- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.621
- 78
- 33
- Konu Sahibi sailor moon
-
bilemiyorum ya valla depresyona girdim psikolojim bozuldu
Okurken üzüldüm aklıma başka birine yönelmiş olmasından başka bişey gelmedimerhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az kaldı (4 gün) ama ben böyle geçecekse 1 yıl daha istemiyorum. onu seviyorum ama artık o ne hissediyor bilemiyorum. onu kaybetmek istemiyorum önceliğim yeniden bu aşkı canlandırmak. yardım edin nasıl anlarım ben onun duygularını düşüncelerini? neden böyle davrandığını? bir yanıtı olmalı bu soruların...
sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin, yanıtlarım çünkü bir yol bulmam lazım.
Kız bide evden kovarken bel altı vur azıcık. Erkeklik gururu batsın pisliğin.
Alakası yok. Erkek arkadaşıma kalsa hemen nişan düğün yapar. Ki bizde aynı evde yaşadık. Sıkılma gibi bir durum yok yani. Her erkekte bir değil.erkek arkadaşının davranışlarının bir çok nedeni olabilir.ama sana soğuk davranıyor olması sıkılmış olabilir.5 yıl sonuçta ve aynı evde yaşıyorsunuz.bir ilişki yıllar sürdüğü zaman bile monotonlaşıyor ki siz bir de aynı evde yaşıyorsunuz ki bu durumu daha da hızlandırıyor yani monotonluğu.evlilik düşüncesi açılmıyorsa artık aranızda demek ki evlenmeyi düşünmüyor ki zaten evli gibisiniz.ki erkekler evliliğe pek yanaşmaz yani zor evlenirler.erkek arkadaşında evlenince nasıl bir hayatın beklediğini gördü ve evlilik fikrinden uzaklaştı.bence aynı evde yaşamaya başlayarak hata yapmışsın.çünkü erkekler çabuk sıkılır.bence karşına al konuş.herşeyi açık açık sor.
Burda yazdiklarini benzer şekilde ona yazıp okutsan nasil olur acaba
Kızlar öğrendim her şeyi. 3 4 kıza yazmış. Cevap alabildiği 2si olmuş. 1i ile 1 kere buluşmuş. Daha sonra silmiş. Onları da Tinderdan bulmuş. Ben herkese kapatırdım kendimi ilişkim var diye. Artık kapılar açık. Veonu süründüreceğim
Neden eklemiş. Madem sorun vardı neden senle konuşmadı. Ya netten tanıştığı kızla 40 dk konuşmak ne demek. Birde buluşmuş. Attın dimi evdenKızlar öğrendim her şeyi. 3 4 kıza yazmış. Cevap alabildiği 2si olmuş. 1i ile 1 kere buluşmuş. Daha sonra silmiş. Onları da Tinderdan bulmuş. Ben herkese kapatırdım kendimi ilişkim var diye. Artık kapılar açık. Veonu süründüreceğim
Bence yalvarmayacak. Açıkcası tüm genişliğiyle başka kızlarla görüşen ve kız arkadaşınıb bunları öğrenmesinden çekinmeyen biri. Fazla beklentiye girmemek laZım. Mesela sen birini aldatsan sevdiğin kişiyi kaybetmemek için bunu saklarsın bir şekilde öğrenemez ama bak sailormoon öğrenmiş. Demek adamda kaybetme korkusu yok. Ya bu erkekler niye böyle mal benimde babam mal. Sbence süründürmekden falan vazgeç sen önce kendini kurtar zorlanacaksın çünkü. belki şimdi değil belki yarın değil ama zor bir süreç bekliyor seni duygusal olarak. onu umursama o er yada geç tıpış tıpış yalvar yakar geri dönecek
Bence yalvarmayacak. Açıkcası tüm genişliğiyle başka kızlarla görüşen ve kız arkadaşınıb bunları öğrenmesinden çekinmeyen biri. Fazla beklentiye girmemek laZım. Mesela sen birini aldatsan sevdiğin kişiyi kaybetmemek için bunu saklarsın bir şekilde öğrenemez ama bak sailormoon öğrenmiş. Demek adamda kaybetme korkusu yok. Ya bu erkekler niye böyle mal benimde babam mal. S
Hayattan soğudum bunların yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?