• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
her renkli göz güzel değildir unutmayın. renklerinde kendi arasında farkı vardır. her yeşil veya her mavi göz güzel değildir. fakat yinede renkli gözler kahverengi gözlere göre daha dikkat çeker bizim toplumumuzda. çünkü türklerin tipi esmerdir bildiğiniz gibi sarışın sayısı oldukça azdır. her toplumda farklı olan insanlar dikkat çeker. örneğin sarışın ülkelerdede esmerler dikkat çekiyormuş ! çünkü onlarda zaten herkezin gözleri mavi veya yeşil renkte bunun neyi dikkat çeksinki ? lakin konumuza gelirsek bahsettiğim güzel mavi veya yeşiller derin olduğu için daha çok beğenilir. sende bu olmadı mı sanki o gözlere baktığında bayılırsın içi derin olur anlıyor musun yerimseniben

benmkiler ela...
bazen öyle güzel görünüyorlarki ben bile şaşırıyorum
asıl istediğim göz rengi gri ama naapalım ela doğmuşuz artık yapacak bişey yok :)

gözde baktığım en önemli şey şekli,ve kirpiklerin yapısı...
renkli göz ve küçücük göz sevmem...

gözün sekli daha önemli bence.iri renkli göz cok dikkat ceker bence.

doğruluk payı var ama. öle gözler varki içine baktığında dalığ gidiyorsun . öenmeli olan anlamlı bakması.benim göslerim yeşil eşiminkide yeşil kızımınkide mavi yeşil karışımı bişi.ben açık renk gözleri severim ama öle koyu renk gözler varki bakmaya doyamıyorsun.zeytin zeytin bakarlar öle insana için gider.!!!...opuyorumnanaktan

ben koyu kahverengi gözlüyüm ama bende gerçekten güzel olan renkli gözleri çok beğeniyorum, gözlerimin renkli olmasınıda isterdim.
ama sadece renkli göze sahip olmak güzel olmak değildir kesinlikle.kendini güzel sanan bir çok renkli gözlü çirkin kadında bolca mevcut.ve bununda herkes farkında zaten.
güzel bir fizik ve orantılı yüz hatlarına ek olarak bide renkli gözlüysen süper.göz şeklide çok önemli baygın,patlak yada küçük renkli göz hiçte güzel görünmez.
sonuç olarak evet renkli gözler kesinlikle koyulardan daha dikkat çekiyor ama eğer güzelsen yoksa hiç bi anlamı yok maalesef.

hanımlar işin psikolojik boyutuda var şöleki yeşil ve mavi insana huzur veren renklerdir göz şekli güzelse bakıp bakıp huzur buluruz artık değmeyin keyfimize :delphin:

biz kızlar derin bakışın farkını ayırabiliyoruz ama erkekler ne kadar bi göz derin bakarsa baksın renkli göz tutkusu var

az oLduğu içindir bence. benim gözLerimde renkLİ.4 renk var kafamçokkarıştı oysa ben kahverengiye dönük eLa gözLere hastayım...mavi,yeşiL,gri,bazen hepsi bir aradaa sarıLı gibide oLuyor. yinede seviyorum :)

Ülkemizde renkli gözlerin sayısının az olmasından dolayı...Gözlerim yeşil, bu güne kadarda ne sırf gözleri renkli olduğu için birine hayranlık duydum nede gözleri kahverengi diye birine sıradanmış gibi davrandım.Bakmasını bildikten sonra dünyanın en çiğ göz rengi bile en güzel renginden yeğdir...

Sende renkli göz beğeniosan lens takarsın zemuszemus

Benim göz rengim yeşil mavi lens taktım turkuaz gibi oldu kaydirigubbakcemile3

bence az olduğu için benim de yeşil gözlerim var ama haytta en beğendiğim şey kara kaş kara göz ikilisi hem erkek hem bayanlarda

ayıptır söylemesi ama gözlerim çok bilindik bir kahverengi ama nice renkli göze taş çıkarır. :nazar:Biçim ve bakış önemli:lepi:

insanın kendine yakışması önemli bence
nice kahverengi gözlü gördüm fıstık gibi,renkli gözlüden kat kat güzel
kişiye göre değişiyo bence
bazılarında çok çiğ duruyor
heves edip de lens almadım hiç
ama renkli gözlü doğal kızları ben de severim

Ben de renkli gözleri seviyorum.. Benim gözlerim yeşil, ama fgavorim mavi mesela..

Renkli göz sanki daha bir güzel gösateriyor insanı...

bence gozun rengi degil bakislarin anlamli olmasi onemlidir benim cevremde o kadar renkli gozlu var ve hepsi cok cirkin bence renkli goz guzledir diye bir sey yoktur bence bizim turkler renkli gozu abartiyorlar sadece lülülülülülü yoksa bir sebebi yoktur

Kizlar inanin hollandada renkli gozluler okadar tutulmuyor. sarisin beyaz ten renkli goz herkezde oldugu icin bos bi ifadesi oluyo yüzde bunlara gore. Koyu sekli guzel olan gozler burda cok dikkat cekiyooo.sositososito

Kizlar inanin hollandada renkli gozluler okadar tutulmuyor. sarisin beyaz ten renkli goz herkezde oldugu icin bos bi ifadesi oluyo yüzde bunlara gore. Koyu sekli guzel olan gozler burda cok dikkat cekiyooo.sositososito

benim gözler koyu ve şekli de güzel sadece kipriklerim çok sönük=( onu da rimelle hallederiz en iyisi ben hollandaya gideyim burda kıymetim bilinmiyor kaydirigubbakcemile4

renkli göz azınlıkta olduğu için sadece çekici geliyor
eskiden bayılırdım renkli gözlere bir süre lens kullandım bıktım sanırım
artık hiç sevmiyorum renkli gözleri meğerse benim kahve gözlerim ne kadarda güzelmiş

Back