Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benim babaannem renkli gözlüleri aşağılardı, hiç beğenmezdi ben de elaya çalan yeşili çok beğeniyorum. evet k.rengiden daha güzel. (ben de k.rengi gözlüyüm). bi de genelde renkli gözlü insanlar, daha açık tenli, kumral gibi oluyorlar. ve esmer bi ülkede daha dikkat çekici oluyorlar. farklı oldukları için güzel buluyoruz bence. bi de tabi insanı güzel yapan gözleridir diye düşünüyorum. kaş saç baş filan hikaye. biriyle net iletişimi gözlerle kuruyoruz sonuçta.

benimde gözlerim yeşil beğeniyorum herkeste beğenir..ama gerçekten göz kaş yapısı çok önemli...

Renkli goz her zaman guzel olmuyor ama guzel olma olasiligi daha yuksek oluyor. Renkli gozlu ve pek guzel olmayan bayanlar da var ama yine de bence cogunlukla guzeller. Benim gozlerim koyu kahve ve renkli gozleri cok seviyorum. Allah'a sukur gozlerim saglikli ama ne olurdu soyle cok guzel bir mavi olsaydi? Allah bana renkli goz vermemis ama oglumun gozleri cok guzel ve renkli.

renkli gözü sadece yeşil olunca seviyorum. Maviyi nedense bir kaç kişi harici kimselere yakıştıramadım.

Renkli gözlerin beğenilmesinin sebebinden birisi az bulunur özellikte olmasıdır. Türkiyede renkli gözler kahve ve koyu kahve renkteki gözlere göre çok daha nadir bulunur sarışınlarda öyleydi fakat çakmalar artınca iş değişti. insanların nadir bulunan şeylere ilgisi devamlı olarak vardır. iskandinav ülkelerine gidin (eğer esmerseniz) yolda her 3 kişiden 2 si size bakar. çünkü iskandinav ülkelerindeki nüfusun nerdeyse tamamı sarışın renkli gözlüdür. insan her zaman kendinde olmayan şeylere özenir.

Kadin cirkinde olsa gizleri renkliyse guzel kadin falan deniyor
Kiside kendini guzel gozlu saniyor
Gozun yapiisi onemli evet ama mavi gozlu birine cok kisi guzel gozlu der yapisina bakmaz
Cogu renkli gozluyu koyu gozlu hayal edince cok siradanlastgini farkedebilirsiniz
En unlu mnkenlerde dahil

Son düzenleyen: Moderatör:
Renkli göz tutkunu da gördüm, hayatta renkli gözlü biriyle çıkmam diyeni de gördüm… genel bir yanlış kanı varsa bu da renkli göz= güzel gözdür mantığıdır, renkli renksiz gözü geçtim şöyle bir gerçek var ki kaş-göz-kirpik yapısı güzel insanlar çok az bulunuyor. Bu bahsettiğim güzel göz ölçütüne sahip isimlerden aklıma gelenler Türkan Şoray, Elizabeth Taylor, Aishwarya Rai, Penelope Cruz’dur.

Boş bakan anlamsız renkli gözlerdense,şekilli ve anlamlı güzel bakan koyu gözleri tercih ederim... renkli göz elbette güzeldir ama her renkli gözlü insan da güzel değildir maalesef ben yeşil gözü severim mesela, ama o da her insanda güzel durmaz tabii... şöyle bi örnek göstermek gerekirse bu insana da bağlı, misal: ayşen grudanın gençliğine bakın,o da renkli gözlüydü... bi de şmdi onu gülşen bubikoğlu ve türkan şorayla karşılaştırın yeterince örnek olmuştur sanırım...

Son düzenleme:
Renkli gözler beğenilmez, dikkat çeker. Bu durum da geneli koyu renk gözlü olan bizim gibi milletlere mahsustur.
Beğenide önemli olan kaş-göz yapısı ve bunların yüzle orantısı, bir de tabi ki de kişinin özel beğenileri.

Misal; kişinin söz konusu renge özel bir ilgisi vardır o zaman göz şekli dikkatini çekmez.

Ama yine de; içi gülen, parıl parıl parlayan kara gözlerin yanında ölü balık gibi bakan mavi gözler hiç kalır. Veya tam tersi.

renkli gözler az olduğu için beğeniliyor olabilir
ama tabi gözün güzel olması için sadece renkli olması yetmiyor.

bende lens aldım açık mavi rengi kaç yıldır istiyordum ama güzel oldu gerçekten ve atladığım bişey oldu acaba bu renge nasıl eyeliner çekiceğim kendi gözlerim kahverengi bu arada.
bencede gözün rengi değil doğallığı bakışlar önemli ttabi buda bizim elimizde kızlarr )

benım gözlerım kahverengı ama hep renklı olsun ıstemıstım sonra bır gun bırı bana dedıkı : kahve rengı gozun yoktur derdı onda bulursun gercek sevgıyı :) bende ddımkı kikikikiikiki

türk toplumunda az olduğu için.

az oldugu için begebılır etrfaına bakınca herkes sıyah kahve gözlüdür

Herşey lafta bence. Bunu kahve gözlü olduğum için demiyorum.. Sarışın dikkat çeker bayılırım diyen nice kişileri gördüm esmer birine aşık oldular, ayrılmıyorlar peşlerinden. Kimisi de simsiyah gözlere bayılır, gider mavi gözlü birine aşık olur:) Tamamen çekimle alakalı. Ve bu çoğu kriteri hiçe saydırabiliyor. Benim saçlarım şuan sarı. Ve turistlerin geneli sarışın. Ona rağmen ne zaman karşılaşsam ilgilendiklerini fark ediyorum. Hatta bazısı konuşmaya çalışıyor, fotograf çektirmek istiyorlar veya. Halbuki sarışının bir önemi olmaması gerekiyordu. Ülkemizde az diye değil güzelse dikkat çekiyor renkli gözlüler.. Mesela bir Beren bi Tuba olamadı çoğu renkli gözlü sanatçı. Kadınlar bütün güzel çünkü..

Bence renkli olması değilde anlamlı olması önemli...Ne renkli gözlü kişiler gördüm bomboş bakıyorlar,insan nasıl bu kadar boş bakabilir anlamıyorum

Genelde renkli göz dikkat çekiyor,kişinin kendi gözleri renkli olsa bile karşısındaki renkli gözler hemen dikkatini çekiyor.. Bence...

Genlerinin onlara sunduğu bir süs gibi bir şey renkli göz

az olduğu için dikkat çekici oluyor

nerden çıkardınız renkli gözlerin beğenildiğini bizim toplumumuz koyu renk göz sever zaten rengin pek önemi yok gözün şekli bakışların önemlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…