- Konu Sahibi sailor moon
Sonuç ne oldu bitti mi tamamen? Merak ettim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer sayfaları okumadım sadece bunu okudum anladığım tek şey.. bu adam sizden ayrılcak yer yapıyo hatta başka biri var çok büyük ihtimal.. önce siz davranın siz ayrılın ki hırsa kapılıp daha kötü duruma düşürmeyin kendinizi...merhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az kaldı (4 gün) ama ben böyle geçecekse 1 yıl daha istemiyorum. onu seviyorum ama artık o ne hissediyor bilemiyorum. onu kaybetmek istemiyorum önceliğim yeniden bu aşkı canlandırmak. yardım edin nasıl anlarım ben onun duygularını düşüncelerini? neden böyle davrandığını? bir yanıtı olmalı bu soruların...
sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin, yanıtlarım çünkü bir yol bulmam lazım.
Diğer sayfaları okumadım sadece bunu okudum anladığım tek şey.. bu adam sizden ayrılcak yer yapıyo hatta başka biri var çok büyük ihtimal.. önce siz davranın siz ayrılın ki hırsa kapılıp daha kötü duruma düşürmeyin kendinizi...
Baştan belliymiş zaten böyle olacağı.. inşallah kolay atlatır bu dönemi.. evlenmeden bitakım şeyler yaşanmasa bu duruma gelinmez.. ya da ayrılık olsa bile unutmak yeni hayata adapte olmak daha kolay olur diye düşünüyorumBen üşenmeden okudum. Çok zor bir durum ve en son da adam ayrılmış zaten. Tekrar barıştılar mı merak ettim uzun zamandır yazmamış
Canım ya şu heriflere bu kadar kıymet vermeyin kaybetme korkuları olsun.. kolay kolay ulaşamasınlar size... daha iyisi çıkar karşına.. maymun iştahlı olan bu şahıs seni üzdüğüne göre hiç de iyi değilmiş o yüzden kendini oyalıycak kafanı dağıtacak meşgaleler bul kendine.. kız arkadaşlarınla vakit geçir bunun üstüne terapi tanımıyorum.. geçip gidecek elbet sen en az yıpranmayla atlatmaya bak ilaçlarla uyuşturma kendini gencecik kızsınmerhaba kızlar, kendimi daha toplayamadım yine psikoloğa gittim sağlam bir ilaç başlattı. herif resmen hayatımla oynadı ya bir de benim için de kolay değil diyor. hem üzgün hem kırgın hem de çok öfkeliyim. madem emin değilsin ne diye evlenme teklif ediyosun iyi ki aileme söylememişim evlencez diye..
hani diğer konuda yazdım ya telefonunda gördüm baktıklarını falan diye 1.si onun özel hayatına çok müdahale etmekmiş bu çok kızgınmış bana telefona baktıkça sinirleniyormuş. halbuki aldatan o ben baktım diye suçlu çıkıyorum nasıl oluyorsa! 2.si beni aldattığında arkadaşlarımla konuşmam hataymış. konuşcakmışım ama ben herkesle konuşmuşum. etrafımda yakın olduğum zaten çok az insan var 5 6 kişiden fazla değil konuştuğumun sayısı ama beyfendiye çok geldi. yemeseydin o haltları ben de konuşmasaydım. bunlarmış hatalar. bana çok şans vermiş düzelteyim bunları diye ama ben düzeltmemişim. artık yapamıyormuş. ayrı eve çıkakmışız. sanki aynı evdeyiz çok anlamlı bir hayatımız varmış gibi. ev arkadaşı gibiydik daha ziyade soğukluğu yüzünden. ayrı kalırsak belki özlermişiz de devam edermişiz. hiç sanmıyorum olacağını ama yine de son bir şans vermek istiyorum dedi. ben şoktayım tabi. daha da şans vercem falan diyo kopar kafasını at çocuklara maç yapsınlar yani tam da. ama niye hala seviyorum? hala bu kadar çok ağlıyorum? acaba ilaç yeterli gelmedi mi bana?Zor olan neymiş? Bitirme sebebi ne?
maddi sebeplerden dolayı 2 yıldır birlikte kalıyorduk canım heyecanlı falan diye değil yani. yoksa ben de istemeye istemeye ya heyecanı birter de istemese diye korka korka oturdum. ki oldu da işte sonunda. ailem daha önceki evime gelmişlerdi artık karşılayamadığımı taşındığımı söylemedim sadece ben yanlarına gittiğim onlar da çalıştıkları için gelmediler hiç. ama onun ailesi baskın yapmaya gelecekmiş o yüzden de kolaya kaçtı. ama kolaya kaçan değil ilişkisine sahip çıkan adam lazımAileniz size hiç sormadı mı nerede yasıyorsun evini barkını merak etmediler mi hiç? 5 yıl diyorsun aynı evde yaşadık diyorsun ve iyiki aileme söylememişim diyorsun, sen geçen 5 yılına, biriyle evlenmeden aynı evde yaşamışlığına acımalısın, ailem bilmiyor okey, ileride birisi hayatına girdiğinde senin evlilik dışı biri ile yaşadığını bilse seni kabul edecek mi? Ben erkek olsam etmem asla. Tamam devir değişti de mahrem denen şey mahremde yani. Bu kadar geniş davranıp birçokşeyi tüketmek hiç iyi olmamış. Siz de evleneceğiniz zaman biriyle beraber yaşama hissinin heyecanını bile yaşamaz hale gelirsiniz büyük ihtimal. Neden bazı heyecanları zamansız yaşarsınız ki? Üzüldüm, insallah düzelirsiniz ve aynı hatayı tekrar yapmazsınız..
İlaç diyo hala.. avuç avuç iç tane tane kesmez seni tövbe yaa.. aklını başına al da kendini toparlamaya çalış ilaç falan bi b.ka yaramıyo mala bağlıyosun unutkanlık falan yapıyo bi zaman sonra.. ve bu acı geçtikten sonra sen diyosun ki ne aptalmışım kendimi zehirlemişim hem de beni aldatıp hem suçlu hem güçlü bi terbiyesiz şahsiyetsiz için diye kendine kızıyosun.. yoluna bak.. adam sana o dönemde belki de yemeğini yaptırdı çamaşırını yıkattı ihtiyaçlarını gördürdü belki de cinselliği bile yaşadınız ve iş sahibi olunca seni bıraktı yeni heyecanlara yelken açtı.. aklının bi yerinde kalsın aynı hataları tekrar etme kıymetini kendi kendine düşürmehani diğer konuda yazdım ya telefonunda gördüm baktıklarını falan diye 1.si onun özel hayatına çok müdahale etmekmiş bu çok kızgınmış bana telefona baktıkça sinirleniyormuş. halbuki aldatan o ben baktım diye suçlu çıkıyorum nasıl oluyorsa! 2.si beni aldattığında arkadaşlarımla konuşmam hataymış. konuşcakmışım ama ben herkesle konuşmuşum. etrafımda yakın olduğum zaten çok az insan var 5 6 kişiden fazla değil konuştuğumun sayısı ama beyfendiye çok geldi. yemeseydin o haltları ben de konuşmasaydım. bunlarmış hatalar. bana çok şans vermiş düzelteyim bunları diye ama ben düzeltmemişim. artık yapamıyormuş. ayrı eve çıkakmışız. sanki aynı evdeyiz çok anlamlı bir hayatımız varmış gibi. ev arkadaşı gibiydik daha ziyade soğukluğu yüzünden. ayrı kalırsak belki özlermişiz de devam edermişiz. hiç sanmıyorum olacağını ama yine de son bir şans vermek istiyorum dedi. ben şoktayım tabi. daha da şans vercem falan diyo kopar kafasını at çocuklara maç yapsınlar yani tam da. ama niye hala seviyorum? hala bu kadar çok ağlıyorum? acaba ilaç yeterli gelmedi mi bana?
ne biliyim psikolog verince iç diye içmem lazım algısı oluştu sanırım. valla adam hayatını yoluna koydu benimkinin de var olan düzenini bozdu ve şimdi başından atıyor başka açıklama yapamıyorum. 6 sene ya dile kolay emeklerime de çok üzülüyorum.İlaç diyo hala.. avuç avuç iç tane tane kesmez seni tövbe yaa.. aklını başına al da kendini toparlamaya çalış ilaç falan bi b.ka yaramıyo mala bağlıyosun unutkanlık falan yapıyo bi zaman sonra.. ve bu acı geçtikten sonra sen diyosun ki ne aptalmışım kendimi zehirlemişim hem de beni aldatıp hem suçlu hem güçlü bi terbiyesiz şahsiyetsiz için diye kendine kızıyosun.. yoluna bak.. adam sana o dönemde belki de yemeğini yaptırdı çamaşırını yıkattı ihtiyaçlarını gördürdü belki de cinselliği bile yaşadınız ve iş sahibi olunca seni bıraktı yeni heyecanlara yelken açtı.. aklının bi yerinde kalsın aynı hataları tekrar etme kıymetini kendi kendine düşürme
Çok haklısın canım da bu öküzlere işlemiyo emek falan.. kendinin yemediği halt kalmamış evlenirken el değmemiş kız arar böylesi.. boşver kurtulmuşsun bu zihniyetteki adamlardan hayır gelmez.. yeniden sıfırdan başla ve o dingile de acı çektiğini gösterme sakın.. pardon da şans istemeye o gelsin kıçına tekmeyi atan da sen.. o kadar sinirlendim ki o çocuğa neler saydırcam da değmez hiç... biz kadınlar aynı hayatı paylaştıkça bağlanıyoruz erkeklerin biçoğu ise sıkılıyo bu durumdan.. bu senin için tecrübe olsun ve aynı durumu yaşama bidaha.. okulun bitti sanırım inşallah güzel bi iş de bulursun ve Allah karşına hayırlı şerefli merhametli ve sadık bi adam çıkarsın inşallah.. şu hayatta kendi varlığından kıymetli bi şey olmasın.. iyi ol iyi davran kendine.. kıymeti başkasına değil kendine ver öncelikle.. bak nasıl mutlu olcaksın ve etrafındakiler de sana daha çok saygı duyup kıymetini bilecekler.. mutlaka kafanı dağıtacak dikkatini başka yönlere çekecek şeyler yap.. sil at o ş..zi senin sevgini falan haketmiyone biliyim psikolog verince iç diye içmem lazım algısı oluştu sanırım. valla adam hayatını yoluna koydu benimkinin de var olan düzenini bozdu ve şimdi başından atıyor başka açıklama yapamıyorum. 6 sene ya dile kolay emeklerime de çok üzülüyorum.
Çok üzücü bir durum. Yalnız oğlana değil sana kızarım ben. Senden sıkıldıgı için farklı heyecanlar aramaya kalkıştı. 5 yılın hatrına şans vermekle hata yaptın. Koyacaktın tekmeyi, kendisi suçlu olacaktı ilişkide. Şimdi senden yüzlü. Arayı da farklı heyecanlar için özgür olmak için istemiştir. Erkek olup bitirmeyi bile becerememiş, eğer aradıgını bulamazsa geri dönebilmek için açık kapı bırakmış.hani diğer konuda yazdım ya telefonunda gördüm baktıklarını falan diye 1.si onun özel hayatına çok müdahale etmekmiş bu çok kızgınmış bana telefona baktıkça sinirleniyormuş. halbuki aldatan o ben baktım diye suçlu çıkıyorum nasıl oluyorsa! 2.si beni aldattığında arkadaşlarımla konuşmam hataymış. konuşcakmışım ama ben herkesle konuşmuşum. etrafımda yakın olduğum zaten çok az insan var 5 6 kişiden fazla değil konuştuğumun sayısı ama beyfendiye çok geldi. yemeseydin o haltları ben de konuşmasaydım. bunlarmış hatalar. bana çok şans vermiş düzelteyim bunları diye ama ben düzeltmemişim. artık yapamıyormuş. ayrı eve çıkakmışız. sanki aynı evdeyiz çok anlamlı bir hayatımız varmış gibi. ev arkadaşı gibiydik daha ziyade soğukluğu yüzünden. ayrı kalırsak belki özlermişiz de devam edermişiz. hiç sanmıyorum olacağını ama yine de son bir şans vermek istiyorum dedi. ben şoktayım tabi. daha da şans vercem falan diyo kopar kafasını at çocuklara maç yapsınlar yani tam da. ama niye hala seviyorum? hala bu kadar çok ağlıyorum? acaba ilaç yeterli gelmedi mi bana?
Sen bunları düşünme eğer dönerse de yolla gitsin.. karşına ilgi duyacağın biri çıkarsa şans ver saplanıp kalma bu baltaya.. onsuz hayat daha güzel olacak emin ol.. kendine güven.. ne güzel kendi ayaklarının üstündesin bu sana güç katsın..evet buneyahuuu okulum bitti hatta bittikten sonra oldu hep bunlar. 5 aydır çalışıyorum 8 aydır da sorunlar var sürekli. açık kapı bırakmış da kendisine siyah kuğucum da ya ben kapatırsam o kapıyı? belki özleriz derken kendini kast etti de ya ben özlesem bile belli etmezsem. bilemiyorum şu an yalnız pek geri döncek biri değil. yani sanmıyorum tekrar gelmek istesin
Sen bunları düşünme eğer dönerse de yolla gitsin.. karşına ilgi duyacağın biri çıkarsa şans ver saplanıp kalma bu baltaya.. onsuz hayat daha güzel olacak emin ol.. kendine güven.. ne güzel kendi ayaklarının üstündesin bu sana güç katsın..
umarım en azından tek hedefim mutlu olmak..Ayrıldığınıza şükür edeceksin.
Tecrübe ile sabit.umarım en azından tek hedefim mutlu olmak..
hani diğer konuda yazdım ya telefonunda gördüm baktıklarını falan diye 1.si onun özel hayatına çok müdahale etmekmiş bu çok kızgınmış bana telefona baktıkça sinirleniyormuş. halbuki aldatan o ben baktım diye suçlu çıkıyorum nasıl oluyorsa! 2.si beni aldattığında arkadaşlarımla konuşmam hataymış. konuşcakmışım ama ben herkesle konuşmuşum. etrafımda yakın olduğum zaten çok az insan var 5 6 kişiden fazla değil konuştuğumun sayısı ama beyfendiye çok geldi. yemeseydin o haltları ben de konuşmasaydım. bunlarmış hatalar. bana çok şans vermiş düzelteyim bunları diye ama ben düzeltmemişim. artık yapamıyormuş. ayrı eve çıkakmışız. sanki aynı evdeyiz çok anlamlı bir hayatımız varmış gibi. ev arkadaşı gibiydik daha ziyade soğukluğu yüzünden. ayrı kalırsak belki özlermişiz de devam edermişiz. hiç sanmıyorum olacağını ama yine de son bir şans vermek istiyorum dedi. ben şoktayım tabi. daha da şans vercem falan diyo kopar kafasını at çocuklara maç yapsınlar yani tam da. ama niye hala seviyorum? hala bu kadar çok ağlıyorum? acaba ilaç yeterli gelmedi mi bana?