- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
Gecen gün anneler günüydü her taraf Çicek böcek anneler günü Mesajı ... Hic insan annesinden nefret eder mi edemiyorum bende fakat öyle kırgınım ki bir Çık gel kızım diyemedi ne annem ne babam.... Bu bir evlatta sahipsizlik hissi yaşatan bir aile aile degildir bana göre ve evet anneler Günü'nde hic tanımadığım anneleri ninenelri kutladım ama annemi aramadım ... Asla aramam demiyorum yine de :) cok kırgın ve kızgınım ....şımarık küçük kız Olmayı tercih ederdim olamadım :)Yaşadıklarınızın hepsi çok kötü şeyler ama sonucunda gerçekten güçlü ve dimdik duran bir kadın çıkarmış ortaya.
Tebrik ederim sizi.
Gecen gün anneler günüydü her taraf Çicek böcek anneler günü Mesajı ... Hic insan annesinden nefret eder mi edemiyorum bende fakat öyle kırgınım ki bir Çık gel kızım diyemedi ne annem ne babam.... Bu bir evlatta sahipsizlik hissi yaşatan bir aile aile degildir bana göre ve evet anneler Günü'nde hic tanımadığım anneleri ninenelri kutladım ama annemi aramadım ... Asla aramam demiyorum yine de :) cok kırgın ve kızgınım ....şımarık küçük kız Olmayı tercih ederdim olamadım :)Yaşadıklarınızın hepsi çok kötü şeyler ama sonucunda gerçekten güçlü ve dimdik duran bir kadın çıkarmış ortaya.
Tebrik ederim sizi.
Asla doktor olmadan evlenmem dedim evlendim ( doktor luk pembe bi hayal oldu )
küçük yaşta evlenmem dedim evlendim :)
Asla Yurtdışına çıkmam dedim :) Evlenip gittim
Aldatılsam iki dk durmam dedim Balayında aldatıldım :) durdum
Bir bebek yeter baska yapmam dedim :) Yaptım
Her aldatıldıgımda hemcinslerim Suçluydu ( geç te olsa kabullendim tezek ruhlu olan kocamdı )
Cocugu olupta ayrılmak isteyen Olanları gördüğümde yuhh Gözüyle baktım !!!! Ben de en sonunda ayrıldım
Sadece bir insan olduğumu hiç olduğumu unutup kafa tuttum kendime .... Bakın hic te akıllı değildim Hatasız degildim ..... Asla büyük konuşmam demek bile büyük konusmak olucak ben iyisimi susayım
Sevgiyle kalın kızlar :)
Gecen gün anneler günüydü her taraf Çicek böcek anneler günü Mesajı ... Hic insan annesinden nefret eder mi edemiyorum bende fakat öyle kırgınım ki bir Çık gel kızım diyemedi ne annem ne babam.... Bu bir evlatta sahipsizlik hissi yaşatan bir aile aile degildir bana göre ve evet anneler Günü'nde hic tanımadığım anneleri ninenelri kutladım ama annemi aramadım ... Asla aramam demiyorum yine de :) cok kırgın ve kızgınım ....şımarık küçük kız Olmayı tercih ederdim olamadım :)
Bir daha asla ASLA demem dersem de olur molur Allah korusun ben tırstım sustum yazıyorumsiz asla demeyin :))
Melek annem diyen 3 Evladım var büyük kızım ille de senin hayatını kitap yazmak isterim diye bir hayali var ; biz şimdi cok mutluyuz Çocuklarım benden hic şiddet( arada kıcına vurmak Hariç) hic yalan görmedi ( belki arada ufak temiz yalanlar olmuştur ) yaşadıklarım en sonunda bana Mevlana hazretlerinin hiç lik mertebesine ulaşmamı nasip etti sadece bir hiç olduğumu ve yasam gayemizin iyilik sabır ve mücadele ile sınavları tek tek geçerek Hakk A ulaşmak oldugunu ben ögrendim ; rızkım olduğu sürece de Öğrenmeye devam edeceğim insallah .Her ne kadar kırgınlıklar olsa da kırgınlıkları nefrete dönüştürmemek ne kadar olgun bir kadın olduğunuzun göstergesi.
Çok sevdiğim bir ablam vardır.
Yıllar önce eşinden boşandı. O da hep asla dediklerini, biraz da inattan yaparak hareket etmişti.
Şimdi, hayatı yaşarken önce mutluluğum ve çocuklarım diye hareket ediyor.
İki çocuğu var ve ikisi de annelerini sevmelerinin yanı sıra çok saygı duyuyor ve arkadaş gibi her şeyi konuşuyorlar.
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama henüz küçük ise; sizin de ileride bu şekilde olacağınıza inanıyorum.
Ruhu hasta ; yıllar icinde elbette onu da çözdüm ilk zamanlar canım cok yandı sonra onu ve ailesini tanıdım gerçekten o da cok talihsiz kötü üvey baba elinde ve annesinden hep dayak ve işkence ile büyümüş annesi psikopat resmen ; mizacım gereği hani hep doktor olmak isterdim ya ben sevgimle yıllar icinde ona yardım ederim ŞEFKAT bulur istedim ;niyetim insan olarak onun huzura ermesini sağlamaktı çünkü o huzura ererse bende çocuklarımda iyi olurduk ; evet denedim ama ne onu ne de annesini iyileştirmedim ben hasta oldumBen de kimi kinadiysam yasarim hep bu yuzden dikkat ediyorum artik :)
Ancak sizi sürekli aldatma gerekçesi neydi merak ettim. Balayindan başlayıp, anne olmanizdan çıkacak kadar ne icin aldatmis?
Ruhu hasta ; yıllar icinde elbette onu da çözdüm ilk zamanlar canım cok yandı sonra onu ve ailesini tanıdım gerçekten o da cok talihsiz kötü üvey baba elinde ve annesinden hep dayak ve işkence ile büyümüş annesi psikopat resmen ; mizacım gereği hani hep doktor olmak isterdim ya ben sevgimle yıllar icinde ona yardım ederim ŞEFKAT bulur istedim ;niyetim insan olarak onun huzura ermesini sağlamaktı çünkü o huzura ererse bende çocuklarımda iyi olurduk ; evet denedim ama ne onu ne de annesini iyileştirmedim ben hasta oldumonun resmen annesi oldum psikologu oldum ama Karısı olamadım , baktım olmuyor artık ayaklarım yere basıyordu ayrıldık ( biliyormusunuz nefret etmiyorum bile ) o sınavlarını kaybetti kaybediyor su anda da ruhen çökmüş durumda zaten ...... Allah yardımcısı olsun acınacak durumda olan ben degil o oldu
Melek annem diyen 3 Evladım var büyük kızım ille de senin hayatını kitap yazmak isterim diye bir hayali var ; biz şimdi cok mutluyuz Çocuklarım benden hic şiddet( arada kıcına vurmak Hariç) hic yalan görmedi ( belki arada ufak temiz yalanlar olmuştur ) yaşadıklarım en sonunda bana Mevlana hazretlerinin hiç lik mertebesine ulaşmamı nasip etti sadece bir hiç olduğumu ve yasam gayemizin iyilik sabır ve mücadele ile sınavları tek tek geçerek Hakk A ulaşmak oldugunu ben ögrendim ; rızkım olduğu sürece de Öğrenmeye devam edeceğim insallah .
Bana bile öyle geliyor şimdi, sanki hic yaşamamışım gibi :) ama bu yazdıgım benim yasanmış bi gerçeğim , Çoğumuzun yaşadığı yaşayacağı bi gerçekbana çok gerçekcı gelmemıs ya .
allah yardımcın olsun
Kuzeninle bi kan bağımız var cok yakın geldi banaKuzenlerle samsuna gitmiştik deniz kenarında bi yerde durduk. Kuzenimin biri burayı hiç sevmedim hayatta burda yaşamam hele bi samsunluyla asla evlenmem dedi.
8 sene sonra üni de tanıştığı samsunlu biriyle o lafları ettiği yerin hemen arkasındaki düğün salonunda evlendi ve orda yaşıyo