• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

Herkes başka biri olabilir demiş ama ben nedense öyle hissetmedim. Acaba hayatındaki rutinlikten dolayı depresyona girmiş olabilir mi? İlişkinizi canlandırmak adına tabii bütçe el veriyorsa bir tatile gitseniz mesela nasıl olur? Onu mutlu edecektir bu doğum günü sürprizi eğer ondan sonra da silkinip kendine gelmezse acaba biri mi var diye endişelenirdim ben.

Herkes başka biri olabilir demiş ama ben nedense öyle hissetmedim. Acaba hayatındaki rutinlikten dolayı depresyona girmiş olabilir mi? İlişkinizi canlandırmak adına tabii bütçe el veriyorsa bir tatile gitseniz mesela nasıl olur? Onu mutlu edecektir bu doğum günü sürprizi eğer ondan sonra da silkinip kendine gelmezse acaba biri mi var diye endişelenirdim ben.
ben de biri olsa hissederdim diye düşünüyorum ve evet ben de sıkılmıştım evde işe başlamak bile iyi geldi.tavsiyen için de çok teşekkürler canım yalnız ne yazık ki şu an ne vakit ne de nakit var :) yoksa tatiller kime iyi gelmez ki :)
elimden gelen her şeyi yapıyorum ama tedirgin olduğum da doğru. evet belki aynı evde yaşamamalıydın diyenler de haklıdır, fakat artık yapmasaydın etmeseydin değil de olanın yani aynı evde oluşumuzun üzerine çözüm bulsak. çünkü ne onun ne de benim evi ayırma durumu var. maddiyat bazen çoğu şeye engel oluyor.

bu arada ilginiz için teşekkür ederim, biraz hareketlilik katsın monoton düzene diye ona doğum günü hazırladım. yarın doğum günü. sürpriz yapacağım. arkadaşlarını çağırdım yer ayırttım pasta yaptırdım, hediye aldım, iş çıkışı güzelce süslenip püsleneceğim. patronuna da söyledim ki mesai sürprizi olmasın. 2 arkadaşım diyor ki kıymetini bilmiyor o senin, çok bile bu yaptığın ona bir küçük pasta alacaktın yeterdi. ama ben sevdiklerime çok değer veririm onları mutlu etmeye çalışırım hep yani yapım bu. sizce de yanlış mı bu kutlama?
Askerligini yapti mi ?

evlenmeden beraber yaşamaya karşıyım işte sırf bu yüzden karşıyım kesinlikle ben bu adamın seninle evleneceğini düşünmüyorum çünkü zaten evlilik içinde olacak birlik beraberlik herşey yaşanmış bunu imzaya dökmez

iyi de evlendikten sonra da aynı durumlar yaşanabilir.
o zaman evlenenler 2-3 seneye sıkılacak mı?

evlenmeden beraber yaşamaya karşıyım işte sırf bu yüzden karşıyım kesinlikle ben bu adamın seninle evleneceğini düşünmüyorum çünkü zaten evlilik içinde olacak birlik beraberlik herşey yaşanmış bunu imzaya dökmez

Ben tam tersi düşünüyorum şu durumda evli olsalardı adam yine monotonlaşıp hımbıllaşacaktı ama ayrılmak çok daha zor ve sancılı olacaktı.

Şimdi yol yakınken evlenmeden kızımız adamın doğasını güzelce anlamış. İnanın, toplumumuzda evlenme provası beraber yaşama daha yaygın olsaydı kadınların %90ı başkalarıyla evli olurdu, boşanmalar bu kadar artmazdı.

Yani nikah sihirli değnek değil ki öküzleri Romeo yapsın. Adam öküz, nikahlı olsalardı off ben daha çok özen göstereyim demicek yine öküz olacaktı.

Konu sahibesi ben bu adamı hiç beğenmedim bence alma.

hayır yapmadı yapmak da istemiyor zaten
Canim diyeceklerimi sakin yanlis anlama. Ama erkek arkadasin sorumsuz bir karakter gibi duruyor. Kac yillik sevgilisiniz bir an once gidip yapmayi dusunecegine hala yapmak istememesi su an kotu bir durum.
Sakin askerligini yapmadan evlenme. Cok zorluk cekersin canim.
O da sıksın disini. Gelecegini kursun bir an once.

aşk, sevgi,heyecan,enerji bitmiş bu ilişkide,
yani senin sevgilinde. bu halleri bundan kaynaklanıyor.
bana kalırsa biten enerjinin yükselmesi gibi bişi söz konusu degil. bitmişse bitmiştir, bu bir his sonuçta. elimizde degil.
sende aynı tavrı göstermeye başladıgın an kopma ihtimaliniz %99.

ama aynı evde kalıyoruz biz biraz da maddi sebeplerden dolayı ayrı ayrı kira masrafına yetişemediğimizden. monotonluk beni de sıkan bir şey ne gibi değişiklik yapabilirim :)
Bir iki günlüğüne evden gidin sizi özlesin biraz benim aklıma başka bir şey gelmedi, benim yurtta oda arkadaşım da sevgilisinin evinde kalıyordu ara ara yurda geliyordu sevgilisi hemen arıyordu her gün gel seni özledim diye, kız da bana gülüyordu taktiklerim işe yarıyor, bak beni özlüyor diye, gerçi böyle taktiklerle nereye kadar, nitekim 6 senelik ilişki sonunda kızı terk etti çocuk, nedeni de her şeyini gördüm, ev hayatını, evdeki halini, bende bir özelin kalmadı, her şeyi zamanında yaşasaydık keşke demiş :110:

hepsine baktım kızlar face twit watsap instagram messenger hiç birinde bir gariplik yok. bir mesaj vb. yok. yani silmediyse. ama şu an hiçbir şey yok. en kötüsü de anlama çabaları, anlasam belki çözüm bulucam @kontanjant sen de aynı yollardam geçtim demişsin neler yaptın canım biraz anlatabilir misin? @brokenangel26 böyle bir şey olduysa öğrenmenin bir yolu var mı? hepiniz biri olabilir deyince içime kurt düştü
aynı sevgilinizin tavırları vardı beni aldatan kişide. ilgilenmemeler , mesajlarıma cevap vermemeler, anlamsızca bir soğukluk. adam benden soğudukça, bende bir sürprizler ilgiler alakalar adamı kendime çekmek için. geleceğe dair konuşmama, dokunmak istememe, hissediyordum ama ben kendime bile itiraf edemiyordum. yok canım yapmaz diyordum.
gerçekle yüzleşmekten korktuğum için araştırmaya hiç girmedim, he telefon falan kurcalardım birşey çıkmazdı, o zaman sosyal medya yoktu ama
ben kaçsam da gerçek beni buldu maalesef anlamak için ne yapman gerek bilmiyorum ama hesaplarını takipte ol illa açık verir. birde telefonunda kayıtlı erkek isimlerinin, erkek olduklarından emin olma
ben neden benden ayrılmadın madem başkalarıyla ilişki kuracaktın dedim, ben senle evlenecektim onlarla gönül eğlendiriyordum dedi, beni de bir elde tutuyormuş yani aklınca.
ama ben hissediyordum, sen öyle birşey hissetmiyormuşsun o yüzden belki ben yanılıyorumdur, kadın hisseder çünkü

ister istemez takipteyim. şifreleri istemedim tekrar girmeye çalışmış da girememiş demesin diye. nasılsa kendim çözebiliyorum :) telefonunun şifresi de parmak izi istesem de çözemem arama ve mesajları var orada ama yani bir şekilde girmem lazım. onun da bir yolunu bulursam tamamdır. bir şey çıkacağını da sanmıyorum ya neyse emin olayım. başka ne gibi bir sorunu olabilir ısrarla sorduğum halde benimle konuşamadığı?

bunları yaparken aklında bulunsun.

bazı mail hesaplarımda ayarlarım vardır, normalde kullandığım bilgisayar dışında bir yerden giriş yapılırsa otomatik mail gelir. Muhtemelen sosyal medya hesaplarının da böyle özellikleri vardır, pek kullanmıyorum.

sonra suçlanmayasın.

bence adamı sal biraz
22 yaşından 26 yaşına kadar seninle geçirmiş, en "hızlı" olacağı zamanlarda hep ilişkisi olmuş üstlelik de aynı evdesiniz, adam bekar hayatı yaşayamamış resmen. şimdi sen 1-2 sene içinde de evlenmek istersin. ooo ayrı dert, alırım bir dal.
ha bu demek değil ki sen olmasaydın her gece başka birinin yanında uyanacaktı veya sanki sen adamı zorla mı tuttun? ama bu 27 yaş sendromunda erkeklere bişeyler oluyor işte..sanki hayatı kaçırmış gibi hissediyorlar.
belki gerçekten seviyordur ve eşeklik ettiğini anlar, gelir geçer
belki tersine tüm heyecan vs. bitmiştir sürdürmek istemiyordur -bu da ayrı bir erkek kafası, bittiyse söyle be adam? dimi? yok onu da söyleyemez böyleleri. bazısı bitirme sorumlulğu almak istemez. bazısı ben onu bırakırsam kızın onca senesine yzık olur kendini toparlayamaz filan diye düşünür. bazısı iyi kötü bir ilişkim var der cesaret edemez.
dediğim gibi sal. spor salonuna yazıl, kendine vakit ayır, işine önem ver, kariyer planla, adamı uzaktan tabi takip et ama ne oluyor bilmem ne filan deme. çok üstüne gitme. ısrarla filan sorma. çünkü zaten sormuşsun soracağını..varsa bir derdi kendisi anlatacak bir zahmet. bir süre gözlemle bakalım.

kızlar iş arasında dönemedim size hemen ama hepinizin yorumunu tek tek ve dikkatli dikkatli okuyorum. MissCherryBlossom MissCherryBlossom senin yorumunu okuyunca kikirdedim bildiğin :D bence de evlenmeden ev hayatını görmek aslında çok iyi bir şey kişi evlenmek isterse o durumda da evleniyor neticede. Alys Alys biliyorum canım mail ya da bildirim gittiğini özellikle mailde ve facebookta çok oluyor. @kontanjant canım aslında sevindim seni kandıramadığına hem bak şimdi ne güzel bebişin de olacakmış umarım çok mutlusundur. Hasatvakti Hasatvakti nereye gideyim ki canım kalabileceğim kimse yok şu an ha belki bir süre sonra kardeşimi ziyarete giderim. ama yalnız bırakmak daha tehlikeli değil mi? @gunes_ay canım ben de istemiyorum askerlik yapmasını. askerliğin zorunlu olması da saçma geliyor bana. zaten askere gidip gelirse dönüşte işinde çok zorlanır.
bu akşam bir gelişme olmayabilir ama yarın bakalım doğum gününde napacak? maddi sıkıntıları var gibi bu ara yani mailinden öyle anladım..

bence adamı sal biraz
22 yaşından 26 yaşına kadar seninle geçirmiş, en "hızlı" olacağı zamanlarda hep ilişkisi olmuş üstlelik de aynı evdesiniz, adam bekar hayatı yaşayamamış resmen. şimdi sen 1-2 sene içinde de evlenmek istersin. ooo ayrı dert, alırım bir dal.
ha bu demek değil ki sen olmasaydın her gece başka birinin yanında uyanacaktı veya sanki sen adamı zorla mı tuttun? ama bu 27 yaş sendromunda erkeklere bişeyler oluyor işte..sanki hayatı kaçırmış gibi hissediyorlar.
belki gerçekten seviyordur ve eşeklik ettiğini anlar, gelir geçer
belki tersine tüm heyecan vs. bitmiştir sürdürmek istemiyordur -bu da ayrı bir erkek kafası, bittiyse söyle be adam? dimi? yok onu da söyleyemez böyleleri. bazısı bitirme sorumlulğu almak istemez. bazısı ben onu bırakırsam kızın onca senesine yzık olur kendini toparlayamaz filan diye düşünür. bazısı iyi kötü bir ilişkim var der cesaret edemez.
dediğim gibi sal. spor salonuna yazıl, kendine vakit ayır, işine önem ver, kariyer planla, adamı uzaktan tabi takip et ama ne oluyor bilmem ne filan deme. çok üstüne gitme. ısrarla filan sorma. çünkü zaten sormuşsun soracağını..varsa bir derdi kendisi anlatacak bir zahmet. bir süre gözlemle bakalım.
ben de çok düşündüm bunu hani acaba ilişkimiz olmasaydı n'apardı diye :) saldım bu ara hani onu sevdiğimi hissettiriyor muyum? evet ama sıkıyor muyum? hayır. canı nasıl isterse öyle davranıyor. ilişkilerin 5. yıl sendromu da varmış. baya zordayız sanırım sendromlardan :(

ben de çok düşündüm bunu hani acaba ilişkimiz olmasaydı n'apardı diye :) saldım bu ara hani onu sevdiğimi hissettiriyor muyum? evet ama sıkıyor muyum? hayır. canı nasıl isterse öyle davranıyor. ilişkilerin 5. yıl sendromu da varmış. baya zordayız sanırım sendromlardan :KK43:
bendede vardı bi ara 4 yıllık ilşkimde yapan bendim özleme yok canım aşkım yok sevişmek yok sarılmak yok içimden gelmiyordu bunları yapmak sanki bıkmış gibiydim 6 ay boyunca sonra düzeldim sonrada ayrıldık zaten bazen insan istemsizce bıkıyor herşeyden belki bunalım gibi bişeye girmiştir gitmeyin üstüne bırakın döner dolaşır gelir

kızlar iş arasında dönemedim size hemen ama hepinizin yorumunu tek tek ve dikkatli dikkatli okuyorum. MissCherryBlossom MissCherryBlossom senin yorumunu okuyunca kikirdedim bildiğin :KK70: bence de evlenmeden ev hayatını görmek aslında çok iyi bir şey kişi evlenmek isterse o durumda da evleniyor neticede. Alys Alys biliyorum canım mail ya da bildirim gittiğini özellikle mailde ve facebookta çok oluyor. @kontanjant canım aslında sevindim seni kandıramadığına hem bak şimdi ne güzel bebişin de olacakmış umarım çok mutlusundur. Hasatvakti Hasatvakti nereye gideyim ki canım kalabileceğim kimse yok şu an ha belki bir süre sonra kardeşimi ziyarete giderim. ama yalnız bırakmak daha tehlikeli değil mi? @gunes_ay canım ben de istemiyorum askerlik yapmasını. askerliğin zorunlu olması da saçma geliyor bana. zaten askere gidip gelirse dönüşte işinde çok zorlanır.
bu akşam bir gelişme olmayabilir ama yarın bakalım doğum gününde napacak? maddi sıkıntıları var gibi bu ara yani mailinden öyle anladım..
Valla bilemiyorum benim arkadaş ne zaman yapsa işe yarıyordu çocuk pervane oluyordu kızın etrafında :KK70:
Bu biraz da erkeğin karakteriyle alakalı, bazı erkek aynı evde yaşayınca sıkılır, usanır; bazısı da 40 sene kalsa sevgisinden gram eksilme olmaz, yalnız bırakınca öyle bir şey yapacaksa zaten sizi zerre hak etmemiştir böylece anlarsınız. Aranızda evlilik konusu geçmiyor mu hiç, nasıl geçmez ya, 5 senelik ilişkiniz varmış, işinizi de elinize almışsınız o_O ama yine de mesela evlenince aynı evde yaşayacak olmanın verdiği heyecanları çoktan tükettiğiniz için sıkılmış olabileceği geliyor aklıma, bence aldatma falan yoki başka biri olsa zaten anlardınız.

Back