- 28 Mayıs 2015
- 282
- 115
- 53
- Konu Sahibi sailor moon
-
ikimizin de adınaKontrat kimin üstüne
Tamam sen bayansın sonuçta sokakta kalacak değilsin ya. Ayrılmak mı istiyor topla eşyalarını at kapının önüne çok Ciddiyim. Aynı evi paylaştığı aynı yatakta uyuduğu insanı aptal yerine koymak ne demek ya.ikimizin de adına
biliyorum beni düşündüğün için kızdığını. bir de beni düşün sanki başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibiyim. acısı var ama öldürmüyor. izi de kalacak ne olursa olsun. diğer kıza da diyeceğim tek şey, göz göre göre birine bunu yapıyorsa Allah da en kısa zamanda karşılığını ona göstersin.Ailen farklı şehirde mi. Olmadı git ailenin yanında yeni bir hayata başla. Daha kolay olur. Ya kusura bakma şimdiden senaryo yazdım ama İnan çok üzüldüm yazık seni bu kadar üzmeye hakkı yok
O belasını bulur zaten sen merak etme. Ama sen gitme onu kov evden. Param yok naparım falan dersede önceden düşünecekti. Acıma sakın.biliyorum beni düşündüğün için kızdığını. bir de beni düşün sanki başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor gibiyim. acısı var ama öldürmüyor. izi de kalacak ne olursa olsun. diğer kıza da diyeceğim tek şey, göz göre göre birine bunu yapıyorsa Allah da en kısa zamanda karşılığını ona göstersin.
Hiç bir şey yapmadık! İstediğim zaten hediyeler kutlamalar çiçekler çikolatalar değildi. Bir çift güzel sözü ve bir sarılması yetecekti. Ama play station oynadı ben de izledim. Severim onu oynarken izlemeyi normalde. Ama dün akşamı özel kılmalıydı.. Bana özel olan bir şey kalmamış, hiç değer vermemiş diye düşünüp ağlamaktan gözlerim şişti, zor görüyorum önümü. Anşıyorum parası yok ama parasız da mutlu edebilirdi beni. Yarın 6.yılımızın ilk günü dedim. Karşılık bile vermedi. Bu akşam artık kanıtmış biri varmış yokmuş umrumda değil konuşmak zorunda benimle..
Hiç bir şey yapmadık! İstediğim zaten hediyeler kutlamalar çiçekler çikolatalar değildi. Bir çift güzel sözü ve bir sarılması yetecekti. Ama play station oynadı ben de izledim. Severim onu oynarken izlemeyi normalde. Ama dün akşamı özel kılmalıydı.. Bana özel olan bir şey kalmamış, hiç değer vermemiş diye düşünüp ağlamaktan gözlerim şişti, zor görüyorum önümü. Anşıyorum parası yok ama parasız da mutlu edebilirdi beni. Yarın 6.yılımızın ilk günü dedim. Karşılık bile vermedi. Bu akşam artık kanıtmış biri varmış yokmuş umrumda değil konuşmak zorunda benimle..
Aynı iş yerinde değiller. Ankaradayız, sevgilim yıldızda çalışıyor, kız öveçlerde. Zaten ne fark eder ki ister beraber yürüsünler, ister otursunlar, o beni sevmedikten sonra benim onu ne kadar çok sevdiğim hiçbir şey ifade etmiyor. beni de üzen bu zaten birine ilk defa bu kadar güvendim bu kadar sevdim. babasına bile güvenmeyen ben, ona güvenmeyi seçmiştim. konuşmadan durabilecek miyim bu sinir bozukluğuyla onu da bilmiyorum. ani karar alma demişsin haklısın.Canım 20 sayfayı oturdum okudum yeminle. Bariz aldatıyor seni hemde o tahmin ettiğin kız ile.
Sen sakın belli etme takipte olduğunu, elbet bir gün açık verecekler o zaman sen de yapacağını yaparsın. Haklıyken haksız duruma düşme fevri davranarak. Bey efendi, ne pirinçten oluyor ne bulgurdan öyle bir memleket yok yani...
Sana vereceğim ilk tavsiyem, iş çıkışı gizli gizli bir takip et bakalım onu ne haltlar yiyor belli olur o zaman. Şayet aynı iş yerindeyse, zaten iş çıkışı beraber ya yürürler ya bir yerde otururlar. Suç üstü yaparsın.
O adamın yaptığı tek şey yediği kaba pislemek. Sen onunla kirayı paylaşan ev arkadaşı değilsin ki. Eve gelince kafasına göre takılsın otursun yatsın. Adam açıkca düzenini bozmak istemiyor. Ayrılsanız kiraydı depozitoydu o uğraşacak malum. Eşya alacak, zaten diyorsun parası yok. Öbür kızdan sana harcama yapmaya sıra gelmiyor ki...
Sakin ani kararlar alıp birden adamın üstüne gitme. Elinde kozun olsun.
Aynı iş yerinde değiller. Ankaradayız, sevgilim yıldızda çalışıyor, kız öveçlerde. Zaten ne fark eder ki ister beraber yürüsünler, ister otursunlar, o beni sevmedikten sonra benim onu ne kadar çok sevdiğim hiçbir şey ifade etmiyor. beni de üzen bu zaten birine ilk defa bu kadar güvendim bu kadar sevdim. babasına bile güvenmeyen ben, ona güvenmeyi seçmiştim. konuşmadan durabilecek miyim bu sinir bozukluğuyla onu da bilmiyorum. ani karar alma demişsin haklısın.
aklıma geldi aslında da iyi hissetmedim kendimi yapacak kadar yapmalı mıyım peki gerçekten?Canım onları beraber görürsün, içinde acaba yada keşke ayrılmasaydım gibi soru işaretleri kalmaz. En azından gözümle gördüm ben haklıydım dersin. 5 yıllık bir ilişki insan ne olursa olsun, bir yarısını söküp atarken zorlanacak. Ani bir karar alırsan acaba ben mi yanlış anladım sorusu seni yiyip bitirecek.
Ayrı yerlerde çalışsınlar, elbet görüşürler.
Yada sende ondan intikam al bir şekilde. Mesela giyin süslen püslen çık. Kızlarla görüşeceğim de onunda aklında soru işaretleri oluşmaya başla. O sana ne yapıyorsa aynısını ona yap. Eve geç git haber vermeyi unut. Cebinden olmadık şeyler çıksın. Erkeklere bu tarz şeyler şok etkisi yapar. Birden ne oldum delisine dönerler. Olmadığın kadar süslü püslü ol, sabahları işe giderken aşırı aşırı özen süslen püslen. Ne oluyor lan desin adam... Odada fısır fısır telefonda konuş kız arkadaşlarınla. İnan çok pis koyar ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?