemedi ne annem ne babam.... Bu bir evlatta sahipsizlik hissi yaşatan bir aile aile degildir bana göre ve evet anneler Günü'nde hic tanımadığım anneleri ninenelri kutladım ama annemi aramadım ... Asla aramam demiyorum yine de :) cok kırgın ve kızgınım ....şımarık küçük kız Olmayı tercih ederdim olamadım :)

Ne güzel özeleştiri yapmışsınız...zaten neyi yapmam derseniz tüm dünya birleşip size onu yaptırana kadar uğraşırmış...Ve insan sınanmadığı hiçbir imtihanın masumu değildir..

Her ne kadar kırgınlıklar olsa da kırgınlıkları nefrete dönüştürmemek ne kadar olgun bir kadın olduğunuzun göstergesi.
Çok sevdiğim bir ablam vardır.
Yıllar önce eşinden boşandı. O da hep asla dediklerini, biraz da inattan yaparak hareket etmişti.
Şimdi, hayatı yaşarken önce mutluluğum ve çocuklarım diye hareket ediyor.
İki çocuğu var ve ikisi de annelerini sevmelerinin yanı sıra çok saygı duyuyor ve arkadaş gibi her şeyi konuşuyorlar.
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama henüz küçük ise; sizin de ileride bu şekilde olacağınıza inanıyorum.

Ben de kimi kinadiysam yasarim hep bu yuzden dikkat ediyorum artik :)

Ancak sizi sürekli aldatma gerekçesi neydi merak ettim. Balayindan başlayıp, anne olmanizdan çıkacak kadar ne icin aldatmis?

Melek annem diyen 3 Evladım var büyük kızım ille de senin hayatını kitap yazmak isterim diye bir hayali var ; biz şimdi cok mutluyuz Çocuklarım benden hic şiddet( arada kıcına vurmak Hariç) hic yalan görmedi ( belki arada ufak temiz yalanlar olmuştur ) yaşadıklarım en sonunda bana Mevlana hazretlerinin hiç lik mertebesine ulaşmamı nasip etti sadece bir hiç olduğumu ve yasam gayemizin iyilik sabır ve mücadele ile sınavları tek tek geçerek Hakk A ulaşmak oldugunu ben ögrendim ; rızkım olduğu sürece de Öğrenmeye devam edeceğim insallah .

Ben de kimi kinadiysam yasarim hep bu yuzden dikkat ediyorum artik :)

Ancak sizi sürekli aldatma gerekçesi neydi merak ettim. Balayindan başlayıp, anne olmanizdan çıkacak kadar ne icin aldatmis?
Ruhu hasta ; yıllar icinde elbette onu da çözdüm ilk zamanlar canım cok yandı sonra onu ve ailesini tanıdım gerçekten o da cok talihsiz kötü üvey baba elinde ve annesinden hep dayak ve işkence ile büyümüş annesi psikopat resmen ; mizacım gereği hani hep doktor olmak isterdim ya ben sevgimle yıllar icinde ona yardım ederim ŞEFKAT bulur istedim ;niyetim insan olarak onun huzura ermesini sağlamaktı çünkü o huzura ererse bende çocuklarımda iyi olurduk ; evet denedim ama ne onu ne de annesini iyileştirmedim ben hasta oldum onun resmen annesi oldum psikologu oldum ama Karısı olamadım , baktım olmuyor artık ayaklarım yere basıyordu ayrıldık ( biliyormusunuz nefret etmiyorum bile ) o sınavlarını kaybetti kaybediyor su anda da ruhen çökmüş durumda zaten ...... Allah yardımcısı olsun acınacak durumda olan ben degil o oldu

Neyse ki çok güçlü olmanizi sağlamış bu yüzden hayatiniza bu sekilde kararli devam etmeniz ne guzel.
Hayatınızdan mutluluk ve huzur eksik olmasin

büyük lokma ye büyük laf etme, atalar her zaman olduğu gibi yine haklı çıkıyor

Daha ne istersiniz ki?
Eski eşiniz de kendi haline üzülsün artık, sizin gibi bir kadını kaçırmış.
Umarım, çocuklarınızla hep böyle huzurlu ve mutlu olursunuz.

Kuzeninle bi kan bağımız var cok yakın geldi bana

Ben de neyi yapmam dediysem hepsi başıma geldi. Annem kızardı da inanmazdım ama gerçekten büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…