- Konu Sahibi kokoshatun
-
evet aynen tatlım.ben gectiğim yaz alanyadaydım türkden çok kuzey ülkelerinin insanları vardı.hepsi sarı saç hatta platin beyaz saçlı renkli gözlü.valla bu kanı sadece türkiye için geçerli.mesela ingiliz oğlanları bayılıyor kahverengi göze.benim konuştuklarım öyleydi en azından.ingiliz aktristler keira knightley ve emma watson da en büyük örnekleri:)avrupada kahverengi türkiyede renkli gözler beğeniliyor sanırım.
evet aynen tatlım.ben gectiğim yaz alanyadaydım türkden çok kuzey ülkelerinin insanları vardı.hepsi sarı saç hatta platin beyaz saçlı renkli gözlü.
benim de saçlarım sarıydı,bikaç hafta sonra dayanamadım kendi rengime döndüm okdar sıradan hissettimki onların arasında kendimi.hatta boyattıktan sonra tanıştığım yabancı kızlardan biri aynen şunu sordu 'saçların kendi rengi mi? çooook guzel'...
halbuki bildiğin kahverengi saç...bana bunu soran hatunun saçlar doğal platin renk :)
nerde ne azsa o ilgi görüyor bu gercek..
ama tabi renklere takılmak nekadar doğru bilemiyorum güzel yüz hatları,ne renk göz ve saç ile bütünleşirse bütünleşsin güzeldir...
arkadaşlar çok dikkat ettim çoğunluk hep renkli gözü beğeniyor neden acaba çok merak ediyorum. bi arkadaşım var güzel değil ama gözleri renkli diye güzel olarak sayılıyor anlamıyorum ben bu işi neden beğenilir ki ben de beğenirim ama her renkli gözü değil ama insanların kafasında sabit bi fikir olmuş renkli gözlü insan güzeldir renkli göz güzeldir neden böyle düşünürler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?