- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi sailor moon
Haramda huzur bulmaya çalışırsanız huzur size haram olur.
geldi diyanet işleri bakanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haramda huzur bulmaya çalışırsanız huzur size haram olur.
yok canım bu bahsettiğim eşimden önce olmuş birşey, aldatmayı kabul edememkızlar iş arasında dönemedim size hemen ama hepinizin yorumunu tek tek ve dikkatli dikkatli okuyorum. MissCherryBlossom senin yorumunu okuyunca kikirdedim bildiğin bence de evlenmeden ev hayatını görmek aslında çok iyi bir şey kişi evlenmek isterse o durumda da evleniyor neticede. @goha biliyorum canım mail ya da bildirim gittiğini özellikle mailde ve facebookta çok oluyor. @kontanjant canım aslında sevindim seni kandıramadığına hem bak şimdi ne güzel bebişin de olacakmış umarım çok mutlusundur. Hasatvakti nereye gideyim ki canım kalabileceğim kimse yok şu an ha belki bir süre sonra kardeşimi ziyarete giderim. ama yalnız bırakmak daha tehlikeli değil mi? @gunes_ay canım ben de istemiyorum askerlik yapmasını. askerliğin zorunlu olması da saçma geliyor bana. zaten askere gidip gelirse dönüşte işinde çok zorlanır.
bu akşam bir gelişme olmayabilir ama yarın bakalım doğum gününde napacak? maddi sıkıntıları var gibi bu ara yani mailinden öyle anladım..
Adamla alakalı tabiki, arkadasımın sevgilisi bir düğüne gitmiş damadın heyecanını falan görmüş etkilenmiş damat simdi biz senle aynı evde mi kalıcaz diye gelinin ellerini öpüp seviyormuş, çocuk da içinden geçirmiş biz asla böyle şeylerin heyecanını yaşamayacağız diye, ertesi günü de arkadaşımı bu nedenden terk etmiş, başka bir sorunları yoktu bildiğim kadarıyla, gayet iyilerdi. Arada sevgi olsaydı ne olursa olsun bırakmazdı bu da var demekki sevgisi bitmiş, evliliğe de bir şeyler saklamak gerek diyorum o yüzden etraftan gördüklerime dayanarak, sabah onunla uyanmak, beraber kahvaltı yapmak, bu duyguların hepsinin evlilikte yeri bambaşka, bir de mesela sevgiliyken adam bu durumda terk edebilir nasılsa sevgiliyiz diye, ama evli adam içinden bu kadınla evlendim tekrardan onu sevebilirim diye düşünebilir, gerçi konu sahibi maddi nedenlerle aynı evde kalıyormuş orası ayrı, genel olarak türk erkeği elde ettiğinin kıymetini bilmez, şöyle olsaydı böyle olsaydı der uzar gider bu mevzu, allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsınHasatvakti yorumları okudum ama bir de şöyle bir şey var şimdi arkadaşınız 5 yıllık evli olsaydı ya da konudaki arkadaş gene aynı şeyler olmaz mıydı bu sefer evliyken olacaktı çok duyuyorum evlilikten once beraber yaşanmış heycan kalmamış diye ama bence bu karşı tarafla alakalı e bu adam evlendikten 5 sene sonra da böyle olurduki sanmıyorum yani öyle adamdan hayır geleceğini
geldi diyanet işleri bakanı
Hiç cevap vermemesi durumunda carlarım heralde ama tabi çok geç cevap veriyor olması da güzel olmuyor. Hatta geç gelicem diye haber vermeyi unutuyor bazen. Ben de doğal olarak adam yerine koymuyor musun beklediğimi bile bile diye kızıyordum. Artık kızmıyorum ağzımı bile açmıyorum hatta kendisinin akıl etmesini bekliyorum sadece.Bende mesaj attım cevap vermemeye başladı.Sonra öğrendim ki bir başkası var...Ama sizinki öyle değildir inşallah.Biraz özletin kendinizi
Konuşmadan aklınızdakı sorular sızı gerdıkce gerecek.. 5 yıl evli gıbıymışsınız . Bırbırınızde emeklerınız var . Konusun gerekırse konusmadan bugun bu sorunlar acıga cıkmadan uyumcz dıyın.. Bır ımza mı yanı baglayıcı unsur sız es olarak endıselenıyor evde yolunu beklıyorsunuz bence bır sıkıntı var ve konuşun konusturana kadar. Ikınızın bırbırıne sorumlulukları var.Hiç cevap vermemesi durumunda carlarım heralde ama tabi çok geç cevap veriyor olması da güzel olmuyor. Hatta geç gelicem diye haber vermeyi unutuyor bazen. Ben de doğal olarak adam yerine koymuyor musun beklediğimi bile bile diye kızıyordum. Artık kızmıyorum ağzımı bile açmıyorum hatta kendisinin akıl etmesini bekliyorum sadece.