• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ben de yeşil gözlüyüm bir de esmer olunca bulunmaz nimet gibi bakılıyor fakat ben koyu renkli gözlülere bayılıyorum. Bir kere asla renkli göz makyajı yapamıyorsunuz ve güneşe karşı herkesten daha hassas... yani koyu renkli gözlüler de benim gönlümün bulunmaz nimeti:)

Renkli göz dışardan hoş gelir :37: Benimde renkli ama renkli gözü sevmem beğenmem açıkçası hep derim keşke kahverengi olsa diye.. Bir kere çok hassas oluyor. Sonra göz makyajında renkli bişeyler sürerseniz şebek gibi oluyosunuz :37: Beğenilecek bişey değil yanii:50:

Önemli olan göz şekli tabiki bakışlar filan... Ama güzel şekilli bi mavi göz mü kahve göz mü desen tabi ki renkliyi seçerim.Yurt dışında koyu gözleri beğeniyorlarmış olayı da tamam yalan.Bol renkli gözlü olan bir yerde büyüdüm.Renkli göz hep revaçtaydı.Öyle olmasaydı Madonna,paris hilton gibi ünlüler lens takmazdı.

ben mavi gözlüyüm, gözlerimin rengini de çok beğeniyorum,etrafımdakiler de beğenir gözlerimi :16:
ama herkese yakışmaz renkli gözz,etrafımda 1-2 arkadaşım da renkli gözlü ama yüzlerine hiç yakıştırmıyorum,güzel bulmuyorum
yani her renkli gözlü güzel diye bişey yoktur

benimde yeşil ama farklı bi yeşil herkes güneşe baktırır lens mi değilmi hangi ortama girersem lens mi orjinal mi diye sorarlar..

ama gözümün renkli olmasıyla dikkat çekmek istemiyorum ben :19:

benim gözlerim kahverengi ve herkes çok beğeniyo beni ilk kez görenlerin hepsi aynı tepkiyi veriyor. sanırım göz yapısı şekiliyle alakalı. ama renkli gözlerde ilgi çekiyo o kısım doğru :31:

ben de anlamıyorum kişinin yüzüne ya da fiziğine bakmadan gözleri eğer mavi-yeşilden biriyse direk güzel kabul ediliyor

e aza rağbet. kahverengi göz baskın renkli göz çekinik gendir. şahsi fikrim de şöyle kahverengi koyu koyu bakanları hep daha zeki bulmuşumdur aman kimse alınmasın :26:

Ben ela gözlüyüm ama koyu renk gözlere bayılıyorummmm bi ara koyu kahve lens alıcaktım herkes saçmalama dedi.Bak şimdi yine aklıma geldi alsam mı ya?

ben renkli gözlü değilim ama gözlerimi çoğu kişi çok beğenir iriliğinden dolayı burda çok koyu rank çıkmış ama normalde bu kadar koyu değil $20130928_210235-1.jpg

Adı üstünde Renkli oldugu icin :D

Back