neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

bilemiyorum ya valla depresyona girdim psikolojim bozuldu

Bu adam sana iyi gelmiyor emin ol, bir yerden başlaman lazım. Senin çoluk çocukla uğraşacak birisi olmadığın aşikar. Böyle bir adamdan ne sana koca olur ne de başkasına. Bırak kendi başını yaksın bu adam.

Okurken üzüldüm aklıma başka birine yönelmiş olmasından başka bişey gelmedi :

sailor moon canım konuyu baştan sona okumadım ama anladığım kadarıyla 5 yıllık ililkinde erkek arkadaşın aranmaya başlamış. Bence onu kapının önüne koy ve hiçbirşey olmamış sanki o hayatında olnamış gibi davran. Hatta bence yeni birilerini bul takıl biraz. Eğlenmeye çalış çünkü böyleleri için kendini üzmeye değmez. Beş para etmez adam için yas tutma keyfine bak.

bütün konuyu başından sonuna kadar okudum. öncelikle ilk tavsiyem güçlü ol üzülme diyemem elbette üzüleceksin, zaten üzülmezsen bir sıkıntı var demektir, ama dik dur ve güçlü ol.
ilk başlarda üstüne gidiyorsun birşeye canı sıkılmıştır sende ne oldu ne oldu dediğinde iyice bunalmıştır diye düşündüm ama işin rengi değişikmiş.
ben senin yerinde olsaydım bu kadar araştırıp kendimi harap etmezdim. içimde ne varsa hepsini yüzüne kusup çıkar giderdim evden.gerisi ona kalırdı. bana dert olacağına ona olsun derdim. bence senin bu zamana kadar susmuş olman bile işlerin bu raddeye gelmiş olmasına sebep olabilir.
'evde işler yolunda ilgilenmesemde sorun çıkartmıyor' mantığıyla kendini iyice salmış rahatlamış olabilir.
bence vakit kaybetmeden içinde ne varsa söyle hatta ağır konuşarak söyle, tabi bitme ve devam etme ihtimali yüzde elli,yarı yarıya.herşeye hazırsan konuş

erkek arkadaşının davranışlarının bir çok nedeni olabilir.ama sana soğuk davranıyor olması sıkılmış olabilir.5 yıl sonuçta ve aynı evde yaşıyorsunuz.bir ilişki yıllar sürdüğü zaman bile monotonlaşıyor ki siz bir de aynı evde yaşıyorsunuz ki bu durumu daha da hızlandırıyor yani monotonluğu.evlilik düşüncesi açılmıyorsa artık aranızda demek ki evlenmeyi düşünmüyor ki zaten evli gibisiniz.ki erkekler evliliğe pek yanaşmaz yani zor evlenirler.erkek arkadaşında evlenince nasıl bir hayatın beklediğini gördü ve evlilik fikrinden uzaklaştı.bence aynı evde yaşamaya başlayarak hata yapmışsın.çünkü erkekler çabuk sıkılır.bence karşına al konuş.herşeyi açık açık sor.

Alakası yok. Erkek arkadaşıma kalsa hemen nişan düğün yapar. Ki bizde aynı evde yaşadık. Sıkılma gibi bir durum yok yani. Her erkekte bir değil.

aynı durum bir arkadaşımın başına geldiği için söylüyorum.2 yıl aynı evde yaşadılar ve sonu hüsran.her erkek bir değil tabi ki.ama yakın davranıyor ve erkek karşılık vermiyorsa ya çok ciddi bir sıkıntısı vardır ya da birliktelikten sıkılmıştır

Nasil surundureceksin? Ne yapmayi dusunuyorsun? Hala beraber misiniz? Intikam almak icin baskalariyla olursan sen daha cok uzulursun. Bence onu hayatinin merkezine koyarak dusunme

Neden eklemiş. Madem sorun vardı neden senle konuşmadı. Ya netten tanıştığı kızla 40 dk konuşmak ne demek. Birde buluşmuş. Attın dimi evden

bence süründürmekden falan vazgeç sen önce kendini kurtar zorlanacaksın çünkü. belki şimdi değil belki yarın değil ama zor bir süreç bekliyor seni duygusal olarak. onu umursama o er yada geç tıpış tıpış yalvar yakar geri dönecek

Bence yalvarmayacak. Açıkcası tüm genişliğiyle başka kızlarla görüşen ve kız arkadaşınıb bunları öğrenmesinden çekinmeyen biri. Fazla beklentiye girmemek laZım. Mesela sen birini aldatsan sevdiğin kişiyi kaybetmemek için bunu saklarsın bir şekilde öğrenemez ama bak sailormoon öğrenmiş. Demek adamda kaybetme korkusu yok. Ya bu erkekler niye böyle mal benimde babam mal. S
Hayattan soğudum bunların yüzünden

yalvarır mı çok emin değilim ama geri geleceğine adım kadar kadar eminim.isterse 10 kişiyle konuşsun kadın vazgeçtiğinde erkek tıpış tıpış dönüyor. beklenti yaratmak içinde söylemiyorum. tecrübeyle sabit.
at gibi giden it gibi döner. yeterki tekmeyi yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…