• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

ıg ne zaman takıplesmısler
takıpcı sayısı ne alemde? paylasılan fotolar ne durumda?
konuyu bastan sona okumustum banlıyken
bende hayatında bırı oldugunu dusunuyoru ve sız bunu en azından sımdıkı kadar bılgıye sahıp oldugunuzu bılse dırek depresyona baglayıp cark edıcek dıyede korkuyorum sızın adınıza
konuşmaları 13 ekimde başlamış. ama takipleşmeleri ne zamandan bilmiyorum onu göremiyorum malesef. zamanı gelince bilmesi gerekiyorsa gözüne soka soka öğreteceğim ne bildiğimi. şu an tek bildiğim kızın da aynı meslekten olduğu ve garip biri olduğu

kız sevgilim telefonunda numarasını bulduğum instagramda da takipleştiği biri canım. hani o....unun teki diye daha kısa tanımlayacağım ama ban yerim siteden :/

anladım,
sen tanımıyorsun galiba, erkek arkadasın çevresi olan bir tip degilse
%90 iş dolayısıyla görüştügü biridir.

konuşmaları 13 ekimde başlamış. ama takipleşmeleri ne zamandan bilmiyorum onu göremiyorum malesef. zamanı gelince bilmesi gerekiyorsa gözüne soka soka öğreteceğim ne bildiğimi. şu an tek bildiğim kızın da aynı meslekten olduğu ve garip biri olduğu
aslında gorursun konusma balonunda kalp ısaretı varya hanı begenılerı gordumuz yer oradan bakabılırsın aslında cok eskı degılse bulursun bence .

bence kız sizin sevgilinizi radarına almış. sevgiliniz de hoşlanmış ve vicdan azabı çekiyor. sigara bence de kızın çünkü ben sigara kullanıyorum annem kullanmaz ve ne yaparsam yapayım duş almadığım müddetçe doğru düzgün gitmiyor o koku. alırdınız yani.

bence şu an en mantıklısı yaptığınız. çünkü en ufak bir sorgulamada bağırıp çağırmada suçlu direkt siz olursunuz. giyim tarzınızı,saçınızı değiştirin. sevgilinizin dikkatini çekersiniz. bu şekilde kız huysuzlanacak ve büyük oynamaya başlayacak. ve eğer tahmin ettiğim gibiyse aralarındaki durum, böylelikle yakalamanız daha da kolay olacaktır.

ama içten söylüyorum, umarım sadece dertleşmekten hoşlandığı bir kızdır bu.

kızın sigarasını niye taşısın ki? istese çok rahat yanında taşıyabilecek biri.
Bu arada hepinize söylemiş olayım, instagramda kız bunu takip etmiş, o da kızı ama karşılıklı beğeni yok. ve benimkinin hesabında bir sürü fotomuz var, aşkım canım bitanem diye etiketli. yine de kız umursamadıysa bile fark etsin diye kızı takip ettim bir kaç da fotosunu beğendim. elbet ikisinden biri sorar bir şey varsa diye düşündüm.
Keşke bunu yapmasaydınız. Aptal değillerse, işkillendiğinizi anlarlar. Madem takibe geçip hata yapmasını bekleyeceksiniz daha temkinli davranın.

keşke kızı instagramda takip etmeseydiniz.
ve şu konuda size katılıyorum kesin net bir şey yakalamadan hiçbir şey belli etmemeye çalışmalısın ki geçiştiremesin.
şimdi sorsanız işle ilgili konuştum der konuyu kapatır ve artık daha fazla saklar ne saklıyorsa.
bir de siz self e girince mesaj gitmiştir sevgilinize?

çevresi çok olan biri değil tanımadığım birinin numarasının falan olması zaten şüphemi pekiştiren. ya bilmiyorum mantıklı düşünemedim sanırım sinirden şu an ben de diyorum keşke takip etmeseydim kızı diye ama çok geç. önce kendimden denedim self servise girmeyi mesaj gidiyor mu diye gitmiyormuş. yine de garantiye alıp gizli sekmeden giriyorum.

yalnız gizli işler yapsa telefonuna ismini felan kaydeder mi ya ne bileyim
aynı şeyi düşünüyordum tam sen yazdın bak. neyse bu akşam bakalım napacak? en azından şöyle içten bir sarılsa öpse dünyalar benim olacak. izlemeye devam ederken işimi doğru düzgün yapamadım bu gün. kendimi toplamam lazım kızlar. hemen cevap vermezsem yanlış anlamayın.

çevresi çok olan biri değil tanımadığım birinin numarasının falan olması zaten şüphemi pekiştiren. ya bilmiyorum mantıklı düşünemedim sanırım sinirden şu an ben de diyorum keşke takip etmeseydim kızı diye ama çok geç. önce kendimden denedim self servise girmeyi mesaj gidiyor mu diye gitmiyormuş. yine de garantiye alıp gizli sekmeden giriyorum.
Ben şuan için ciddi bir ilişkiden ziyade flörtleşme, kur yapma safhalarında olduklarını düşünüyorum. Yoksa kartları bu kadar açık durmaz seninkinin. Anlaşılan heyecan peşinde. Yinede yanılıyoruzdur inş.

napiim canım ya öyle her şüphede de silemiyorsun ki karşındakini. başta da dediğim gibi kesinlik kazanmadan ona bir şey söylemeyeceğim saklayamasın varsa diye

Sakinsiniz diyorum ya bu yüzden işte . Ben güvenmediğim inanmadığım insana bakışımla duruşumla her şekilde hissettiririm malesef .Yengeç burcuyum ondan diyorum bu özelliklerimden diyorum . :110: Sizin için hayırlısı olsun :)

aynı şeyi düşünüyordum tam sen yazdın bak. neyse bu akşam bakalım napacak? en azından şöyle içten bir sarılsa öpse dünyalar benim olacak. izlemeye devam ederken işimi doğru düzgün yapamadım bu gün. kendimi toplamam lazım kızlar. hemen cevap vermezsem yanlış anlamayın.
flört aşaması bile olsa farkedeceğinizi bilememiş mi ki rehberine ekliyor.. erkek ismiyle felan kaydetse neyse de. instagramda başka kızlar var değil mi?

Hiç bir şey yapmadık! İstediğim zaten hediyeler kutlamalar çiçekler çikolatalar değildi. Bir çift güzel sözü ve bir sarılması yetecekti. Ama play station oynadı ben de izledim. Severim onu oynarken izlemeyi normalde. Ama dün akşamı özel kılmalıydı.. Bana özel olan bir şey kalmamış, hiç değer vermemiş diye düşünüp ağlamaktan gözlerim şişti, zor görüyorum önümü. Anşıyorum parası yok ama parasız da mutlu edebilirdi beni. Yarın 6.yılımızın ilk günü dedim. Karşılık bile vermedi. Bu akşam artık kanıtmış biri varmış yokmuş umrumda değil konuşmak zorunda benimle..

Back