neler oluyor bu ilişkiye? yardım edin bana :(

boşver , zor ama boşver. sen birşey yapmasan da sürünecek zaten , belki hemen belki 10 sene sonra

Ben baştan başka birinin olduğunu söyleyenlerdenim. Çünkü adamın tavırlarından, ilgisizliğinden belliydi. Konu sahibi onu süründüreceğim diye intikam peşinde koşma, kendini daha da küçültürsün. En güzel intikam bu ilişkiyi bitirip önüne bakmaktır. Bunları yaşadığım için söylüyorum. Senin intikamın o adamı pişman etmez. Eğer pişman olacaksa bırak bunu zaman yapsın. Hem seninleyken başkalarıyla da görüşebilen biriyle de artık hayatına devam da etme. Böyle birisi siz evliyken de yapar. Sanma ki evliyken durulur, hayır aynen devam eder. Yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Ayrıl ve kendi hayatına kaldığın yerden devam et. Belki de hayatına başkasının girmesi için bunun gitmesi gerekiyordu, bunu bilemezsin.

At evden gitsin vol2.
Bence atamadı. Çocuk duygu sömürüsü yapmıştır param yok diye. Bilmiyorum ya çok zor. Madem aynı evde yaşamaya mecbursun o zaman çaktırma bari gerizekalı. Çok sinir oldum ya konu sahibi burda o kadar üzülsün konu açsın adam kızlarla yazışsın buluşsun. Dava falan açamaz mı ki evliler şuan kim ne derse desin. Keşke bu konuda hakları olsa konu sahibinin

Kızlar kafamı toplamam lazımdı size yazmak için bile. Soğuk davranmaya başladım napacağını merak ettiğimden. Anında yaklaşma çabaları başladı. Parmak izi kalktı uygulamalar silindi. Ama yer miyim ben? Yemem. Çünkü suçsuzu oynamaya kalkışacağını biliyordum. Belli etmeden sessizce ilerliyorum. Çok ilginç şeyler yaşatacağım ona ama kesinlikle aldatmam. O seviyeye ben inmem. Kendime de saygım var yitiremem. Fakat eğlenceli günler bekliyor bizi bir gün hem de hiç tahmin etmediği bir anda kaçırdığının arkasından ağlayan bir adam olacak. Korkmayın artık gözüm açık. Hepinize de dünyalar kadar kocaman teşekkürler yanımda oldunuz. Elbette isterdim ki hayatına başkasını böyle kahpece sokmasaydı ama artık olan oldu buna göre devam edeceğim. İş de baya yoğun 2 gündür. Topladım sayılır kendimi. Yaptıkça anlatacaklarım olacak eğlenmek isteyen takipte kalsın. Öptüm hepinizi

çapkınlık yapacağım diye beni tanıştırdığı uygulamadan ortalama 15 saniyede 1 arkadaşlık teklifi alıyorum. gerizekalı herif onca seçeneğin arasında sana sadık kalmayı seni sevmeyi seçen bendim. şimdi verdiklerimi çatır çatır geri alma vakti

Çok belliydi zaten işin özünün öyle monotonluk filan olmadığı ve bir haltlar karıştırdığı. Heyecan peşinde demiştim yeni kan arıyor. Hiiiççç canını üzme, uğraşmaya bile değmez bas tekmeyi gitsin.

Sırf ona inat olsun diye şuan yapmayı düşündüğün şeyler ileride pişmanlık yaratabilir. Lütfen sakince ilişkini bitir, ve o gereksizden kurtul.

Şu an sinirden bir çok plan yaptınız falan filan ama bu yapmayı düşündükleriniz ileride çok saçma gelebilir ve pişman olabilirsiniz
En güzeli dümdüz bir şekilde ilişkiyi bitirmek
Öfkeden sanki bunları yaparsanız içiniz soğuyacakmış gibi geliyor olabilir ama ne yaparsanız yapın soğumaz
O Yüzden hiçbir şey yapmayın hiç olmazsa pşman olacağınız şeyler yapmamış olursunuz

hiçbirşey yapmadan ilişkiyi direk bitirmen senin için en güzeli.
şu anki öfken - sinirin- hıncın hissettiğin ne varsa intikam almak için yaptığın şeylerle azalmayacak, aksine daha da hırslandıracak seni.
oysa senin tek çaren ZAMAN.

Gercekleri ogrenmene ragmen hala devam etmen aslinda kendine yaptigin saygisizlik. Sessizce bitir bu iliskiyi. Zaman alir senin intikamini. Hem de senin tattiracagindan daha aci sekilde.
Sunu unutma ofkeyle kalkan hep zararla oturmustur. Kin nefret intikam sadece kendi sirtina yukledigin yuk olarak kalir ve yillarca tasirsin sirtinda. Birak git. Kendi gururunu saygini koru.

Son düzenleme:
nasıl farkettiniz ben orayı kaçırdım sanırım?
size açık açık mı dedi uygulamayı anlayamadım..

Baştan sona okudum ne acı bir durum insan böylesine severken böyle bir şe...sizlik neden yapılır ki adam olmak herkese göre değil işte malesef. Kısa sürede kendinizi toparlayıp dik durmanızı takdir ettim herkes böyle zamanlarda güçlü kalmayı beceremez. Hem de bu kadar severken. O koca sevgi insanın içinde bir anda yerle bir oluyor onca emek çaba boşuna. Nasıl koyuyor insana işte. Ama önemli olan yanlışı fark edip doğru yolu bulabilmek. Ne kadar geç de olsa ömrünüzün kalanını böyle yanlış bir insanla gecirmemis olacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…