• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Bence çok saçma
tamam ben yeşil gözlüyüm ama en sevdiğim mavi makyaj gözüme hiç yakışmıyor
göz yapısı çok önemli bence
yoksa yeşilmiş maviymiş kahverengiymiş farketmiyor
türkan şoray'da kahverengi gözlü ama maşallah a.s

evet doğru

Son düzenleme:
Bence çok saçma
tamam ben yeşil gözlüyüm ama en sevdiğim mavi makyaj gözüme hiç yakışmıyor
göz yapısı çok önemli bence
yoksa yeşilmiş maviymiş kahverengiymiş farketmiyor
türkan şoray'da kahverengi gözlü ama maşallah a.s

kesinlikle sana katılıyorum

ben kendi adıma şöyle diyeyim renkli gözden ziyade gözün şekli daha önemli geliyor bana...her renkli göz gözüme güzel gelmiyor vallahi...

bilmem ki. ben yeşil gözlüyüm ama bence renk önemli değil şekil önemli, bakış önemli, nasıl baktığın önemli a.s.

Benim göz rengim de giydiğim kıyafete göre yaptığım makyaja göre değişiyo bi mavi bi yeşil oluyooo cidden.
Yolda yürürken markette vs yerlerde hep söylerler maşallah gözlerin çok güzel diye.Ewt erkeklerden de duyuyorum bu tarz sözler.
Ama bu demek değil ki her renkli gözlü olan güzeldir diye.Gözün kaşın yapısı yüz de önemli etken.vereliniortak
Kahverengi veya siyah gözlü olan güzel bayanlar yok mu yani:delphin:

insan kendinde olmayan şeyi istermiş derler ya dogru
bende kahverengi ama şöylee koyu olanından
hastasıyım benim gözlerimde değişik ela bal köpüğü gibi bi renk
cok güzel rengi ama kahverengiye bayılıyorum hatta bi ara kahverengi lens bile almıstım

göz şekliyle elbetteki alakası var ama aynı göz şekli düşün biri koyuuu kahverengi siyaha yakın diğeri mavi ya da yeşill ikisi yanyana geldiğinde tercih renkli göz oluyor hep bi adım önde oluyorlar buna anlam veremiyorum...

bence kesınlıkle renklı goz guzel dıye bısey yok gozun yapısı bakısındakı cekıcılık guzellık katıyor bence süprizzzzz
benımde gıydıgım kıyafete gore degısıyor rengı :jeyyar:

hmm az oldugu için bence..

ben her ortama uyuyorum :roflol: ela gözlüyüm çünkü
aksam olunca kahverengiye donuyor.. gunduz olunca koyu yeşil.. guneste acık yesil ölee işte..
ama ben illakıne gözlerim kahve değil bak yesil oldu gozum gordun mu ,al gozune sok dıyenlerden değilim açıkcası..
göz sonucta ne bilem baskalarında olan 2adet bendede var.. ne eksıgım ne fazlam var.. :kahve:

bu arada Kedi'cimin gözleri güzeldir + kendiside güzeldir bitanem :1hug:

katılmıyorum ben renkli gözlü güzel diye bişey yok... bakışların çok önemi var bikere...

Bakmasını bildikten sonra her renk güzeldir.

Önemli olan bön bön bakmasın yeter.:1shok:

bence kahverengi goz de herkese nasil yakismiyosa, renkli goz de oyle onemli olan bakislardaki anlam... renkli goz guzel degil ya da koyu renk goz guzel degil demek degil bu...

bende farkettim ozellikle dizilerde hep renkli gozluler iyki bi gozunuz renkli :D :)) tuba buyukustunun gozleri cok guzel lafim yok ama burda hergun gordugum goz rengi ela yesilimsi fransada olunca herkesin gozu renkli valla renk renk gayet normaller ama tr de az olunca ondan dikkat cekio olabilir :) burda da siyah cikulata renkli gozler dikkat cekio renkli cok oldugu icin :))

bide bu mavi yeşil ela gözlüler mutasyona uğramışlarda böyle renkli olmuş gözleri.aslında başta bütün insanlığın gözü kahverengiymiş.yeni temel taşını bizim bu güzel gözlerimiz oluşturuyor.bi de bizi beğenmezler hıh. :D neymi$ mavi.ye$iL. resimLerde hem kırmızı çıkıo :D

neyse aslinda renkli renksiz bunlar bo$ onemli olan guzel bakmasini bilmek gorun sekli semali ne bilim her renkli goz guzel goz demek degildir benim dusuncem (:

Son düzenleme:
bizim tüm aile renkli gözlü sanırım rumelili olmamızdan kaynaklanıyor o yüzden bize değişik gelmiyor renkli göz..

her renkli gözlü güzel diye birşey yok..bu şey gbi yüzü bişeye benzemeyip vücudu güzel olan kızlara talebin fazla olması gibi bişey sanırım:)))

Gözün rengi o kadar önemli değil benim için.Önemli olan gözün bakışı parlaklığıdır benim için yoksa donuk ve anlamsız bakan gözlerin rengi ne olursa olsun benim için birşey ifade etmez.Ayrıca kahverengi gözlerinde oldukça güzel olduğunu unutmayalım.

önemli olan şekli güzel olsun, anlamlı baksın bende renkli göz beğenirm ama şekilsiz ve patlak göz safir mavi olsa neye yarar.lakin hem renkli hem şekli güzel gözlü olanlar hayata bir sıfır önde başlar anacım bu böyle =)=).gerçi ben yeşille mavi arasında bi ton var bölye parlak yeşil gibi garip bi renk çoğu renkli gözlüde öyle en azından benim çevremde işte öyle olcaksa kahve olsun daha iyi diyorum =P
kahverengi gözlü olupta öylesine güzel bakan insanlr varki işte ozaman renk menk yalan oluyor...

bir de bu azın ilgi görmesiyle alakalı arkadaşım:)
mesela altın heryerde bulunsaydı rağbet görmez ve pahalı da olmazdı:)
genellikle ülkemizde sarışın ve renkli gözlü insanlara az rastlanıyor bu yüzden çok dikkat çekiyorlar ama bana göre de önemli olan bakışların anlamlığıdır.
birde ıskandinavya gibi ülkelerin ırkı sarışın,renkli gözlüler oluşturuyor ama esmer,kumral bir insan oraya gitti mi çok dikkat çekermiş ve hayranlık duyarlarmış,keşke orda doğsaydım bende :d

ya neden hep yeşiller yerden yere vuruluo:çok üzgünüm: bnm qzLerim yesil ve cok beenilio resm koyucam bakın nasıl yorumlarınızı bekliormm !!:teytey: $2536_1121010104566_1206477643_371869_4024382_n.jpg
ve...
$n1206477643_520960_5239681.jpg

mavi gözlüyüm.seviyorumda gözlerimi.ama renki gözü severm elayı kahverengiyi sevmem diye birşey yk.ben her renk gözü beğenirim bakışına göre.mesela ikizimin gözü zeytin gibi ve bayılırım.hoş baktıkan snra farkı yok yani.ha bide rgzel lmasada enkli gözlü güzeldir diye birşey olduğunada insanların böyle birşey düşüdüğünede şaht olmadım çevremde.banamı rast gelmedi ne.onun bi ayrıcalık olduğunu pek hssetmedim yni.

Back