Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Türklerde renkli göz nadir bulunduğu için.
ben çok sevmem renkli gözlüleri.
bazıları boş bakıyormuş gbi geliyor bana.
ama çok güzel gözlüler de var tabii.
erkeklerde hiç sevmem ama sevgilim mavi gözlü.
bir onun gözlerini beğeniyorum. aklinialirimsmile

Türkiye'de rekli gözlüler az olduğu için daha çok beğeniliyor
ama ben günlük yaşantıda da mavi ve yeşil renklerini çok severim ayrı bir canlılık katıyor :)

çevremizde az olduğundan insanlara farklı ve güzel geliyo halbuki gözün renginden çok göz yapısı şekli önemlidir bence..

ve de tonu yakışıp yakışmadığı da önemli..

tek bir güzel yoktur;her şeyin güzelliği ayrıdır

ben her rengi beğenirim göz yapısı ve göz renginin tonu güzel olduğu sürece...

benim gözüm koyu olmayan bi kahve aralarda yeşilimsi bal rengimsi ışığa göre değişen hareler var ...

seviyorum gözlerimi...bide iri

bi yerde bişey çok bulunuyosa o şeyin kıymeti bilinmez ve farklı olan daha cazip gelir insanlara...herkesin de bildiği gibi türkiye geneli kahverengi gözlü;yani çıkın sokağa 5 kişiden az fazla 1 kişi renkli gözlüdür bu yüzden daha çok beğeniliyor...

valla bu kanı sadece türkiye için geçerli.mesela ingiliz oğlanları bayılıyor kahverengi göze.benim konuştuklarım öyleydi en azından.ingiliz aktristler keira knightley ve emma watson da en büyük örnekleri:)avrupada kahverengi türkiyede renkli gözler beğeniliyor sanırım.

evet aynen tatlım.ben gectiğim yaz alanyadaydım türkden çok kuzey ülkelerinin insanları vardı.hepsi sarı saç hatta platin beyaz saçlı renkli gözlü.
benim de saçlarım sarıydı,bikaç hafta sonra dayanamadım kendi rengime döndüm okdar sıradan hissettimki onların arasında kendimi.hatta boyattıktan sonra tanıştığım yabancı kızlardan biri aynen şunu sordu 'saçların kendi rengi mi? çooook guzel'...
halbuki bildiğin kahverengi saç...bana bunu soran hatunun saçlar doğal platin renk :)
nerde ne azsa o ilgi görüyor bu gercek..

ama tabi renklere takılmak nekadar doğru bilemiyorum güzel yüz hatları,ne renk göz ve saç ile bütünleşirse bütünleşsin güzeldir...

Kesinlikle katılıyorum.Önemli olan yüz,göz şeklinin güzel olması.Yoksa en nadir bulunan renkten bile olsa o kadar güzel gelmiyor gözümüze:)

Evet bende hap bunu merak etmişimdir.. "Acaba gözleri güzel olduğu için insanlar gözlerini onun gözlerinden alamayıp, Yüzüne bakmıyorlar mı ? " diye düşünürüm..
Ama çok gariptir ki şimdi rekli gözlü olmak için lens almayı çok istiyorum hihoyyyt

belkide dikkat çekiyor kızlar renki göz her renkli gözleri olan insan güzel değildir tabiikide bend ebu düşünceye karşıyımaklinialirimsmile
ayrıca bende sarışın ve mavi gözlüyüm kaydirigubbakcemile3

Yaaa her renkli göz güzel diye bir şey yok tabi. Ama bir de gözleri kahverengi olup da ısrarla renkli olduğunu ela olduğunu filan iddia edenler yok mu sinir oluyorum. Kardeşim gözün renkli değilse değildir işte. Sanki ela deyince gerçek değişiyor.

bence göz yapısı şekli önemli renkle bi ilgisi olmasa gerek opuyorumnanaktan

onlar daha benim gözümü görmemiş de ondan:)) biraz ukalalık olcak ama herkes senin gözlerin ne kadar güzel diyo ve de koyu kahverengi hatta siyah denebilir, vel hasılı kelam gözler, kirpikler, kaşlar bi bütündür, sadece renk deildir olay...

kesinlikleee yaa k.rengi göz kas rengi göz yapısı yüz yapısı hepsi bi bütün..
allah vergisi amaa
ben kara kaşlı kara gözlü bayanları daha cok begenirimmm
sarışınlar her türlü itiici gelliyor sebebini bilmiyorumm
kendim de k.rengi gözlü,k.rengi saaclıyım ve begeniyorum elbette cok şükür allahımaaa

renkli gözler dikkat çekici ama her makyaj gitmiyor malesef.. yeşil göze mavi, mavi göze yeşil makyaj hoş durmuyor bence istisnalar hariç :) ama k.rengi, ela göze gidiyor ne sürsen =)

kahverengi gözlüyüm çokta memnunum Allah'ıma bin şükür.önemli olan dramatik ve etkileyici bakışlar ve de kaşlar çoooook önemli

hehe baykuş gibi demek ya renkli göz biraz dikkat çekici ama kahve renkli gözlü olanlarda canım giyinmesini kendini ortaya çıkarmasını bilsin ben kahve gözlüyüm ama gayette dikkat çekiciyim yani ne olmuş illa gözde renk mi olmalı

Çünkü canlı renkler yüze güzellik katar..
Bir de az rastlanan oldugundan..

yeşil gözlüyüm çok severim gözlerimin rengini girdiğim her ortamda gözlerimle ilgili itifatlar alırım ama ben siyah gözlü olmak isterdim yada kahverengi yeşil göze her renk makyaj gitmyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…