- 1 Temmuz 2009
- 6.010
- 6.609
- 773
Hayir o sadece realist biri :)Bir kişiye bile cevap vermemişsiniz. Ben merkezci, kendisini sürekli haklı gören, kimseye saygı duymayan biri olduğunuz burada da belli oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir o sadece realist biri :)Bir kişiye bile cevap vermemişsiniz. Ben merkezci, kendisini sürekli haklı gören, kimseye saygı duymayan biri olduğunuz burada da belli oluyor.
Gittiğinize birşey demiyorumda neden illa resim attiniz ?Merhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Durum şu ki. Benim biletini aylar öncesinden aldığım pahalı bir tiyatro oyunu vardı.( biletlerin yanmasını göze alamadım 5 bin lira verdim.) Ben geçen hafta eşimle o oyuna gittim. İnstagram da post paylaştım. Eşimle bir kaç foto oyundan foto kahve içerken falan işte bilirsiniz klasik.
Bunun üzerine kuzenlerim bana küsmüşler arkamdan demediğini bırakmamışlar işin kötüsü annem de bana tavır yapıyor. Şu an sülaleden aforoz edildim gibi bi şey.
Yahu teyzem 1 aydı yoğun bakımda belki daha aylarca orda kalacak ya da yarın vefat edecek bunu Allah bilir. Ben de herkes kadar üzgünüm. İşin açığı yaptığım etkinlikten zevk bile alamadım. İnsanların bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Biz can derdindeyiz kasap et derdinde ye getirdiler.
Hepimiz ölücez. Kim hayatını aylarca askıya alabilir ki teyzesi ölüm döşeğinde diye. Ya da gitmem değil de paylaşım yapmam mı sorun oldu onu da çözemedim.
Demem o ki ben mi çok realistim insanlar mı çok duygusal bakıyor. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz napardınız samimi düşünceleri merak ediyorum
Hanımlar boşuna yorum yapıp, kendinizi yormayın. Konu sahibi cevap vermeye tenezzül etmiyor.Merhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Durum şu ki. Benim biletini aylar öncesinden aldığım pahalı bir tiyatro oyunu vardı.( biletlerin yanmasını göze alamadım 5 bin lira verdim.) Ben geçen hafta eşimle o oyuna gittim. İnstagram da post paylaştım. Eşimle bir kaç foto oyundan foto kahve içerken falan işte bilirsiniz klasik.
Bunun üzerine kuzenlerim bana küsmüşler arkamdan demediğini bırakmamışlar işin kötüsü annem de bana tavır yapıyor. Şu an sülaleden aforoz edildim gibi bi şey.
Yahu teyzem 1 aydı yoğun bakımda belki daha aylarca orda kalacak ya da yarın vefat edecek bunu Allah bilir. Ben de herkes kadar üzgünüm. İşin açığı yaptığım etkinlikten zevk bile alamadım. İnsanların bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Biz can derdindeyiz kasap et derdinde ye getirdiler.
Hepimiz ölücez. Kim hayatını aylarca askıya alabilir ki teyzesi ölüm döşeğinde diye. Ya da gitmem değil de paylaşım yapmam mı sorun oldu onu da çözemedim.
Demem o ki ben mi çok realistim insanlar mı çok duygusal bakıyor. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz napardınız samimi düşünceleri merak ediyorum
Hiç hastanede hasta bakmadınız ya da yoğun bakım önünde beklemediniz değil mi?Siz garipsiniz kuzenler de garip, postu sonradan da paylaşabilirdiniz yeni gitmiş gibi.Kuzenler de maşallah acılarını unutmuşlar instagrama dalmışlar , bu kadar canları yanıyorsa sosyal medyada fink atmasınlarmış.
Beklemedim Allahta bekletmesin zaten evet o duruma düşmediğim için anlayamıyor olabiliirm belki bilemiyorum, bana garip geliyor sadece o ne yaptı bu ne yaptı dıye gözlemek.Hiç hastanede hasta bakmadınız ya da yoğun bakım önünde beklemediniz değil mi?
Yapacak bir şey olmadığı ve insanlar kafalarını dağıtmak zorunda oldukları için bir şeylere sarmak, bir şeylerle ilgilenmek zorundalar. Ben babam hastanede yatarken günde 2 kitap bitiriyordum düşünmemek için. Bazıları da telefonla, sosyal medyayla kendini meşgul ediyor.
YaYa böyle şeyleri post atmak çok mu gerekli gerçekten ya? Eşimin birkaç ay önce amcası vefat etti aynısını sülalede yapanlar oldu onlara da bozulanlar oldu. Ne gerek var gerçekten? Hayat devam ediyor tabiyki de sosyalleşmenizi anlıyorum da bunu post atmak neden? İlle de birilerine göstermeniz gerekmiyor yaptığınız her şeyi. Ben de çok saygısızca buldum, hayatınıza devam etmenizi değil ama umrumda değilsiniz der gibi post atmanızı.
Merhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Demem o ki ben mi çok realistim insanlar mı çok duygusal bakıyor. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz napardınız samimi düşünceleri merak ediyor
Yaşınız kaç acaba?Merhaba. Teyzem kanser hastası yıllardır son 2 aydır çok ağırlaştı kanser her yerini sarmış. Son bir aydır da yoğun bakımda entübe durumda. Ben bu süreçte kuzenlerimin yanında olmaya çalıştım. Hastane ziyaretlerimi yaptım. Elimizden geldiği kadarıyla yardımımızı esirgemedik eşimle birlikte.
Gözlemlemek değil işte, görmek, maruz kalmak.Beklemedim Allahta bekletmesin zaten evet o duruma düşmediğim için anlayamıyor olabiliirm belki bilemiyorum, bana garip geliyor sadece o ne yaptı bu ne yaptı dıye gözlemek.
Bu tarz durumlar hassas aslında simdi okudum tekrar biraz anlayıssız konusmusum.Kuzenlerin acısı büyük bastırmak için kafa dagıtıyorlar belliGözlemlemek değil işte, görmek, maruz kalmak.
e iyi de teyzesinin ne zaman gidecegi belli degil. kenan isik gibi 10 yil yogun bakimda kalan akrabasi olan insanlar 10 sene yas icinde yasayip hic paylasim falan yapmasin mi?Teyzem de öyle bir durumda olsa paylaşmazdım.Tamam üzülüp kahrolmayın ama,paylaşmamak da seçenek.
Kimse hayatını durdursun demiyor göze sokulmasın, acıya saygı duyulsun diyoruz. Asıl bencillik bakııın ben nasıl da geziyorum diye göze sokmak. İnsan annesinin acısına bile saygı duymuyorsa insanım diye gezmemeli ortalıkta.insanlar sacmalami
bosver, sen duymazliktan gel küstükleri haberini.
sana ne yani teyzen ölene kadar yas mi ilan edeceksin? böyle sacma sey mi olur? benim dedem ölüm dosegindeyken torununun düğünü oldu - kimse de eleştirmedi. "aciyan yer ayrı, oynayan yer ayrı" dediler, eslik ettiler.
böyle sacmaliklara gelemiyorum ben cidden.
ates düştüğü yeri yakar. Kimseden kendileri kadar hayatini heder etmesini- mahvolmasini bekleyemez kimse. sen depresyonlara girsen stresten 15 kilo zayıflasan falan sanki teyzene bir yarari mi olacak?
asla anlayamadigim sacma bir dusunce ve bana bencilce geliyor kendi acin var diye insanlarin hayatini dondurmasini beklemek. sen kimsin? neden bu kadar onemsiyorsun kendini?
Ben bekledim amcam aylarca yoğun bakımda yattı. Evet, uzun süren bir durum olduğu için aç susuz, sürekli ağlayarak beklemek vs. zaten sürdürülebilir bir şey değil. Herkes rutinini devam ettiriyor.Hiç hastanede hasta bakmadınız ya da yoğun bakım önünde beklemediniz değil mi?
Yapacak bir şey olmadığı ve insanlar kafalarını dağıtmak zorunda oldukları için bir şeylere sarmak, bir şeylerle ilgilenmek zorundalar. Ben babam hastanede yatarken günde 2 kitap bitiriyordum düşünmemek için. Bazıları da telefonla, sosyal medyayla kendini meşgul ediyor.
bunun saygiyla alakasi oldugunu düşünmüyorum. üzülürsün, ziyaret edersin, varsa bir ihtiyaclari yemek falan götürürsün, ararsin. ama hayatini dogal akışında yaşarsin.Kimse hayatını durdursun demiyor göze sokulmasın, acıya saygı duyulsun diyoruz. Asıl bencillik bakııın ben nasıl da geziyorum diye göze sokmak. İnsan annesinin acısına bile saygı duymuyorsa insanım diye gezmemeli ortalıkta.
Aile ilişkileri soğuk ve uzak olanlar bu gözle bakamıyor muhtemelen. Bir de daha önce yazdığım gibi aynı şeyi yaşamayanlar empati yapamıyor maalesef. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor.Ben bekledim amcam aylarca yoğun bakımda yattı. Evet, uzun süren bir durum olduğu için aç susuz, sürekli ağlayarak beklemek vs. zaten sürdürülebilir bir şey değil. Herkes rutinini devam ettiriyor.
Ama bu süreçte bilmem ne konserine gittim diye bir şey paylaşmadım. Zaten gitmedim ama gitsem bile paylaşmak içimden gelmezdi.
Aile içinde büyük problemler yoksa teyze, amca, dayı yakın akraba oluyorlar. Babamın kardeşi yani, daha ne kadar yakın olacak?
Onu takma, buna hassas davranma eee bunun sonu nerede? Aile kaybında da hassas olmayacaksak ne hassas olacağız ki?
Aile ilişkileri soğuk ve uzak olanlar bu gözle bakamıyor muhtemelen. Bir de daha önce yazdığım gibi aynı şeyi yaşamayanlar empati yapamıyor maalesef. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlıyor.