- 9 Haziran 2014
- 1.811
- 1.116
- 333
- Konu Sahibi sailor moon
-
bu gün stresimi saklamaya çalışıcam bir şekilde ama sonrası için yardımlarınıza ihtiyacım varDün de yazmıştım, bugün de tekrarlıyorum. Bugünü güzel bir şekilde geçirin doğum günü kutlayın. Stres yapmadan, sakince. Belki sıradanlıktan sıyrılır ilişkiniz... Devamında gözlemle hareketleri düzelme yoksa alır konuşursun karşına.
kör kütük aşklar bile 4 yıl sürüyormuş, hem tecrübeyede sabit, sevgi de bittiyse yapılacak bir şey yok kanımca hiç zorlamayın, bırakın 5 yıl boşa gitsin ömür değil, buda tecrübeyle sabit bir kere grileştiyse bi daha pembeye boyanmıyor o tablo , sizi okadar iyi anlıyorumki ama 1 yıl belki hönküre hönküre ağlayın ömür boyu ağlamaktan iyidir , zira tercih ettiğimiz yaşamın faturasını çocuklarımız bizden daha fazla ödüyor bunu hiç bizaman unutmayın ona göre kararınızı verin, hakkınızda hayırlısı neyse o olsunmerhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az kaldı (4 gün) ama ben böyle geçecekse 1 yıl daha istemiyorum. onu seviyorum ama artık o ne hissediyor bilemiyorum. onu kaybetmek istemiyorum önceliğim yeniden bu aşkı canlandırmak. yardım edin nasıl anlarım ben onun duygularını düşüncelerini? neden böyle davrandığını? bir yanıtı olmalı bu soruların...
sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin, yanıtlarım çünkü bir yol bulmam lazım.
Sen evlenmeden kendini atarsan adamın kucağına, hevesini aldırırsan, evliliğe özel bişey bırakmazsan o adam evlilikten bahseder mi sana? ? ? Anlamıyorum şu insanları ya Alman hayatına ne kadar özenirsiniz. 3 aydır elini sürmüyormus süreceği kadar sürmüş kardeşim. O şimdi bakar artık evlenecegi kıza.
Bu nasıl yorum ya. Kendi cinsinizden bir insana dediğiniz lafa bakar mısınız? Çok kötüsünüz.Sen evlenmeden kendini atarsan adamın kucağına, hevesini aldırırsan, evliliğe özel bişey bırakmazsan o adam evlilikten bahseder mi sana? ? ? Anlamıyorum şu insanları ya Alman hayatına ne kadar özenirsiniz. 3 aydır elini sürmüyormus süreceği kadar sürmüş kardeşim. O şimdi bakar artık evlenecegi kıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?