- Konu Sahibi kokoshatun
-
kizlar az olan regbet goruyor turkiyede ne yazikki sarisin mavi yesil gozlu yok irkimiz genelde esmer kumral koyu gozlu ben yurtdiisndayim bunalrin hepsi mavi yesil gozlu sarisin gorseniz esmerlesmek icin maymuna donuyorlar resmen portakal rengi olanmi dersin tonla para dokenmi dersin erkekleride kahverengi esmer gorunce resmen cok hosuna gidiyor sarisin o kadar cokki ben esmerim sarisin gordummu aaa ne guzel diyorum esim diyoki nesi guzel gore gore artik sikilmislar ne azsa o ragbet goruyor turk erkekleride sarisindan hoslaniyor cunku irkimizda fazla renkli gozlu sarisin yok bunalrdada esmer koyu goz yok ama bana gore koyu goz daha guzel ben lens alicam koyu yesil diyorum esim sakin diyo kahverengi goz diyo esim yabanci artik sikilmis adam avi yesil gormekten galiba :)
evet canım doğru diyosun bizde az sayıda olduğu için daha çok dikkat çekiyor daha ulaşılmaz oluyor
benim gözlerimi herkes çok beğenir ama bende bende olmadığındanmı kahverengi gözü çok severim .. hatta bazen diyorum koyu kahve lens alıcam millet deli misin diyo kızıyolar alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis:roflol:delikafadulden.
renkli derken??? sempatiksalakcinni
kahverengi de bir renk
siyah ve beyazin renk olmadigini söylenir ama siyahta bir renk
yesil de bir renk
mavi de bir renk
ela da bir renk
gri de bir renk
hangi renk neden sevilir???
herkez kendinde olmayana bayilir :roflol:
renkli gözü sevmeyen ne çok kişi varmış:1closedeyes:
bence kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş kaydirigubbakcemile3 :1closedeyes:
farklı olduğu için beğenilio bende mavi gözü çok severim zemuszemus
ben kahverengi gözlüyüm herkes çok beğenir gözlerimi ama herkeste bu renk var neyini beğeniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?