• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
renkli gözlüleri baya bi sewmeyen varmş :uhm: tamam renkli göz az olduğu için dikkat çekiyor ama güzel olan da güzel hakkaten. benimkiler de büyüktür ama çok beğenilir :nazar: bi de renkli gözlerin insanlarda mutasyon sonucu meydana geldiği doğru. ama bana göre en güzel mutasyon bu sırnaşık şey

Son düzenleme:
ben bayılıyorum renkli gözlere ama bayanlarda erkeklerde sevmem
ama böyle mavi yeşil ela gözlü kızları kıskanıyorum
ne yalan söyleyim
annem yeşil gözlü babam ela ama ben kahve haksızlık yaaa

bende renkli göz hastasıyım.. 5 senedir yeşil lens kullandım. şimdilerde gözlerimi tahriş ettiği için bıraktım artık.. renkli göz ,hele bayan da çok hoş bi bakış sergiliyor.. bide ona uygun makyaj yaptı mı ,yüzüne bakılmıcak bi bayanı bile afet yapabiliyor.. kahverengi göze göre (yeşil-mavi-ela) açık renk oldukları için daha dikkat çekici,masum ve buğulu bir havası oluyor renkli gözlerin.. bi arkadaşım da renkli gözlüler sinsi olur,onlardan korkucaksın derdi ama en büyük kazığı kahverengi gözlü olan sözlüsünden yedi

renkli gözlüleri baya bi sewmeyen varmş :uhm: tamam renkli göz az olduğu için dikkat çekiyor ama güzel olan da güzel hakkaten. benimkiler de büyüktür ama çok beğenilir :nazar: bi de renkli gözlerin insanlarda mutasyon sonucu meydana geldiği doğru. ama bana göre en güzel mutasyon bu sırnaşık şey

şimdi büyük göz tamam hoş duruyor ama ya artık gözleri yuvasından forlayacak bunu nasıl beğeniyorlar ben onu çözemedim :bbo:

ben kesinlikle renkli gözleri beğenen kesime girmiyorum.önemli olan göz rengi değil göz şeklidir,göz rengi ne renk olursa olsun o rengi kendine yakıştırabilmektir diye düşünüyorum.yoksa çok mavi gözlü yeşil gözlü gördüm ama bana göre güzel değiller.ha ama renkli gözlü olupta acaip muhteşem güzel insanlarda var o ayrı.renkli gozluler guzeldir genellemesine katılmıyorum.benim gözlerim kahverengi mesela renkli gözlü olsam sanırım bana yakışmazdı.küçükken mavi gozlu yeşil gozlu olmak isterdim ama şuan oyle düşünmüyorum gayet mutluyum ben boyle :)

hayır canim lütfen çağın gerisinde kalmayalım artık onlar eski yakıştırmalar.renkli gözleri bütün erkekler severler seviyorlar ve de seveceklerrrr

:oklava:

renkli gözü bütün erkekler seviyorlarmı ? :) ilginç bir genelleme olmuş. benim kuzenim mesela ilk aklıma gelen örnek. bir kızdan bahsettiğimizde " bilmem ki gözleri renkli, koyu olsa daha hoş olur sanki " der yada sadece renkli gözlü olduğu için bir kızı itici bulmuşluğu bile var. mesela o çok fazla kesin bu konuda. çok nötr erkekte var bu duruma .

ben çoğu arkadaşımızın söylediğine katılıyorum, nadir olan tabikide dikkat çeker ama artık türklerdede renkli göz ve sarışınlığın nadirliği kalmadı diye düşünüyorum. benim ailemde ve yakın akrabalarımda herkes renkli gözlü annem ve babam yeşil kardeşlerim mavi ben bir ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum. bense kahve gözlüyümdür ve hiç özenmedim renkli göze :)

bu arada sarışınlık konusuna gelince . ne azı yahu herkes sarışın. bugün alışveriş merkezinde koyu saçlı kız görmedim :)))

arkadaşlar göz dr.una gittiğimde bana söylediği şeyi hiç unutmam...!
dünyada en ender bulunan siyah gözler miş....:dance:

arkadaşlar göz dr.una gittiğimde bana söylediği şeyi hiç unutmam...!
dünyada en ender bulunan siyah gözler miş....:dance:

evet ama insanlar karşıdan bakınca koyu kahverengi de siyah gibi duruyor yakından incelenmesi lazım kaydirigubbakcemile3

bence gözleri renkli olupta cirkin olan insan da var fakat renkli gözlüler nedense hep güzel sayılıyorlar.bunun nedeni de tek olmaları diye düşünüyorum. ama şöyle bir durum var ki koyu renkli gözler daha anlamlı bakıyor. renkli gözlerde anlam yok. ama işte tek olan begenilir. ben de begenirim renkli gözleri. bnmkilerde renkli.

bir insan renkli gözlüyse kesinlikle önyargıyla bakıyorum ona neden bilmiyorum ama,yani itiyor beni renkli göz...çok nadir renkli gözü beğendim bu zamana kadar.ben koyu renk göz taraftarıyım,hele bi de güzel bi şekle sahipse,çok asil olabiliyor..

niye renkli gözler yerden yere vurulmul ki anlamadm Stylis renkli gözde anlam yok demiş onun renkle ne alakası var ki gözdeki anlam kişinin bakışıyla alakalıdır rengiyle değil. renkli gözün az bulunduğu için sevildiğine katılmıyorum çünkü türkiyede de çok fazla var ayrıca burdan yazılanlardan anladığıma göre de renkli göz koyu renk gözden daha fazla beğenilmiyo yani tartışılck bişey yok :)

allahımm yaw guzellık gorecelı kavram neyı tartışıonuzkıı anlamadım kımı kahve kımı yesıl kımı mavı hayranı hem gozun rengınden cok seklı bakışı önemlı benımde renklı allah herkezı ayrı guzel yaratmış

hımmm demekkı bende snaslıyım gozlerımden dolayı renklııııııııı:)

zevk meselesi kimisi zeytin gözlüleri kimisi maviyi yeşili sever..

ben renkli gözü hiç ama hiç sevmem...

En güzel göz buğulu bakandır:lepi:

Bence çok saçma
tamam ben yeşil gözlüyüm ama en sevdiğim mavi makyaj gözüme hiç yakışmıyor
göz yapısı çok önemli bence
yoksa yeşilmiş maviymiş kahverengiymiş farketmiyor
türkan şoray'da kahverengi gözlü ama maşallah a.s

bu topiği açarken aynı cümleleri kurmayı düşünüyordm.ama arkadaşm bendn önce sölemş aynen katılıyorm..yerimseniben

Bence her renkli gözde güzel değildir.Yakışanı var yakışmayanı.Kaşlar çok önemli yani göz yapısı.Bazıları da eşek ya da badem gözlüleri sever.Gözlerinin yapısı önemli.Yani ben kaydirigubbakcemile3 Gözlerim renkli olmasa da birçok insan tarafından beğenilir.Ben de beğeniyorsam kendimi sorun yok ehehhe:roflol:

Son düzenleme:
arkadaşlar çok dikkat ettim çoğunluk hep renkli gözü beğeniyor neden acaba çok merak ediyorum. bi arkadaşım var güzel değil ama gözleri renkli diye güzel olarak sayılıyor anlamıyorum ben bu işi neden beğenilir ki ben de beğenirim ama her renkli gözü değil ama insanların kafasında sabit bi fikir olmuş renkli gözlü insan güzeldir renkli göz güzeldir neden böyle düşünürler?

bu cok goreceli ve yerel aslinda. Su an bulundugum yerde kahve gozler o kadar az ki, pek makbul. Cogunluk sanirim ne ise az olana talep var, ve gerisi yine goreceli secim, ben de kesinlikle kahverengi goz hastasiyim :))

Ben de koyu kahveyi çok beğenirim ama yüze göre göz rengi çok yakışan renkli gözlüler de var tabi bunu tersi de..Türkan Şoray ,Hülya Koçyiğit bu isimlerin gözleri de çok beğenilir..

Back