• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

hani sabah işe gidiyor akşam tekrar yanıma eve geliyor. arada dışarda geçirdiği tek vakit iş zamanı onu da arada birkaç defa farklı günlerde ve saatlerde arayıp denetledim işte mi gerçekten diye. evet işteydi. hani her akşam yanıma gelen adam ne ara bakacak başkasına. şifresini de çözmenin bir yolunu bulsam eminim kimse de yoktur. çünkü sadakat konusunda benden bile güvenilir belki. bir kere soğuduysa geri dönmez diye bir şey de yok. yapabileceğim bir şey olmalı mutlaka. bir de uzun süreli ilişkim bu benim bundan önce uzun süreli olmadı hiç. bu yüzden bu durumu yaşayan olduysa tavsiyelerini dinlemek isterim.
doğum günü olayına cevap vereniniz de olur mu ki :)

evlenme isteği konusunda sıkıştırmadım hiç çünkü okulum vardı ailem zaten okul bitmeden izin vermezdi, işi ile ilgili de bir değişiklik olmadı, ben çalışmaya da bu hafta başladım hani başka bir değişim yok. iş haricinde sorarsanız bir çok şeyi şifreli ve birbirimizin şifresini bilirdik, değiştirmiş. ne zaman değiştirdi bilmiyorum ama hep kullandığı şifreler değil...

Durduk yere şifreler değişti ise bunun altından bir şey çıkacağı kesin.

Durduk yere şifreler değişti ise bunun altından bir şey çıkacağı kesin.
ne zaman değişti şifreleri onu da bilmiyorum ki ama bulurum benim için çok zor değil. bakayım hatta şimdi öğle arasında :KK23: değişen şeylerden biri de ikimiz de çok kilo aldık. acaba artık böyle beğenmiyor mu beni? benimki hormonal kaynaklı bu yüzden fazla zayıflayamıyorum da. şu an kiloluyum yani.

Başkasından hoşlanıyor bence. İnşalkah yanılıyorumdur ama bana işyerinden biri gibi geldi.
iş yerlerin de hiç kadın yok o yüzden diyorum eminim diye,
ha tabi sosyal mecralara bakmak gerekiyor. şu an instagramına bakıyorum. ben beyaz tenli koyu renk saçlı ve mavi/yeşil gözlüyüm. beğendiklerinin özellikleri de genellersek böyle hatta hepsi böyle şu meşhur modeller falan. ama mankenler tabi ve genel olarak bikinili mayolu falanlar klasik pozları. tanımadığım kişiler de var listelerde ama ne bir konuşma ne bir mesaj yok. sadece şifre değişmiş. anlayamadım ben :KK14:

Ben monotonluktan olduğunu düşünmüyorum. Yani bu hareketler monotonluk için fazla, öyle olsa evli çift kalmazdı dünyada heralde. Ya birisi var ya da sadece sizden soğumuş. Sizde yani, devamlı aynı evde kalmalar, evlenen bayanlar gb kendi salıp kilo almalar. Toparlanın bence biraz. Bu kişi hayatınızdan da çıkabilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Bekarsınız yani.

Şifre değiştirme kısmı bana tuhaf geldi birşey gizliyor muhtemelen güvenlik olarak yaptıysa sanada söyleyebilir şuan şifreyi.Ayrıca ilgisiz davranıyosa ve siz sarıldığımda bile hiçbirşey yapmıyor demissiniz başka birine ilgi duyuyor olabilir mi diye düşündüm :KK14:

yaşadım biliyorum, başkası olabilir maalesef, dikkatli olun
monotonluk böyle olmaz, uzaklaşmış sizden karşılık vermiyor
şuanki çabanı çok iyi anlıyorum bende geçtim aynı yollardan, doğum günü sürprizini yapma bence üzülebilirsin
kaçan kovalanır, sana nasıl davranıyorsa daha soğuk davran

Acaba aldatıyor yada aldattı pişmanlık felan içinemi kapandık ki..Pek hayra alamet değil yaptıkları

hepsine baktım kızlar face twit watsap instagram messenger hiç birinde bir gariplik yok. bir mesaj vb. yok. yani silmediyse. ama şu an hiçbir şey yok. en kötüsü de anlama çabaları, anlasam belki çözüm bulucam @kontanjant sen de aynı yollardam geçtim demişsin neler yaptın canım biraz anlatabilir misin? DelyDoly DelyDoly böyle bir şey olduysa öğrenmenin bir yolu var mı? hepiniz biri olabilir deyince içime kurt düştü

Seni tedirgin etmek icine kurt düsürmek istemem ama benim basimada böyle birsey gelmisti. Eski erkek arkadasimin tüm sifreleri vardi bende bir gün degistirdigini fark ettim neden diye sordugumda gecistirdi birde sürekli mesai yapiyordu (güya). Ben ayrildiktan sonra ögrendim yalniz. Umarim böyle birsey degildir. Belkide cani birseye s1k1ldi sana anlatamiyor

Yani durduk yere bir insan ortada bir sıkıntı yoksa bu kadar kapanmaz.Kesin bir problem var.Söylediklerinde direkt aldatmayı akla getiriyor tabii biz dedik diye adamın günahını da alma takipte ol.

Seni tedirgin etmek icine kurt düsürmek istemem ama benim basimada böyle birsey gelmisti. Eski erkek arkadasimin tüm sifreleri vardi bende bir gün degistirdigini fark ettim neden diye sordugumda gecistirdi birde sürekli mesai yapiyordu (güya). Ben ayrildiktan sonra ögrendim yalniz. Umarim böyle birsey degildir. Belkide cani birseye s1k1ldi sana anlatamiyor

Yani durduk yere bir insan ortada bir sıkıntı yoksa bu kadar kapanmaz.Kesin bir problem var.Söylediklerinde direkt aldatmayı akla getiriyor tabii biz dedik diye adamın günahını da alma takipte ol.
ister istemez takipteyim. şifreleri istemedim tekrar girmeye çalışmış da girememiş demesin diye. nasılsa kendim çözebiliyorum :) telefonunun şifresi de parmak izi istesem de çözemem arama ve mesajları var orada ama yani bir şekilde girmem lazım. onun da bir yolunu bulursam tamamdır. bir şey çıkacağını da sanmıyorum ya neyse emin olayım. başka ne gibi bir sorunu olabilir ısrarla sorduğum halde benimle konuşamadığı?

ister istemez takipteyim. şifreleri istemedim tekrar girmeye çalışmış da girememiş demesin diye. nasılsa kendim çözebiliyorum :) telefonunun şifresi de parmak izi istesem de çözemem arama ve mesajları var orada ama yani bir şekilde girmem lazım. onun da bir yolunu bulursam tamamdır. bir şey çıkacağını da sanmıyorum ya neyse emin olayım. başka ne gibi bir sorunu olabilir ısrarla sorduğum halde benimle konuşamadığı?
Telefon parmak izi ise uyurken sessizce parmagını ekranda okut :D :D Ayy ne fenayım yaaa :D :D

şifre şu bu değil de benimle konuşmasını sağlamam lazım. dıştan 26 yaşında ama içi 56 gibi davranıyor bu ara. televizyon başında vakit geçirmekten bıktım

Back