- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi sailor moon
Okudum konunu. İnan hiç değmez. Yaşın küçük neler cikacak karşına daha ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yaşım genç ama içimi çürüttü resmen bir de çok şans verdim olmuyor diyor ya ağzını yüzünü yamultasım geliyor. karşıma mümkünse kimse çıkmasın uzun bir süre :/Okudum konunu. İnan hiç değmez. Yaşın küçük neler cikacak karşına daha ;-)
valla yaşım genç ama içimi çürüttü resmen bir de çok şans verdim olmuyor diyor ya ağzını yüzünü yamultasım geliyor. karşıma mümkünse kimse çıkmasın uzun bir süre :/
nasıl geçecek ne zaman geçmiş olacak bilmiyorum ama tek duam Rabbim beni bundan sonra gönlümle sınamasın, sevdiklerimle imtihan olmak bana çok ağır geliyor. mutlu olmak istiyorum. iş konusunda da bakınıyorum ama bakalım bulabilirim inşallahKuzummm yaa ne diyeyim kii önce bir toparlann.
Bakkk üniversiteyi bitirdinn.
Kendine iş bull zor biliyorum ama umudunu kaybetme.
Ona ihtiyacın yokkk.
Sen güçlü tek başına yaşayabilen bir genç kadinsin.
Bu günler geçecek inan kii geçecek...
Güzel haberlerini bekliyorum.
nasıl geçecek ne zaman geçmiş olacak bilmiyorum ama tek duam Rabbim beni bundan sonra gönlümle sınamasın, sevdiklerimle imtihan olmak bana çok ağır geliyor. mutlu olmak istiyorum. iş konusunda da bakınıyorum ama bakalım bulabilirim inşallah
işten çıkarıyorlar ben çıkmadım süre verdi sadeceGeçiyor inann kii geçiyor...
Herkesin sınavı başka...
Duânı eksik etme Rabbim yardımcın olur mutlaka olurr.
Sen işten çıktın mı???
Daha iyi bir iş mi arıyorsun?
işten çıkarıyorlar ben çıkmadım süre verdi sadece
elbette kızmıyorum her gecenin bir de sabahı vardır ama bu kadar karanlık bir gece boğuyor beni. o sabah olsun artık istiyorum.Ayyyy Kıyamam ben sana sanki hepsi üstüste gelmiş gibi ama inan kii seni daha güzel günler bekliyor bakkk bu yaşadıkların yasayacaklarinin göstergesi...
Şu anda anlamsız gelebilir soylediklerim hatta kizada bilirsin ama öyle kuzumm.
Kimsenin acısı aynı kalmıyor.
Kimse düştüğü yerde kalmıyor...
Çünkü ilâhî bir güç varr.
O senii en karanlıkta olduğun anda aydınlığa çıkartacak.
Emin ol..
Umutlu oll.
Inançlı oll.
Vee sabır kuzum sabır en önemlisi sabırlı oll.
İnşallah tez vakitte Rabbim seni aydınlığa çıkartır.elbette kızmıyorum her gecenin bir de sabahı vardır ama bu kadar karanlık bir gece boğuyor beni. o sabah olsun artık istiyorum.
evlilik teklifi aldım da önemi yok ayrılıyoruz diyorum sonunu okumadınız galiba baştakilere göre yorumlamışsınızIlk once artik evlilige dogru ilerlemezsiniz bunu bil.
Ayrilirsiniz demiyorum.
Ama evlilik teklifi bekleyip dugun hazirligina girmeyi birak.
Cunku gerek yok, zaten evli gibisiniz.
Adam keyfinden " hadi gel hafta sonu dugun yapalim 50 bin lira borca girelim super olur' diycek degil.
Eger amacin bastan beri evlilikse bunu basta belli edicektin.
Mune konuyu kapatabiliriz artık :)