• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
herkeste yokta ondan ruslar birbirlerinden sıkılmışlardır heralde...
şimdi dikkat ediyorum bizde hatun çirkinse bile gözleri renkli olduğunda çok güzel sayılıyo erkekler öyle sanıyo yane...
ama beğenirim renkli gözü kedi mundar olayına girmeyelim yane güzel gelir banada zaafım vardır.

arkadaşlar ben de yeşil gözlüyüm,herkes çok beğenir gözlerimi.ama bu benim çok güzel olduğum anlamına gelmiyor.ben de gözlerimi çok beğeniyorum ama bazı renkli olmayan gözler de çok hoş geliyor bana.önemli olan kişiye göz renginin yakışması bence.bi de güzel olan göz, gözün sahibi değil diye düşünüyorum. :nazar: bi de renkli gözlülerin nazarı çok değer derler.birine bakınca nazarım değer diye durmadan maşallah maşallah diyerek dolaşıyorum.

bazı gözler çok iter beni,bakmak istemem gözlerine.ama şartlanmışız işte millet olarak maviyle yeşile.hıh.(çekemedim galiba:)

renkli göz dikkat çekiyo en başta tabi sırf rengin bencede bi önemi yok ama şekil ve bakışlarda güzelse haliyle beğeniliyor.koyu renk gözlerdede güzeller var.zevk meselesi birazda.

önemli olan gözün rengi değil bence manalı olmasızemuszemus

benim gözlerim kahverengi :lepi:

göz rengimi çok seviyorum herkeste çok beğenir :):)

renkli olması önemli değil önemli olan derinliği bence :asigim:

Son düzenleme:
Renkli gözlerin ayrı bir çekiciliği ister istemez oluyor ama bence güzel göz demek renkli göz demek değildir. Kahverengi, ela ve siyah gözleri olup çok güzel olanlarr var bencesengözlerimebaksanab :delphin: Bu arada bende yeşil gözlüyümzemuszemus

bende yeşil gözlüyüm sarışınım ve arkadaşlarım gözlerimde 7 tane renk buldular siyah mavi sarı kırmızı turuncu yeşil etrafıda lacivert dediler onlar dedikten sora farkettim gerçektende öle ne bilim bence renkte önemli

ne o arkadasim gokkusagini tarif etmis gibisinkaydirigubbakcemile3 bende yesil gozluyum ama bence onemli olan renk degil manali bakistir kizimin gozleri kahverengi ben o bakislari dunyalara degismem

ben renkli gözü hiç sevmem üstelikte kendi göz rengim renkli
siyah ve koyu kahve rengi gözler sanki daha anlamlı ve güzel bakıyormus gibi geliyor bana

Ben renkli göz hastasiyim.Benim gözlerim kahverengi maalesef.Cok isterdim
yesil yada mavi gözlü olmayi.Esim yesil gözlü,kayinpederim mavi gözlü ama
cocuklarim onlarin gözlerini almadi yaaa.Galiba cok istedigim icin Allah vermedi.
Renkli göz beni cok ceker.Esime bakarken gözlerinin icine dalar giderim.
Neyse, kör degiliz ya,bunada sükür.

bnde renkli gözlüyüm herkesn bna ilk başta söyledgi şu oluyr;gözlerin ne kadr güzel.
ama bn kendimi farklı güzel olarak düşünmedm hiç bnde tam tersi siyah iri gözleri çok beğenirim;))

Kesinlikle türk erkeklerinde renkli göz takıntısı olduğunu biliyorum mesela bir arkadaşım var kızın gözleri cam mavisi gerçekten güzel, ama kızı bir görseniz mafoldumben ve erkekler tarafından hep 'olsun gözleri renkli' denilip beğeniliyor kaydirigubbakcemile4 benim gözlerim ela mesela ama arada bi renk olduğu için renklide diyemiyorum ama hep yeşil gözlü olmak istemişimdir bayılırım renkli göze bide makyaj ve rimelle daha bir güzel oluyolar kaydirigubbakcemile3

bence önemli olan göz yapısı yaa.bazı renkli gözlülerde çok itici duruyo mesela.

dikkat cekiyor diyedir heralde bence goz renginden cok yapısı onemli renkli gozu olupda goz sekli guzel olmayan bayanlar var bence bir anlam ifade etmiyor herseyden once goz yapısının guzelligi onmli bence

türk erkekleri genelde kara kaş kara göz olur ve onlarda olmayan şey çekici geliyor iştemirmirmirmir
renkli gözlü erkeklerde renkli göz sevmez mesela:hulya:
zıtların birbirini çekmesi diyelim:delphin:

renkli göz ayrı bir durum bir de çok iri gözler beğeniliyor
aşırı iri göz bence o kadar aman aman güzel değil mesela beren saatin gözleri güzel hem rengi hem büyüklüğü kaydirigubbakcemile3 ama pörtlek gözleri nasıl beğeniyorlar onu anlamıyorum -tatlicadiarzu- (pörtlek biraz kaba oldu ama fisfisfis )

Back