• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

Montunun cebini kurcaladım. Sigara paketi buldum şok oldum. Çünkü içmez kendisi. Diğer cepte de kibrit. Ne bunlar dedim kaldırımda buldum dedi. Gözüme baka baka yalan söylemiyosun dimi dedim. Saçmalama falan dedi. Sana güveniyorum o zaman dedim. Ama yalan şu an güvenemiyorum :( ee napcaksın peki dedim ofiste birine vercem dedi hatta aradım bile sana süprizim var diye dedi. Bu konuşma dün akşam 10 civarı oldu. Sonra gece ilk defa uykudan kalktı beni kendine çekti o kadar zaman sonra. O uyuyor henüz. Ben de telefona baktım az önce aramalar duruyor bu gün silinme yok. Ama aralarında söylediği kişi de yok. Yani paket onun olabilir. Bir de bu mu çıkacak başıma çok merak içindeyim ve sinirim bozuldu.

Kızlar nasıl bu kadar emin oldunuz? Sebebini söyler misiniz bana. Tamam uzun ilişkim var işte ama hiç bu tarz sorun yaşamadım daha önce o yüzden nasıl anlarım ne yapmalıyım falan çok deneyimsizim. Ve size göre karşımda kar yürür izini belli etmez tilki var.

Montunun cebini kurcaladım. Sigara paketi buldum şok oldum. Çünkü içmez kendisi. Diğer cepte de kibrit. Ne bunlar dedim kaldırımda buldum dedi. Gözüme baka baka yalan söylemiyosun dimi dedim. Saçmalama falan dedi. Sana güveniyorum o zaman dedim. Ama yalan şu an güvenemiyorum :KK43: ee napcaksın peki dedim ofiste birine vercem dedi hatta aradım bile sana süprizim var diye dedi. Bu konuşma dün akşam 10 civarı oldu. Sonra gece ilk defa uykudan kalktı beni kendine çekti o kadar zaman sonra. O uyuyor henüz. Ben de telefona baktım az önce aramalar duruyor bu gün silinme yok. Ama aralarında söylediği kişi de yok. Yani paket onun olabilir. Bir de bu mu çıkacak başıma çok merak içindeyim ve sinirim bozuldu.
Kız bu çocuktan zarar gelmez daha yalan bile söyleyemiyor baksana. Kaldırımda zaten sigara ve kibrit yanyana durcak onuda sevgilin alıcak yok daha neler :D pis bişeyi alıp arkadaşına sürpriz yapıcak iyice saçmalamış :D git bugün bakalım. Bir sıkıntısı var kesin ya. Borcu falan olabilir. Bikaç hafta sonra al karşına düzgünce net bi şekilde konuş. Birşeyleri gizlediğini bunu bildiğini ama kaç yıllık sevgilisinden sakladığı için çok kırıldığını söyle. Sorun neyse birlikte atlayacağınızı söyle. Baksana bi sıkıntısı var sigaraya başlamış. Onu bile size söyleyemiyor.

Yalnız sizi tebrik ederim çok soğuk kanlisiniz. Ben bu kadar sakin kalmayi basaramazdim sanırım. Hayatında birinin olduğunu düşünmüyorum ama sanırım sıkılmış artık. Ayni evde her seyi yasamissiniz diyenlerde ayri bi alem yani. Hic bir sey yasanmayip 5 yil suren iliskide bir sey yasanmadigi icin biter yani. Sikilacak adam bir sey yasanmamasindanda sikilir.Bitirmek isteyene bahane cok. Ben bu durumu savunmuyorum ama o yaklasim kesinlikle dogru degil. Hakkınızda hayırlısı olsun. Takipteyim gelişmelerden haberdar edin mutlaka.

Benc
merhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az
bunu söylemek istemezdim ama bu Ada'mın ilgisini çeken kesinlikle biri var. İş şu bu derdi olsaydı uzun süreli olmazdı dönem dönem gelir geçerdi kendinizi düşünün moralinizin bozuk olsa bile sürekli surat mı asarsınız. Ve el sürmüyo demişsiniz sağlık sorunu falan yoksa aklında biri vardır çünkü beş yıllık ilişki diyorsunuz. Arama kayıtları mesajlar siliniyorsa bu da işaret. Hiç şunu yapayım bunu yapayım diye düşünmeyin eskisi gibi olmaz çünkü

Montunun cebini kurcaladım. Sigara paketi buldum şok oldum. Çünkü içmez kendisi. Diğer cepte de kibrit. Ne bunlar dedim kaldırımda buldum dedi. Gözüme baka baka yalan söylemiyosun dimi dedim. Saçmalama falan dedi. Sana güveniyorum o zaman dedim. Ama yalan şu an güvenemiyorum :KK43: ee napcaksın peki dedim ofiste birine vercem dedi hatta aradım bile sana süprizim var diye dedi. Bu konuşma dün akşam 10 civarı oldu. Sonra gece ilk defa uykudan kalktı beni kendine çekti o kadar zaman sonra. O uyuyor henüz. Ben de telefona baktım az önce aramalar duruyor bu gün silinme yok. Ama aralarında söylediği kişi de yok. Yani paket onun olabilir. Bir de bu mu çıkacak başıma çok merak içindeyim ve sinirim bozuldu.
Paket kesinlikle onun yolda buldum koca bir yalan. Zaten arama kaydını da bulamamışsınız yalan söylüyor kesinlikle

Winston markaydı içindekileri saydım. Bakalım bir değişiklik olmuş mu. Lazer randevum vardı ona gidip geldim çünkü. Arada ama telefonla uğraştımı anlayamadan cebine aldı :/

Winston markaydı içindekileri saydım. Bakalım bir değişiklik olmuş mu. Lazer randevum vardı ona gidip geldim çünkü. Arada ama telefonla uğraştımı anlayamadan cebine aldı :/

Canım okudum yazdıklarını üzüldüm. Netleşse durum eminim sen de rahat edersin. Bir tuhaflık var dogru diyorsun başkası olmayabilir. İnşallah durum netlesir.

Yani bence aldatmak olmayabilir ama baska dert ettigi bir sey var. Sigaraya da başlamış baksanıza..
Siz alın karsiniza oturtun konusun. Bur derdin varsa yaninda olmak isterim, senin acın benim acım. Seni böyle benden uzaklasmış gördükçe cok üzülüyorum, izin ver birlikte gögüsleyelim derdini de.
Ben aldatma olacagini zannetmiyorum sanki ekonomik sıkıntılar gibi duruyor gibi geldi bana.. umarim öyledir. Gencsiniz çünkü ustesinden gelirsiniz oyle bir seyse eger.
Allah yardimciniz olsun

Kızlar nasıl bu kadar emin oldunuz? Sebebini söyler misiniz bana. Tamam uzun ilişkim var işte ama hiç bu tarz sorun yaşamadım daha önce o yüzden nasıl anlarım ne yapmalıyım falan çok deneyimsizim. Ve size göre karşımda kar yürür izini belli etmez tilki var.

bir erkeği kolay kolay değiştiremezsin. ama bir erkek de durup dururken değişiyorsa ya da sizin tanıdığınızdan daha umursamaz ilgisiz davranıyorsa, kafasını karıştıran biri var demektir. benim için en önemli belirti ise tensel olarak uzak durması.
bilmiyorum ama sanki duygusal olarak bişeyler bitmiş gibi.

sonuç nedir çok merak ettim
ben de ilk mesajda biri mi var dedim ama diğer tüm mesajları da okuyunca yoktur ya dedim kendi kendime, sanırım sevgi azaldı aradaki ama bilemedim tabi deneyimli ablalarımız daha iyi bilirler :)
umarım hakkınızda en hayırlısı olur

bakalim sana bi supriz yapacak mi ? sira onda .bide bisey soracagim 3 ay hic yakinlasma olmadi dedin ya. o yaklasmayinca sende mi uzak durdun

evlenme isteği konusunda sıkıştırmadım hiç çünkü okulum vardı ailem zaten okul bitmeden izin vermezdi, işi ile ilgili de bir değişiklik olmadı, ben çalışmaya da bu hafta başladım hani başka bir değişim yok. iş haricinde sorarsanız bir çok şeyi şifreli ve birbirimizin şifresini bilirdik, değiştirmiş. ne zaman değiştirdi bilmiyorum ama hep kullandığı şifreler değil...

Iste cozmussunuz olayi.. evlilikte bile bu donemlerden gecilir . Monotonluga girilir .Ama bi sekilde baglilik vardir ve ama.isteyerek ama tek tarafin zoruyla ugrasilirsa asilabilir .
Ama sizde bu bag yok , zorunluluk yok ve o baskasina ilgi duymaya baslamis bile..

Back