• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Alt katımıza rus bir bayan gelin geldi muhteşem bir güzellik tahmin edersiniz ki , kusursuz ! sarışın ,mavi gözlü, çok güzel de bi cilde sahip.saçlarını siyaha boyattı kahverengi lens kullanıyor.o kadar sıradan o kadar itici geliyormuş ki ülkelerinde sarışın mavi gözlü olmak onlara ,tıpkı japonların hepsinin birbine cok benzemesi gibi bişey..bizde de böyle durum diye düşünüyorum..Bir insanın gözü renkliyse güzel değildir göze anlam katan bakışlarıdır..

Türkiye'de renkli gözlü az oldugundan canim.
Burdada kahverengi göz hastasi millet.
Ve tabiki siyah/koyu kahverengi saclar gözde.
Cünkü sarisin cok oldugundan, esmerler göze carpiyor.
Liseden bir arkadas "karsimda kahverengi gözlü, siyah sacli kadin görünce dizlerimin bagi cözülüyor, bayilacak gibi oluyorum" demisti:)

Gözün sekline bicimine bagli güzelligi. Yoksa rengiyle bir alakasi yok.

Son düzenleme:
çocukluğumda aynanın karşısına geçer kendimi renkli gözlü hayal ederdim
bi an için kendimi renkli gözlü düşünmek hoşuma giderdi
çok severim renkli gözleri
özellikle esmer tenli hatunlarda

biz millet olarak renkli gözü daha bi beğenir daha bi ayrıcalıklı tutarız çünkü genelimizin gözleri renkli değildir bu yüzden renkli gözler daha çok hoşumuza gider örneğin turistler de bizim siyah kahve gözlerimi zi çok begeniyolar çünkü onlardada o yok fazla..

turklerin oyle sacma takintisi var herhalde,rengi goz=guzel gibi..
ben kahverengi tonda olan gozleri daha cok begenirim(her renk makyajda yakisiyor:)
mavi gozlerini kolay begenmem...ama bence gozu guzel yapan rengi degil seklidir(ve kiprikler)

turklerin oyle sacma takintisi var herhalde,rengi goz=guzel gibi..
ben kahverengi tonda olan gozleri daha cok begenirim(her renk makyajda yakisiyor:)
mavi gozlerini kolay begenmem...ama bence gozu guzel yapan rengi degil seklidir(ve kiprikler)

sana kesinlikle katılıyorum bende pek sevmem renkli gözleri (güzelleri var tabiiki de)kahverengi gözler daha bir anlamlı hüzünlü gelir bana daha çok severim.ama çok kızıyorum bazen.bazı kızlar çirkin omasına rağmen renkli gözlü diye beğeniliyorlar anlamış değilim bunu:dilcikar:

bence göz sekli çok önemli bi arkadasımın gözleri kahve ama öyle güzel göz sekli ki makyaj yapmasada güzel dikkat çekici . kardeşi de renkli gözlü ama ablasının yanında güzel diil bence şekil önemli.

canım bence her renkli gözlü olan güzel olmuyor renkli gözlü olupta çirkn olanlarda çok. önemli olan ne renk olusa olsun gözlerin güzelliği.

Renkli gözlü olmadığı halde bir çok güzel insan var ama malasef hepimizin dediği gibi az olan dikkat çeken olayı. Ama renkten öte gözün şeklide önemli bence.

her renkli göz güzel olmuyor şekli cildin rengi vs önemli..

evet kizlar az olan yerde ragbet görüyo hersey bende maviyeyakin yesil rengi hayal ederim hep kahverengi gözlerim esim cok begenir ama gelde bana anlat illede renkli göz diyorum
ama gecen yasli bi kadin gördü cocuklarimla parktaydik gözlri ne kadar güzel cocuklarinizin aynen sizinki gibi demesinmi cok anlamli ve isikli gözleriniz var dedi cok sevindim demekki ic bakislarin anlamindymis
ben yurtdisindayim kadinin sözleri cok hosuma gitti

bende yeşil göz çok severım. benım gözlerım kahverngi ama bnm gözlerimide çok beğenırler iri oldugundan sanırım... danagöz,eşekgözlü falan dıolar genelde:)))
ama renklı gözlerın ılla guzel olduuna katılmıorum önemli olan şekil...
avatardakı foto bana ait ...gözlerım renklı deıl ama ben çok sewıorm kendı gözlerımı:kedi:

Ben erkeklerde renkli gözü hiç sevmem.
Kadınlarda renkli gözü sevmeyen birsürü erkek tanıyorum.
Yani bu genel bir kanı değil kesinlikle.
Ama ben yeşil tonlarını ve griyi severim, çünkü makyaj daha güzel oluyor gözlerde renk olunca.

.

renkli derken??? sempatiksalakcinni

kahverengi de bir renk

siyah ve beyazin renk olmadigini söylenir ama siyahta bir renk

yesil de bir renk

mavi de bir renk

ela da bir renk

gri de bir renk

hangi renk neden sevilir???

herkez kendinde olmayana bayilir
:roflol:

bnm gözlerimde ela. ama yeşil olmasını çok isterdim.

arkadaşlar çok dikkat ettim çoğunluk hep renkli gözü beğeniyor neden acaba çok merak ediyorum. bi arkadaşım var güzel değil ama gözleri renkli diye güzel olarak sayılıyor anlamıyorum ben bu işi neden beğenilir ki ben de beğenirim ama her renkli gözü değil ama insanların kafasında sabit bi fikir olmuş renkli gözlü insan güzeldir renkli göz güzeldir neden böyle düşünürler?

sana tamamen katiliyorum sanki onlari daha farkli görüyorlar :oklava:

Bence çok saçma
tamam ben yeşil gözlüyüm ama en sevdiğim mavi makyaj gözüme hiç yakışmıyor
göz yapısı çok önemli bence
yoksa yeşilmiş maviymiş kahverengiymiş farketmiyor
türkan şoray'da kahverengi gözlü ama maşallah a.s

katiliyorum :icecream:

bencede aaz olduğu için benimde gözlerim mavi ve bugüne kadar kaç tane iltifat aldığımı hatırlamıyorum bile bu konuda en önemlisi allah nazardan korusun bende beğeniyorum gözlerimi

Bence göz yapısı kaşların düzgünlüğü daha önemli...Nice renkli gözlü gördüm ama göz yapısından dolayı hiç belli değildi..Bakışlar anlamlı olsun anacım gerisi boş bence sempatiksalakcinni

benımde gozlerım renklıdır mavi yesil.
cok begenırım herkeste ole kendıme ıltıfat edıyo gıbı olmayayımda..,
bencede ılla renklı olmasına gerek yok goz yapısı bakıslar hepsı bır butundur maasallah banada pek nazar degdırıler esım elınden gelse bana hemen bı sıyah lens alacak ama
ben mutluyum begenıyorum begenılıyorumbayanssulusmile

Back