• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

at bunu evden! at at at at!
bu nedir ya?..
Tinderdan 4 kişiye yazmış,2 si cevap vermemiş diğerleriyle buluşmuş falan.Oğluşumuza da bak sen,evdeki yerli yerinde duracak ama kendisi macera peşinde orda burda fındık kıracak..
at şunu evden de aklı başına gelsin yahu

uzuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar. sorunları çözdük diyeyim kısaca psikolojik olarak bireysel ve evlilik danışmanlığı alıyorum şu an. şöyle söyliyim ta başta normal görüp fark etmeden yaptığımız bazı hatalar getirmiş bizi bu duruma ama tekrarlanacağını sanmıyoruz. şimdilik Allah nazardan saklasın mutluyum. tek diyeceğim zorda kaldığınızda destek almaktan çekinmeyin. kendimiz çözemiyoruz bazen. en azından bana çok iyi geldi hatta bize çok iyi geldi :)

Evlenmeden beraber olduysan adamın da içinde varsa diğer kişileri merak ediyor olabilir yani, bazen bazı şeyler sonra yaşanmalı diye düşünüyorum.

merhaba,
benim kaçırdıgım kısım 1 kişiyle görüşmüş dedin, o kişi şüphelendiğin kız mı çıktı? bide tam olarak başkasıyla ilişki yaşamış mı yoksa sadece chat mi?

merhaba,
benim kaçırdıgım kısım 1 kişiyle görüşmüş dedin, o kişi şüphelendiğin kız mı çıktı? bide tam olarak başkasıyla ilişki yaşamış mı yoksa sadece chat mi?
evet o şüphelendiğim kızmış tatlım ve sadece konuşma başka bir şey yok. eğer ki olsaydı zaten psikoloğa falan gitmeye gerek kalmazdı kapının önünde bulurdu kendini ;)

merhaba kızlar, benim 5 yıllık bir ilişkim var. başlarda ikimizin de okulu falan derken evlenmedik bekledik. bana niyetinin hep bu yönde olduğunu hissettirdi. sonra o mezun oldu benim 2 yılım daha vardı. o çalıştı, birlikte kalmaya başladık, her şey çok güzeldi gerçekten. tartışsak da gülsek de sevinsek de üzülsek de hep bilirdim beni sevdiğini. ben de yazın mezun oldum. taşındık ve daha çok yeni bir işe girdim ben. her şey çok iyi gidiyor gibi değil mi?
hiç de değil malesef. yaklaşık 3 aydır bu adam bana el sürmez oldu her anlamda. aşkımı bitanemi geçtim, canım bile demez oldu.aramazsam aramıyor, yazsam cevap vermiyor, insan içinden gelir bir sarılır ama sarılmıyor. hatta ben öpünce sarılınca karşılık bile vermiyor. bu durumsa beni çok üzüyor. sormayı denedim yok bir şeyim cevabını aldım, üstüne gitmeyeyim dedim gelişme olmadı. ondan beklemeyip ben sarılsam çekiliyor kaçıyor gibi hissediyorum.
son 1 yıldır evlilik lafı zaten geçmez olmuştu.millet evlenmeyi planlar uzun ilişkilerde ama ben önümü göremiyorum. yıldönümümüze çok az kaldı (4 gün) ama ben böyle geçecekse 1 yıl daha istemiyorum. onu seviyorum ama artık o ne hissediyor bilemiyorum. onu kaybetmek istemiyorum önceliğim yeniden bu aşkı canlandırmak. yardım edin nasıl anlarım ben onun duygularını düşüncelerini? neden böyle davrandığını? bir yanıtı olmalı bu soruların...
sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin, yanıtlarım çünkü bir yol bulmam lazım.
seni şuan okadar iyi anlıyorumki bende tam olarak aynı durumdayım sadece benim ilişkim 3 yıllık bu yıl bianda bişe oldu sürekli enerji dolu benimle her anlamda ilgilenen adam gitti sevgililer birbirlerini öperler değilmi olması gereken bu değilmi en son nezaman beni dudağımdan öptü hatırlamıyorum bile 1 ayı geçmştir o yuzden seni çok iyi anlıyorum şuan bende ikilemdeyim çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum ama uyklularım kaçıyor artık düşünmekten mutlu değilim kendine bi çözüm bulursan l-ütfen banada yardımcı ol canım

seni şuan okadar iyi anlıyorumki bende tam olarak aynı durumdayım sadece benim ilişkim 3 yıllık bu yıl bianda bişe oldu sürekli enerji dolu benimle her anlamda ilgilenen adam gitti sevgililer birbirlerini öperler değilmi olması gereken bu değilmi en son nezaman beni dudağımdan öptü hatırlamıyorum bile 1 ayı geçmştir o yuzden seni çok iyi anlıyorum şuan bende ikilemdeyim çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum ama uyklularım kaçıyor artık düşünmekten mutlu değilim kendine bi çözüm bulursan l-ütfen banada yardımcı ol canım
canım benim özelden konuşalım istersen

tatlım sorunun ne olduğunu bulman lazım önce. aldatmadan dolayı senden soğuduysa doğru kapının önüne... bir dknı bile boşa harcama... ama eğer soğuma sebebi ilişkinin monotonlaşmasıysa buna çözüm bulabilirsin...

3 kelime, 1-iletişim 2- psikolojik danışmanlık..

evlenme isteği konusunda sıkıştırmadım hiç çünkü okulum vardı ailem zaten okul bitmeden izin vermezdi, işi ile ilgili de bir değişiklik olmadı, ben çalışmaya da bu hafta başladım hani başka bir değişim yok. iş haricinde sorarsanız bir çok şeyi şifreli ve birbirimizin şifresini bilirdik, değiştirmiş. ne zaman değiştirdi bilmiyorum ama hep kullandığı şifreler değil...
Ayni evdemi yaşadınız

Back