Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
mavi göz fazla dikkat çekici oluyor ama ben yeşil ve elanın çok açık olanını sevıyorum ne hoş duruyor ya o tonlar hosuma gidiyor ama mavıde makyaj dedıgınız gbi zor oluror yakışmıyor, göz dediğin dikkat çekmelı ama en dıkkat çeken yerde olmamalı dıye düşünüyorum ben

buda benım gözüm kışın rengi daha koyu yazın daha acık oluyor oldum olası kışı sevemedım zaten aklinialirimsmile

Eklentiler

• $IMG_1739 - Kopya kopya copy - Kopya.jpg
    191 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
çok saçma kahverengı goz kadar derın ve sıyah guzel goz yok bence ne yapsan yakısır

önemli olan kasın gözün sekli.. yapısı.. ben kahve gözlüyüm ama kahvenin her tonunu beğenmem. orta kahve böyle ne koyu ne açık olacak.. kahve bir kalemle harika duruyor.. renkli gözlerde de öyle. her tonu güzel olmuyor. güzeline lafımız yok zaten. :) ama şu bir gerçektir ki makyajı en çok kaldıran kahve göz... çünkü yeşil, mavi, pembe, mor... her ton makyaj yapabiliyorsun. ama mavi veya yeşil gözde her ton makyajı yapmak pek hoş olmuyor.

Evet makyajı en çok kahve göz kaldırıyor gerçekten de, benim gözlerim yeşil ve bu bakımdan sıkıntısını çekmiyor değilim, hiç doğru düzgün bir göz makyajı yakıştıramadım kendime :)

bence önemli olan göz şeklidir.gözün yapısıdur.her gözü mavi.yeşil.siyah olanın gözleri bize güzel gelir mi..hayırrrr
göz şekli bakışlara anlam katar o göz rengini çekici kılar.yani göz renginden önce bakışlar.göz yapısı önemlidir....renkli gözlü bi bayan olarak bunu düşünüyorum...çirkin göz rengi yoktur.çirkin anlamsız bakış vardır...

arkadaşlar güzelliğin gözün rengiyle tamamen bi ilgisi olmaz ki .. güzellik bi uyumdur gözle kaş ağızla burun tam anlamıyla uyum gosterıyosa yanı ortada bi uyumluluk warsa güzellik ortaya çıkar zaten ..bütün göz renkleri güzel bence ..bu arada bi yazı vardı ( yeşil gözlere baktıgında ormanda kaybolursun , siyahlarda karanlıkta yok olursun , mavide okyanusta bogulursn, eladada sarhoş olursun ..) :) benm gözlerm yeşil ve gözde en begendgm renk elaaaa :)

bence gözün yapısı rengindne daha önemli.istedgi renk olsun eger şekil itibari ile güzel deilse o göz bana güzel gelmiyor.çekik gözleri çok begeniyorum ben mesela.

evet yaa her girdikleri ortamda dikkat çeker renkli gözlülüler
özellikle müstakbel kaynanalar için büyük bir övgü konusu olur gelinimin gözleride mavimiymiş yeşilmiş falan diye...halbuki gözün yapısı da çok önemlidir bence

erkeklerde mavi göz takıntısı var buna yüzde yüz eminim.. mavi gözlü olsun isterse diğer yerleri yüzüne bakılmıcak olsun gene bakarlar gene bakarlar... ama benim için öyle değil.. kahvegözlülerde kahvesi güzelse yesil veya mavide tonu hoşsa beğenirim.. ama bu onu beğendiğim anlamına gelmez. göz rengini beğenirim.bir insana güzellik katan gözünün renginden cok şekli bakıslarıdır. yüzünün diğer yerlerininde önemi büyük.. bir insan bütün güzelse güzeldir değilse değildir...

Bende renkli gözlüyüm.
İnsanlarda öyle bir sey olusmus ki
Direkt gözlerin lensmi diyorlar.
Lenslik derecesinde farklı bir ton degil ki? Sasırıyorum.
Dediginiz cok dogru bende her renkli gözü begenmem.
Kas ve göz yapısı cok önemli.

demek bunu sanada yapıyolar..evet insanlarda bi takıntı olmuş ..gözlerin lens mi ,gözlein orjinal mi
çok sinir bi tutum çünkü lensli gözler balık gözü gibi oluyo insan bakmaya korkuyo..tabi bunu diyen insanlar lens ve orjinal ayırımı yapamayanlar..ayyyy herkes renkli gözlü olmasın bi zahmet..allah herkese yakışan göz rengini vermiş...bunun değerni bilelim...bi arkadaş erkeklerde mavi göz takıntısı var die yazmış.benim gözüm mavi tamm dikkat çekiyo ama siyah gözlerde çok dikkat çekiyo..badem gibi oluyo.yeşil ayrı ela ayrı hepsi güzel hepsiiiii..yeter ki bakışlara anlam katalım

her insan güzeldir renkli renksiz göz farketmez hepsi güzel
gözleriniz koyu kahve kahve açık kahve, değişiklik olsun isterseniz gidin ela yeşil mavi gri lenslerden alın takın lens o kadar da sorunlu bi aparat değil ben devamlı takıyorum (benimki şeffaf lens henüz gözlerimin renginden sıkılmadım, miyop nedeniyle kullanıyorum), ilk başlarda en fazla bir ay diyeyim rahatsız edebilir ama sonra sizden bir parça gibi oluyorsunuz, ben lenssiz ne yaparım bilmiyorum

renkli renksiz ne farkeder amaannn siz de şükredin gözünüz var

renkli göz türkiyede çok olmadığı için ilgi çekiyor.. herkes mavi yada yeşil olsaydı bu seferde kahverengi göz ilgi çekerdi...

gözlerin renginden ziyade , bakışlardaki anlam çok daha güzel bence..

Aynen cok sinir bozucu neden direkt lens düsüncesiyle yaklasıyorlar anlamam.
Hatta bir magazada satıs temsilcisi kız, gözlerin lens dimi dedi, hayır dedim inanamadı iki kere tekrarlattı.
Bende bazı siyah gözlere bayılıyorum biliyin mi ??
Merve sevi omuz omuza diye bir dizi de oynamıstı ordaki o beyaz ten siyah iri gözleri cok hosuma gitmisti

Aynen sevgilim resmimi gösterdiginide annecigi cakır gözlü gelinim demis..

ne nerede az ise o daha çok ilgi çekiyor türkiyede renkli göz az olduğundan dolayı daha çok beğeniliyor...ama aynı şeyin rusya da olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…