• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kizlar az olan regbet goruyor turkiyede ne yazikki sarisin mavi yesil gozlu yok irkimiz genelde esmer kumral koyu gozlu ben yurtdiisndayim bunalrin hepsi mavi yesil gozlu sarisin gorseniz esmerlesmek icin maymuna donuyorlar resmen portakal rengi olanmi dersin tonla para dokenmi dersin erkekleride kahverengi esmer gorunce resmen cok hosuna gidiyor sarisin o kadar cokki ben esmerim sarisin gordummu aaa ne guzel diyorum esim diyoki nesi guzel gore gore artik sikilmislar ne azsa o ragbet goruyor turk erkekleride sarisindan hoslaniyor cunku irkimizda fazla renkli gozlu sarisin yok bunalrdada esmer koyu goz yok ama bana gore koyu goz daha guzel ben lens alicam koyu yesil diyorum esim sakin diyo kahverengi goz diyo esim yabanci artik sikilmis adam avi yesil gormekten galiba :)

kizlar az olan regbet goruyor turkiyede ne yazikki sarisin mavi yesil gozlu yok irkimiz genelde esmer kumral koyu gozlu ben yurtdiisndayim bunalrin hepsi mavi yesil gozlu sarisin gorseniz esmerlesmek icin maymuna donuyorlar resmen portakal rengi olanmi dersin tonla para dokenmi dersin erkekleride kahverengi esmer gorunce resmen cok hosuna gidiyor sarisin o kadar cokki ben esmerim sarisin gordummu aaa ne guzel diyorum esim diyoki nesi guzel gore gore artik sikilmislar ne azsa o ragbet goruyor turk erkekleride sarisindan hoslaniyor cunku irkimizda fazla renkli gozlu sarisin yok bunalrdada esmer koyu goz yok ama bana gore koyu goz daha guzel ben lens alicam koyu yesil diyorum esim sakin diyo kahverengi goz diyo esim yabanci artik sikilmis adam avi yesil gormekten galiba :)

evet canım doğru diyosun bizde az sayıda olduğu için daha çok dikkat çekiyor daha ulaşılmaz oluyor
benim gözlerimi herkes çok beğenir ama bende bende olmadığındanmı kahverengi gözü çok severim .. hatta bazen diyorum koyu kahve lens alıcam millet deli misin diyo kızıyolar alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

evet canım doğru diyosun bizde az sayıda olduğu için daha çok dikkat çekiyor daha ulaşılmaz oluyor
benim gözlerimi herkes çok beğenir ama bende bende olmadığındanmı kahverengi gözü çok severim .. hatta bazen diyorum koyu kahve lens alıcam millet deli misin diyo kızıyolar alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

canim ben buraya ilk geldigimde otobuste bir kiz gordum kahve rengi lens takmis kenardan mavi kendi goz rengi gozukuyor cok sasirmistim simdi bize tuhaf geliyo mavi gozlu kahve rengi goz lens sonra arada gormeye basladim hele esmerlik konusunda ne paralar dopkuyorlar portakal rengi oluyorlar bizde sarisin olmaya calisiyoruz iste goz neyi az gorse onu istiyo tek sorun bu :)

Renkli gözlüler güzel diye bir şey yok, sadece dikkat çekiyorlar, bazılarına renkli göz hiç yakışmıyor, göz yapısı çirkin pörtlek olanların, bazılarının da güzelliğine güzellik katıyor mesela Kristen Stewart, filmdeki kahverengi lenslerle çok sade duruyor, ama normalde afet :icecream:

GÖZLERİN güzelliği renginde değil gözün yapısında ve bakışlardadır...boş boş bakan renkli gözlüler çok ya da göz yapısı güzel değil .. benim gözlerim bal rengi avatardaki gözler benim:kedi: renkli gözlülerden daha çok dikkat çekiyor her gören bir daha bakıp soruyor ..türkan şorayın gözleri renklimi ama göz yapısı o kadar güzel ki baktıkça bir daha baktırıyor insana maaşallah...ifade olacak gözlerde ifade ..ifadesiz göz bir işe yaramaz ...zaten her renkli göz her insanda güzel durmuyor...

Hiç dikkat etmedim
Banada nedense renkli göz itici gelir
Hoş daha güzelinede rast gelmedim

renkli gözü sevmeyen ne çok kişi varmış:1closedeyes:

.

renkli derken??? sempatiksalakcinni

kahverengi de bir renk

siyah ve beyazin renk olmadigini söylenir ama siyahta bir renk

yesil de bir renk

mavi de bir renk

ela da bir renk

gri de bir renk

hangi renk neden sevilir???

herkez kendinde olmayana bayilir
:roflol:
alkisalkisalkis:roflol:delikafadulden

ben yeşil gözlüyüm ve Allaha cok sükür cok mutluyum..Kahverengi göz kötü diye bir sey yok ama renkli gözlü biri olarak hakkaten burada bircok kisinin dediği gibi daima iltifat alırım :) ama göz yapımda oldukca güzeldir bu da önemli..masallah diyim nazar değmesin :p

valla ben renkli gözlü değilim, ama ne yalan söyleyeyim şöyle açık su yeşili ya da turkuaz gözlülere hayranım. ama şekli de çok önemli, dışa çıkık renkli gözler çok itici olabiliyor. bkz: demet evgar

Yesıl ve mavı goz yuz guzelse goz kas guzelse gayette hos ama esım sevmez gercı burda herkes mavı gozlu oldugu ıcın sevmıyo galıba turk olsaydı severdı belkı :)

farklı olduğu için beğenilio bende mavi gözü çok severim zemuszemus
ben kahverengi gözlüyüm herkes çok beğenir gözlerimi ama herkeste bu renk var neyini beğeniyosunuz :1:

farklı olduğu için beğenilio bende mavi gözü çok severim zemuszemus
ben kahverengi gözlüyüm herkes çok beğenir gözlerimi ama herkeste bu renk var neyini beğeniyosunuz :1:

oyle dusunme tamam renkli goz ulkemizde farkli tabi her renkli goz guzel diye bir sey yok yuz kas gozde guzel olmali yoksa igrenc duruyo kahve gozunde bakisinda anlaminda majyajinda bir ozelligi var ben bazen lens takiyordum yesil eskiden bakiyordum yok ayni tat kahve koyu gozlerde kas goz guzelse ayrica hos gorunuyor aslinda renk falan degil onemli olan kas yuz sac arkadaslar teyzemin kizi yesil gozlu kocaman kafasi var sacalrkabarik yani kimse aman yesil gozlu demiyor renkli goz olsun kahve olsun yuz kas goz sac onemli kisacasi guzel olmasi onemli yoksa farketmez ulkemizde renkli goz az tamam onun bir farki var ama guzelse var her renkli gozlu guzel diye bir sey yokki heles arisin ve cirkinse solucana benziyorlar ozellikle ingilizler :)

evet haklisin yesil goz hic yakismayan kisiler var gercekten ve sadece o goz rengi cirkn gosterio onu . kaydirigubbakcemile3
farkli oldugu icin ve yakistigi icn guzel gelebilir insanlara kaydirigubbakcemile3

ben de yeşil gözlüyüm gerçekten herkes aşırı beğeniyor nedense özel geliyor insanlara ama açık renk göz çok hassas oluyor ve çabuk şişiyor o yüzden sevmiyorum fazla kahverengi gözlü olup modelki müthiş olan arkadaşlarım var tercih ederdim kendi adıma ama beğenilmesi de hoşuma gitmiyor değil :utangac: erkekte ise favorim koyu renk kesinlikle yakışanı bu :)

Bence o yaşadığın ülkeyle ilgili bişi bizim memleket genellikle kahverengi gözlü olduğu için farklı bi renk olunca dikkat çekiyo.Çoğunluk renkli gözlü olan bi yere gidildiğindede koyu renkli gözler dikkat çeker.

bazı renklı gozluler gerckten cok kotu oluyoo gecnde gordum bı kız kızın bakıslrndn korktumm seytan gıbıydııı bnmde gozlerım renklı ve herkes cok begenıo kı bnde gozlerımdn memnunumm ıyıkı renklı gozum :)

Back