• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

kızlar iş arasında dönemedim size hemen ama hepinizin yorumunu tek tek ve dikkatli dikkatli okuyorum. MissCherryBlossom MissCherryBlossom senin yorumunu okuyunca kikirdedim bildiğin :KK70: bence de evlenmeden ev hayatını görmek aslında çok iyi bir şey kişi evlenmek isterse o durumda da evleniyor neticede. @goha biliyorum canım mail ya da bildirim gittiğini özellikle mailde ve facebookta çok oluyor. @kontanjant canım aslında sevindim seni kandıramadığına hem bak şimdi ne güzel bebişin de olacakmış umarım çok mutlusundur. Hasatvakti Hasatvakti nereye gideyim ki canım kalabileceğim kimse yok şu an ha belki bir süre sonra kardeşimi ziyarete giderim. ama yalnız bırakmak daha tehlikeli değil mi? @gunes_ay canım ben de istemiyorum askerlik yapmasını. askerliğin zorunlu olması da saçma geliyor bana. zaten askere gidip gelirse dönüşte işinde çok zorlanır.
bu akşam bir gelişme olmayabilir ama yarın bakalım doğum gününde napacak? maddi sıkıntıları var gibi bu ara yani mailinden öyle anladım..
yok canım bu bahsettiğim eşimden önce olmuş birşey, aldatmayı kabul edemem
maddi sıkıntı demişsin bak tüm bunların sebebi maddiyat da olabilir

Hasatvakti Hasatvakti yorumları okudum ama bir de şöyle bir şey var şimdi arkadaşınız 5 yıllık evli olsaydı ya da konudaki arkadaş gene aynı şeyler olmaz mıydı bu sefer evliyken olacaktı çok duyuyorum evlilikten once beraber yaşanmış heycan kalmamış diye ama bence bu karşı tarafla alakalı e bu adam evlendikten 5 sene sonra da böyle olurduki sanmıyorum yani öyle adamdan hayır geleceğini

Hasatvakti Hasatvakti yorumları okudum ama bir de şöyle bir şey var şimdi arkadaşınız 5 yıllık evli olsaydı ya da konudaki arkadaş gene aynı şeyler olmaz mıydı bu sefer evliyken olacaktı çok duyuyorum evlilikten once beraber yaşanmış heycan kalmamış diye ama bence bu karşı tarafla alakalı e bu adam evlendikten 5 sene sonra da böyle olurduki sanmıyorum yani öyle adamdan hayır geleceğini
Adamla alakalı tabiki, arkadasımın sevgilisi bir düğüne gitmiş damadın heyecanını falan görmüş etkilenmiş damat simdi biz senle aynı evde mi kalıcaz diye gelinin ellerini öpüp seviyormuş, çocuk da içinden geçirmiş biz asla böyle şeylerin heyecanını yaşamayacağız diye, ertesi günü de arkadaşımı bu nedenden terk etmiş, başka bir sorunları yoktu bildiğim kadarıyla, gayet iyilerdi. Arada sevgi olsaydı ne olursa olsun bırakmazdı bu da var demekki sevgisi bitmiş, evliliğe de bir şeyler saklamak gerek diyorum o yüzden etraftan gördüklerime dayanarak, sabah onunla uyanmak, beraber kahvaltı yapmak, bu duyguların hepsinin evlilikte yeri bambaşka, bir de mesela sevgiliyken adam bu durumda terk edebilir nasılsa sevgiliyiz diye, ama evli adam içinden bu kadınla evlendim tekrardan onu sevebilirim diye düşünebilir, gerçi konu sahibi maddi nedenlerle aynı evde kalıyormuş orası ayrı, genel olarak türk erkeği elde ettiğinin kıymetini bilmez, şöyle olsaydı böyle olsaydı der uzar gider bu mevzu, allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :KK66:

Bende mesaj attım cevap vermemeye başladı.Sonra öğrendim ki bir başkası var...Ama sizinki öyle değildir inşallah.Biraz özletin kendinizi

Eger bitecekse ne yaparsaniz yapin sadece sureyi biraz uzatirsiniz ama yine de biter. Yapilacak tek sey kendinize odaklanmaniz. Hobi edinin bir seyler yapin ama bu lonuda cok kurup kurcalamayin. Yani biraz onu hayatinizin merkezinden cikarin, merkeze kendinizi koyun. Onu da merkeze yakin bir yere. Umarim anlatabilmisimdir. Kendinile ilgilenin. Birakin. Gidecek kisiyi urganla bagkasaniz yine gider. Bitirek isteyen de enunde sonunda bitirir. Olacagi varsa engelleyemezsiniz. Tek yapilacak sey kendi hayatiniza odaklanip kendinizi yassyin kendiniz icin yasayin. Enerjinizi biraz onun uzerinden cekin.

Ay lütfen ahlak dersi vermeye gelmesin kimse, ben kimseyi yargılamıyorum çünkü. Valla bakalım kızlar sizi de haberdar edicem durumlardan şu an için pek bir gelişme yok bu gün daha konuşkandı sadece o da havadan sudan. Bakarsınız bir derdi varsa çözülür yakında

Bende mesaj attım cevap vermemeye başladı.Sonra öğrendim ki bir başkası var...Ama sizinki öyle değildir inşallah.Biraz özletin kendinizi
Hiç cevap vermemesi durumunda carlarım heralde ama tabi çok geç cevap veriyor olması da güzel olmuyor. Hatta geç gelicem diye haber vermeyi unutuyor bazen. Ben de doğal olarak adam yerine koymuyor musun beklediğimi bile bile diye kızıyordum. Artık kızmıyorum ağzımı bile açmıyorum hatta kendisinin akıl etmesini bekliyorum sadece.

Hiç cevap vermemesi durumunda carlarım heralde ama tabi çok geç cevap veriyor olması da güzel olmuyor. Hatta geç gelicem diye haber vermeyi unutuyor bazen. Ben de doğal olarak adam yerine koymuyor musun beklediğimi bile bile diye kızıyordum. Artık kızmıyorum ağzımı bile açmıyorum hatta kendisinin akıl etmesini bekliyorum sadece.
Konuşmadan aklınızdakı sorular sızı gerdıkce gerecek.. 5 yıl evli gıbıymışsınız . Bırbırınızde emeklerınız var . Konusun gerekırse konusmadan bugun bu sorunlar acıga cıkmadan uyumcz dıyın.. Bır ımza mı yanı baglayıcı unsur sız es olarak endıselenıyor evde yolunu beklıyorsunuz bence bır sıkıntı var ve konuşun konusturana kadar. Ikınızın bırbırıne sorumlulukları var.

Yılların alışkanlığı oturmuş ilişki bence hatta deyince bitirmeyi gözü kesmemiş sizi yedeklemis gibi hissettim..yani radarinda biri var yorumuna bende katılıyorum..yoksa neden dokunmasin kacsin sifre degistirsin
Net bir konuşma ayarlayın kararlı olduğunuzu gösterin madem bana bu kadar kapılarını kapıdan ışte yol deyin böyle bir ilişkiye devam edemeyeceğiniz söyleyin elbet dili çözülür

Telefonuna girmeyi başardım. Mesaj falan yoktu. Ama aynı kişiyle yapılmış bir sürü konuşma vardı. Araştırdım biraz aynı meslekten ikisi de yani iş de olabilir başka bir şey de. Gözlemlemeye devam edicem eninde sonunda anlarım çok sürmez.

Oooo sende bendensin :KK43: tek fark var benim ki her an evlenelim diyor ama ben emin olamiyorum yine de her neyse bu erkekleri anlamak çok zor canım benim. Bazen ona buna sıkılıp sana yansitabiliyor. Bak sana kısaca kendimden anlatayım 2 yıllık ilişkim var evlilik muhabbeti zaten sürekli geçiyordu sonra ben eve geri döndüm okul bitti sevgilim orda kaldı. Benden ailememe soylememi istedi bende daha erken okulum yeni bitti diyince iliskimiz darma duman oldu kaç defa büyük kavgalar edip bitirdik sadece 3-4 ayda defalarca tartıştık ayrıldık sonra yine barıştik . Ama beni umursamayan takmayan kafasına göre gezen toza oydu sacma ama aynı zamanda evlenmek isteyen de oydu bende tam aksine daha evlenmek istemiyordum ama deli gibi kıskanıyor özlüyordum bitmesini istemiyordum. Sonuç ? Suan da mutluyuz çok şükür ama ben 2 ay boyunca çok cabaladim yeri geldi tükürdüğümü yaladim yeri geldi ettiğim lafları yedim bazen aşk. Sevgi fedakarlık gerektiriyor canım benim hayırlısı olsun tekrar

Şifrelerin değişmesine takıldım bir de el sürmemesine. Bu ikisi genelde devreye başka bir kadın girdiğinde yapılan klişelerdendir. Arada yazdıklarınızı okuyamadım inşallah kolaylıkla çözülür sorun her ne ise..

Açık açık sormadan bu cevapları alabilmen mümkün değil.Öyle laf arasında değilde, konuşmamız lazım diyerek gerçek bir ortam yaratıp,çalışan televizyonu kapatıp yüzünü ona dönüceksin önce.Sonrada nelerin eksildiğini sıralayıp,artık evlilik kelimesinin bile geçmediğininde altını çizip, sonundada şimdi bunların nedenlerini bana açıklar mısın ? eğer aramızda eksilen yada vazgeçilen şeyler varsa bunu bilmeye hakkım var diyerek sözü ona bırakmalısın.Şayet bişey yok tarzı bi cevap verirse,o zamanda ''o zaman ya kendini düzelt yada bu yaptıklarına geçerli bir sebep bul ve artık bu durum bi sonuca bağlansın'' de.Varsa bi mesele ortaya dökülür böylece.

Sürekli konuştuğu kişinin kim olduğunu öğrenmeniz lazım. numarayı kaydedip özelden arayın gün içinde bakalım kim çıkacak. Erkek ismiyle kaydettiği bir kız olabilir. kafanızı bulandirmak istemem ama ne kadar sıkıntısı olsa da sizden uzak oasi el surmemesi biraz garip. baska birine ilgi duymaya başlamış gbi geldi bana :/

Back