• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

Eve gece geç gelip sadece uyuyor, ev arkadaşı gibiyiz, tabi arkadaş kalabilir miyiz bilmiyorum . Ama gidebilecek yeri varken eve geliyor olması da ilginç geliyor. Yine de maddi durumu toplasam hemen ayrı bir eve çıkıcam. önce sağlam ve kalıcı bir iş bulmam lazım acilen...

Okudum konunu. İnan hiç değmez. Yaşın küçük neler cikacak karşına daha ;-)
valla yaşım genç ama içimi çürüttü resmen bir de çok şans verdim olmuyor diyor ya ağzını yüzünü yamultasım geliyor. karşıma mümkünse kimse çıkmasın uzun bir süre :/

valla yaşım genç ama içimi çürüttü resmen bir de çok şans verdim olmuyor diyor ya ağzını yüzünü yamultasım geliyor. karşıma mümkünse kimse çıkmasın uzun bir süre :/

Kuzummm yaa ne diyeyim kii önce bir toparlann.
Bakkk üniversiteyi bitirdinn.
Kendine iş bull zor biliyorum ama umudunu kaybetme.
Ona ihtiyacın yokkk.
Sen güçlü tek başına yaşayabilen bir genç kadinsin.
Bu günler geçecek inan kii geçecek...
Güzel haberlerini bekliyorum.

Kuzummm yaa ne diyeyim kii önce bir toparlann.
Bakkk üniversiteyi bitirdinn.
Kendine iş bull zor biliyorum ama umudunu kaybetme.
Ona ihtiyacın yokkk.
Sen güçlü tek başına yaşayabilen bir genç kadinsin.
Bu günler geçecek inan kii geçecek...
Güzel haberlerini bekliyorum.
nasıl geçecek ne zaman geçmiş olacak bilmiyorum ama tek duam Rabbim beni bundan sonra gönlümle sınamasın, sevdiklerimle imtihan olmak bana çok ağır geliyor. mutlu olmak istiyorum. iş konusunda da bakınıyorum ama bakalım bulabilirim inşallah

nasıl geçecek ne zaman geçmiş olacak bilmiyorum ama tek duam Rabbim beni bundan sonra gönlümle sınamasın, sevdiklerimle imtihan olmak bana çok ağır geliyor. mutlu olmak istiyorum. iş konusunda da bakınıyorum ama bakalım bulabilirim inşallah

Geçiyor inann kii geçiyor...
Herkesin sınavı başka...
Duânı eksik etme Rabbim yardımcın olur mutlaka olurr.
Sen işten çıktın mı???
Daha iyi bir iş mi arıyorsun?

işten çıkarıyorlar ben çıkmadım süre verdi sadece

Ayyyy Kıyamam ben sana sanki hepsi üstüste gelmiş gibi ama inan kii seni daha güzel günler bekliyor bakkk bu yaşadıkların yasayacaklarinin göstergesi...
Şu anda anlamsız gelebilir soylediklerim hatta kizada bilirsin ama öyle kuzumm.
Kimsenin acısı aynı kalmıyor.
Kimse düştüğü yerde kalmıyor...
Çünkü ilâhî bir güç varr.
O senii en karanlıkta olduğun anda aydınlığa çıkartacak.
Emin ol..
Umutlu oll.
Inançlı oll.
Vee sabır kuzum sabır en önemlisi sabırlı oll.

Ayyyy Kıyamam ben sana sanki hepsi üstüste gelmiş gibi ama inan kii seni daha güzel günler bekliyor bakkk bu yaşadıkların yasayacaklarinin göstergesi...
Şu anda anlamsız gelebilir soylediklerim hatta kizada bilirsin ama öyle kuzumm.
Kimsenin acısı aynı kalmıyor.
Kimse düştüğü yerde kalmıyor...
Çünkü ilâhî bir güç varr.
O senii en karanlıkta olduğun anda aydınlığa çıkartacak.
Emin ol..
Umutlu oll.
Inançlı oll.
Vee sabır kuzum sabır en önemlisi sabırlı oll.
elbette kızmıyorum her gecenin bir de sabahı vardır ama bu kadar karanlık bir gece boğuyor beni. o sabah olsun artık istiyorum.

Evden onu göndermeye karar verdim. kendim taşınma masrafını karşılayamam. ona ait şeyleri de alıp gitsin..

Ilk once artik evlilige dogru ilerlemezsiniz bunu bil.
Ayrilirsiniz demiyorum.
Ama evlilik teklifi bekleyip dugun hazirligina girmeyi birak.
Cunku gerek yok, zaten evli gibisiniz.
Adam keyfinden " hadi gel hafta sonu dugun yapalim 50 bin lira borca girelim super olur' diycek degil.

Eger amacin bastan beri evlilikse bunu basta belli edicektin.

Ilk once artik evlilige dogru ilerlemezsiniz bunu bil.
Ayrilirsiniz demiyorum.
Ama evlilik teklifi bekleyip dugun hazirligina girmeyi birak.
Cunku gerek yok, zaten evli gibisiniz.
Adam keyfinden " hadi gel hafta sonu dugun yapalim 50 bin lira borca girelim super olur' diycek degil.

Eger amacin bastan beri evlilikse bunu basta belli edicektin.
evlilik teklifi aldım da önemi yok ayrılıyoruz diyorum sonunu okumadınız galiba baştakilere göre yorumlamışsınız

Back