önemli olan kasın gözün sekli.. yapısı.. ben kahve gözlüyüm ama kahvenin her tonunu beğenmem. orta kahve böyle ne koyu ne açık olacak.. kahve bir kalemle harika duruyor.. renkli gözlerde de öyle. her tonu güzel olmuyor. güzeline lafımız yok zaten. :) ama şu bir gerçektir ki makyajı en çok kaldıran kahve göz... çünkü yeşil, mavi, pembe, mor... her ton makyaj yapabiliyorsun. ama mavi veya yeşil gözde her ton makyajı yapmak pek hoş olmuyor.
Bende renkli gözlüyüm.
İnsanlarda öyle bir sey olusmus ki
Direkt gözlerin lensmi diyorlar.
Lenslik derecesinde farklı bir ton degil ki? Sasırıyorum.
Dediginiz cok dogru bende her renkli gözü begenmem.
Kas ve göz yapısı cok önemli.
demek bunu sanada yapıyolar..evet insanlarda bi takıntı olmuş ..gözlerin lens mi ,gözlein orjinal mi
çok sinir bi tutum çünkü lensli gözler balık gözü gibi oluyo insan bakmaya korkuyo..tabi bunu diyen insanlar lens ve orjinal ayırımı yapamayanlar..ayyyy herkes renkli gözlü olmasın bi zahmet..allah herkese yakışan göz rengini vermiş...bunun değerni bilelim...bi arkadaş erkeklerde mavi göz takıntısı var die yazmış.benim gözüm mavi tamm dikkat çekiyo ama siyah gözlerde çok dikkat çekiyo..badem gibi oluyo.yeşil ayrı ela ayrı hepsi güzel hepsiiiii..yeter ki bakışlara anlam katalım
evet yaa her girdikleri ortamda dikkat çeker renkli gözlülüler
özellikle müstakbel kaynanalar için büyük bir övgü konusu olur gelinimin gözleride mavimiymiş yeşilmiş falan diye...halbuki gözün yapısı da çok önemlidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?