- 11 Haziran 2011
- 506
- 425
- 103
- Konu Sahibi sailor moon
-
boşver , zor ama boşver. sen birşey yapmasan da sürünecek zaten , belki hemen belki 10 sene sonraKızlar öğrendim her şeyi. 3 4 kıza yazmış. Cevap alabildiği 2si olmuş. 1i ile 1 kere buluşmuş. Daha sonra silmiş. Onları da Tinderdan bulmuş. Ben herkese kapatırdım kendimi ilişkim var diye. Artık kapılar açık. Veonu süründüreceğim
Netten 4 kıza yazmış çocuk. 2si dönmüş. Bir tanesiyle buluşmuş.son durum nedir?
onu gordum ama sonrası?Netten 4 kıza yazmış çocuk. 2si dönmüş. Bir tanesiyle buluşmuş.
Konu sahibi daha yazmadı bekliyoruz. Umarım evden kovmuşturonu gordum ama sonrası?
Ben baştan başka birinin olduğunu söyleyenlerdenim. Çünkü adamın tavırlarından, ilgisizliğinden belliydi. Konu sahibi onu süründüreceğim diye intikam peşinde koşma, kendini daha da küçültürsün. En güzel intikam bu ilişkiyi bitirip önüne bakmaktır. Bunları yaşadığım için söylüyorum. Senin intikamın o adamı pişman etmez. Eğer pişman olacaksa bırak bunu zaman yapsın. Hem seninleyken başkalarıyla da görüşebilen biriyle de artık hayatına devam da etme. Böyle birisi siz evliyken de yapar. Sanma ki evliyken durulur, hayır aynen devam eder. Yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Ayrıl ve kendi hayatına kaldığın yerden devam et. Belki de hayatına başkasının girmesi için bunun gitmesi gerekiyordu, bunu bilemezsin.Kızlar öğrendim her şeyi. 3 4 kıza yazmış. Cevap alabildiği 2si olmuş. 1i ile 1 kere buluşmuş. Daha sonra silmiş. Onları da Tinderdan bulmuş. Ben herkese kapatırdım kendimi ilişkim var diye. Artık kapılar açık. Veonu süründüreceğim
Bence atamadı. Çocuk duygu sömürüsü yapmıştır param yok diye. Bilmiyorum ya çok zor. Madem aynı evde yaşamaya mecbursun o zaman çaktırma bari gerizekalı. Çok sinir oldum ya konu sahibi burda o kadar üzülsün konu açsın adam kızlarla yazışsın buluşsun. Dava falan açamaz mı ki evliler şuan kim ne derse desin. Keşke bu konuda hakları olsa konu sahibininAt evden gitsin vol2.
Çok belliydi zaten işin özünün öyle monotonluk filan olmadığı ve bir haltlar karıştırdığı. Heyecan peşinde demiştim yeni kan arıyor. Hiiiççç canını üzme, uğraşmaya bile değmez bas tekmeyi gitsin.çapkınlık yapacağım diye beni tanıştırdığı uygulamadan ortalama 15 saniyede 1 arkadaşlık teklifi alıyorum. gerizekalı herif onca seçeneğin arasında sana sadık kalmayı seni sevmeyi seçen bendim. şimdi verdiklerimi çatır çatır geri alma vakti
çapkınlık yapacağım diye beni tanıştırdığı uygulamadan ortalama 15 saniyede 1 arkadaşlık teklifi alıyorum. gerizekalı herif onca seçeneğin arasında sana sadık kalmayı seni sevmeyi seçen bendim. şimdi verdiklerimi çatır çatır geri alma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?