• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

bence onu biraz kendi haline bırak.
su an sadece kendine odaklan. spora başla bir an önce,
arkadaşlarınla vakit geçir,
neyin var diye sorma, ilgilenme.
umursamıyormuş gibi davranmaya başla.
İki alternatif var, ya noluyoruz diye toplicak kendini,
yada demek ki bensizlik çok da sarsmıcak kendisini diye
ayrılmak için hamle yapıcak.

Sen evlenmeden kendini atarsan adamın kucağına, hevesini aldırırsan, evliliğe özel bişey bırakmazsan o adam evlilikten bahseder mi sana? ? ? Anlamıyorum şu insanları ya Alman hayatına ne kadar özenirsiniz. 3 aydır elini sürmüyormus süreceği kadar sürmüş kardeşim. O şimdi bakar artık evlenecegi kıza.

evlilige özel bırakması gereken şey kadın vücudumu oluyor şimdi. anlamadım ben.
karşılıklı olarak atmışlar birbirlerini, kucaklaşmışlar.
bu tartışmaya açık bir durum degil. kendi hayatları onları bağlar. felaket bir yorum bu.

Arkadaşlar yorumlar gördüm okudum anlamında beğeniyorum. Şüpheli davranışlarının sonucu zaten bizi anca iki yola götürür dediğiniz gibi. Elbette ömür boyu acı çekmek naptım ben demek yerine sadakatsizliğini görürsem anında kesip atarım. Fakat şu an elimde bir delil yok.
Evdeki işlerini ben mi görüyorum tamamen hayır. Zaten çok da yetişemiyorum her yere. Bir şey derse de robot değilim ki demeyi biliyorum. Zorda da bırakmıyorum elbette. Ortak etmeye çalışıyorum bir şekilde onu işlere.
Kilo sorunumu sanırım doktora gidip çözmem gerekecek çünkü hormonal sıkıntıdan dolayı aldım kiloyu. Tedaviye pazartesi başlayacağım artık ertelemeyeceğim.
Ben aynı evde yaşamanın bir şeyleri paylaşmanın evlenmeden önce çok iyi bir deneyim olduğunu biliyorum artık. Her halini görüyorum. Bakın aynı eve çıkmadan evlenelim dediğinde evlenseydim evliyken size şu an boşansam mı diye soruyor okacaktım belki de. Hem kendinizi çok tabularla kapatmayın insanlar aralarındaki her şeyi evde yaşamıyor. Benimle biz birlikte olduktan sonra da evlilik hayali kurdu. Yani istediğimi aldım artık evlenmem ki şeklinde yaklaşmıyor duruma.
Dün gelen arkadaşlarımın gözlemlerini soruyorum şu an. Onu kaybetmeyi elbette istemem ama beni kaybetmeyi göze alan birine de hayatımda yer veremem.
Şu Self servisi kullanmak için telefona şifre gelmesi gerekmiyor mu? O fark etmeden nasıl yapabilirim? Yapmış olanınız bir anlatıversin bana lütfen :)

Sen evlenmeden kendini atarsan adamın kucağına, hevesini aldırırsan, evliliğe özel bişey bırakmazsan o adam evlilikten bahseder mi sana? ? ? Anlamıyorum şu insanları ya Alman hayatına ne kadar özenirsiniz. 3 aydır elini sürmüyormus süreceği kadar sürmüş kardeşim. O şimdi bakar artık evlenecegi kıza.

Erkeklerin hevesi 2 sevişmelikse evlendikten sonra nasıl elinizde tutuyorsunuz? O zaman da sevişme için türlü oyunlarınız şartlarınız mı var? Ödül kurabiyesi gibi bir şey mi bu sevişme?

merhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az kaldı (4 gün) ama ben böyle geçecekse 1 yıl daha istemiyorum. onu seviyorum ama artık o ne hissediyor bilemiyorum. onu kaybetmek istemiyorum önceliğim yeniden bu aşkı canlandırmak. yardım edin nasıl anlarım ben onun duygularını düşüncelerini? neden böyle davrandığını? bir yanıtı olmalı bu soruların...
sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin, yanıtlarım çünkü bir yol bulmam lazım.
Sahsen ben iliskilerin cok uzun tutulmasindan yana degilim,bazi seyler cok erken tuketiliyor cunku..belliki sevgiliniz bunalmis daha evlenmeden evli moduna girdim diye dusunebilir ..yada baska birini dusunuyor oda olabilir kisacasi konu erkekse hersey mumkun...

Erkeklerin hevesi 2 sevişmelikse evlendikten sonra nasıl elinizde tutuyorsunuz? O zaman da sevişme için türlü oyunlarınız şartlarınız mı var? Ödül kurabiyesi gibi bir şey mi bu sevişme?

Kadınlarımıza acıyorum cidden kendilerini 10 gr zara indirgiyorlar.

Uzun ilişkilerde de evliliklerde de böyle sorunlar yaşanır bu çok normal. Bunun sebebini evlenmeden sevişmiş olmakta aramak nasıl bir mantık anlamıyorum ben.

Ben başka biri olduğunu düşünüyorum konu sahibİ. Bunu da adamla konuşacaksın. İtiraf edicek. Bize sorman yersiz. 3 aydır neden benimle sevişmiyorsun. Problemin ne demek zor değil.

Bence gerek yok. Adam bıkkın, ilişkiyi sürdürmüyor. İnsanca mertçe sonlandırma cesareti bile yok, mal mal davranıp konu sahibesi artık terk mi eder yoksa yaşayıp gider mi şeklinde takılıyor. Bu karakterde birine asla neden bana artık ilgi duymuyorsun diyip kendimi düşürmem dimdirek terk eder geçerim.

Bence gerek yok. Adam bıkkın, ilişkiyi sürdürmüyor. İnsanca mertçe sonlandırma cesareti bile yok, mal mal davranıp konu sahibesi artık terk mi eder yoksa yaşayıp gider mi şeklinde takılıyor. Bu karakterde birine asla neden bana artık ilgi duymuyorsun diyip kendimi düşürmem dimdirek terk eder geçerim.

Evet o da mantıklı. Ama 5 yılın hatrına ufak bir ihtimal belki problemi başkadır diye sorup elimden geleni yapmş olmak isterdim sanırım ben.

konunu bastan sona okudum. benim fikrim baskasina asik olmus erkek asik olunca evdeki kadina el surmuyor. bu benim fikrim tabi yanilabilirim de .telefondaki mesajlari silmesinin nedeni acaba telefonunu kurcaladigini mi anladi.devamli yazistigi kizi takibe al sosyal medyadan arastir bilgi edin.umarim yaniliyoruzdur.

Arkadaşlar yorumlar gördüm okudum anlamında beğeniyorum. Şüpheli davranışlarının sonucu zaten bizi anca iki yola götürür dediğiniz gibi. Elbette ömür boyu acı çekmek naptım ben demek yerine sadakatsizliğini görürsem anında kesip atarım. Fakat şu an elimde bir delil yok.
Evdeki işlerini ben mi görüyorum tamamen hayır. Zaten çok da yetişemiyorum her yere. Bir şey derse de robot değilim ki demeyi biliyorum. Zorda da bırakmıyorum elbette. Ortak etmeye çalışıyorum bir şekilde onu işlere.
Kilo sorunumu sanırım doktora gidip çözmem gerekecek çünkü hormonal sıkıntıdan dolayı aldım kiloyu. Tedaviye pazartesi başlayacağım artık ertelemeyeceğim.
Ben aynı evde yaşamanın bir şeyleri paylaşmanın evlenmeden önce çok iyi bir deneyim olduğunu biliyorum artık. Her halini görüyorum. Bakın aynı eve çıkmadan evlenelim dediğinde evlenseydim evliyken size şu an boşansam mı diye soruyor okacaktım belki de. Hem kendinizi çok tabularla kapatmayın insanlar aralarındaki her şeyi evde yaşamıyor. Benimle biz birlikte olduktan sonra da evlilik hayali kurdu. Yani istediğimi aldım artık evlenmem ki şeklinde yaklaşmıyor duruma.
Dün gelen arkadaşlarımın gözlemlerini soruyorum şu an. Onu kaybetmeyi elbette istemem ama beni kaybetmeyi göze alan birine de hayatımda yer veremem.
Şu Self servisi kullanmak için telefona şifre gelmesi gerekmiyor mu? O fark etmeden nasıl yapabilirim? Yapmış olanınız bir anlatıversin bana lütfen :)

Konunuzu okudum . Başka biri olabilir de olmayabilirde ama siz evli değilsiniz . Herhangi bir dava nafaka bir şey olmayacak öyle değil mi .Neden sevgilinize sormuyorsun neler oluyor diye . Sonuçta varsa bir şey sadece süreyi uzatıyorsunuz . Neden mesajları sildiğini sorabilirsiniz . Yani tel de herhangi bir program yüklü değilse kendi siliyordur . Bu da dikkat çekici . o_O

Az uzaklaşın birbirinizden, ayrı kalın özleyin, hep beraber hep beraber sıkılmıştır. Bide erkekler kadın kendine bakmayı bırakırsa ışık hıziyla soğuyorlar, kendine bak güzel görün sevdigine, ama tabi herşeyden õnce adam akıllı bir konuşmayi dene.

self serviste cep telefonuna mesaj gidiyor, telefon sizin elinizdeyken bakın bakcaksanız.
ama bu süre boyunca bence artık neyin var demeyi felan bırakın. kendinizle ilgilenin alışveriş yapın arkadaşlarınızla dışarı çıkın kimse sizden değerli değil.

Bana görede 5 yıl sevgili olup bir şey yaşamasa saçma gelirdi. Kendi açımdan söylüyorum 5 yıllık emek verdiğim hergün birlikte uyuyup uyandığım insanla ilişkim bitse kukumun peşine düşmezdim. Bunun birde evlenmeden yapmanın garantisi yok ya ölürse versiyonu var. Sevgilin ölmüş sen hala kukunun derdine düşeceksen yazık.

Bu gün biraz sordum sen bana canım bile demiyosun ya sadece adımı söylüyorsun ya da bir şey demiyorsun neden dedim. Nerden çıktı diyorum ya dedi. Nasıl yani dedim diyorum ya işte neyin tribi bu bakayım dedi. Trip değil meraktan sordum dedim. Yani farkında bile değildi demediğinin gerçekten yüzünden anladım. Gittikçe ilginçleşiyor. Bir şey silmeye fırsatı kalmadan baktım bu seferde ama bir şey çıkmadı yani normal aramalar falan. Soramadımda baktığımı anlamasın diye o kim neden konuştun o kadar diye.bir de su self servise bakıcam. Yarın işe gitcem malesef dedi. Tamam dedim sıkıldım deyip çıkıp yanına gidicem o gittikten sonra hadi bakalım.

Back